• chińskie centrum handlowe - węgry, czechy, słowacja Autor: ~olczyk [194.117.241.*]
    Witam. Poszukuję namiarów na chińskie centra handlowe na Węgrzech Słowacji oraz Czechach. Proszę o podpowiedź. Zapłacę.
  • Re: chińskie centrum handlowe - węgry, czechy, słowacja Autor: ~czapa2000 [77.113.108.*]
    WITAM
    POSIADAM 2 ADRESY JEDEN W SLOWACJI JEDEN CZECHACH
    PROSZE O KONTAKT 889 353 776
    GG 4268765
    ZG.CZAPA@WP.PL
    POZDRAWIAM
  • Re: chińskie centrum handlowe - węgry, czechy, słowacja Autor: ~INFO [83.16.2.*]
    masz cienkie adresy dlatego dajesz za darmo bo drogo tam ,a ludzi chcesz zabierac na wycieczke bo chyba nie na zakupy w te miejsca wiec sam ich naciagasz na paliwo
  • Re: chińskie centrum handlowe - węgry, czechy, słowacja Autor: ~piotrekbb [213.158.197.*]
    INFO Napisał(a):
    -------------------------------------------------------
    > masz cienkie adresy dlatego dajesz za darmo bo
    > drogo tam ,a ludzi chcesz zabierac na wycieczke bo
    > chyba nie na zakupy w te miejsca wiec sam ich
    > naciagasz na paliwo
    nikogo nie naciągam sprzedając adres za 500zł !!! jestem z bielska i proponuje wspólny wyjazd z rozbiciem kosztów paliwa więc to chyba uczciwa oferta?
    co do reszty adresów to jak bedzie ktoś w pradze lub ostrawie to trzeba pytać na CB radiu i czesi wskażą adres kanał 10 FM

toptuning@tlen.pl
  • Re: chińskie centrum handlowe - węgry, czechy, słowacja Autor: ~INFO [83.14.163.*]
    Informacja jest towarem handlowym czyli w tym wypadku adres słyszał es kolego o infobrokeringu ?
    Ty kupujesz np odziez i co z nia robisz ?
    oddajesz ludzia za darmo czy sprzedajesz w sklepie lub bazarze ? jezeli sprzedajesz to sam jestes naciagaczem wedlug swojej tezy prawda ? rozumiesz kolego nikt za darmo nie da ci kartona butow swetrow itd bo to jest towar handlowy a informacja o adresie tez nia jest wiec chyba rozumiesz teraz ogloszenia naszej firmy pozdrawiam i powodzenia
    ps w Ostrawie nie jest wcale taniej niz w Pradze . Praga jest skupiskiem kilku centr handlowych najtanszych w Europie wiec dobrze poszukaj lub napisz na

infohandel@onet.eu

a tam ktorys z moich kolegow oczywiscie odplatnie wskaze ci miejsca do bezposrednich importerow w miejsca w ktorych zaopatruja sie handlowcy z wolki kosowskiej w Polsce oraz sapy w Czechach zanim stracisz wiecej pieniedzy na poszukiwania niz koszt pomocy z naszej strony
  • Re: chińskie centrum handlowe - węgry, czechy, słowacja Autor: ~adamciowoo [80.48.111.*]
    witaj kolego przeczytalem twoj list na forum i widze ze mas doswiadczenie w branzy odziezowej ja zaczalem od niedawna handel na targu mam takie male stoisko z bluzkami i torebkami prawde mowiac nie idzie za ciekawie po towar jezdrze do wolki kosowskiej ale chyba konkurencja zaopatruje sie wlasnie w pradze czy mozesz mi cos wiecej na ten temat powiedziec o jakosci towaru cenach dokladniej gdzie to jest chodzi generalnie o bluzki spodnie moze torebki czy jest taniej niz w wolce i czy na te towary jest cło i czy mozne je sprzedawac legalnie w polsce ja mam kase fiskalna i czy dzialalnosc musi byc poszerzona o import jesli mozna prosic o rzetelna odpowiedz to bardzo prosze ewentualnie moze udzilisz mi kilka wskazowek z gory dziekuje i pozdrawiam Adam
  • Re: chińskie centrum handlowe - węgry, czechy, słowacja Autor: ~kupiec [88.156.70.*]
    Witam,

Kolega piotrek ma racje, nie radziłbym słuchać wyzyskiwaczy typu "u mnie lepiej", "taniej" itp. Proponuję raz na zawsze zakończyć temat adresów Chińskich centrów w Czechach!!! Sam zajmuję się odzieżą, a konkretnie handlem w Czechach i z Czechami od x lat więc trochę na ten temat mogę powiedziec. Oczywiście za darmo nie tam nie dają, ale jak w każdym tego typu centrum każdy może coś dla siebie wybrać interesującego jakościowo i cenowo.
    A żeby nie być gołosłownym podaję ogólne namiary na wszystkie liczące się centra w Czechach:
    Praga - SAPA (adres kolega wyżej podał)
    Brno - dwa centra chińskie na przeciwko autokomisu "AAA Auto" bardzo duży komis i łatwo znaleźć
    Ostrawa - Burza na Hraneczniku

I proszę łaskawie kolegę o nicku INFO o zaprzestanie propagandy w stylu "ci wszyscy zaopatrują się w tylko mi znanym i sekretnie strzeżonym miejscu i po horrendalnie niskich cenach" załosne to już jest, jak również nagminne kopiowanie i umieszczanie swojej reklamy po kilkadziesiąt czy kilkaset razy na tym forum.

W razie jakichkolwiek pytań czy wątplwości dotyczącą Czech służę pomocą: sullo81@op.pl

Zwracam się z prośbą wszystkich bezinteresownych o kontakty na podobne centra we Włoszech.

Pozdrawiam serdecznie
  • Re: chińskie centrum handlowe - węgry, czechy, słowacja Autor: ~robcio [78.88.121.*]
    SZUKAM ADRESU DO OSTRAWY.
    I GODZIN . DNI OTWARCIA
  • Re: chińskie centrum handlowe - węgry, czechy, słowacja Autor: ~INFO [83.16.2.*]
    Jakies lewe te adresy Panie,, kupiec ,,nawet nie podajesz ulicy ani numeru
    siejesz propagande w tych kilku postach a na koniec oglaszasz sie pod innym nickiem wstyd.
    Naucz sie czlkowieku czytac lub przepisywac najlatwiej uzyc funkcji kopiuj wklej a nie wciskac kitu niby cytatami.Przytaczasz swoje mysli a nie wypowiedzi naszej firmy i podwazasz bezpodstawnie autorytet piszesz o tym ze ,,Sam zajmuję się odzieżą, a konkretnie handlem w Czechach i z Czechami od x lat więc trochę na ten temat mogę powiedziec,, jezeli tak jest do dlaczego wchodzisz na tytuly watkow szukacm centr handlowych itd na bo sam dalej szukasz tzn ze sobie jednak nie radzisz w tych interesach. Podajesz jakies dziwne adresy zam probujac wyzyskac podstepnie od ludzi adresy do Wloch tak sie nie robi to nieetyczne.
  • Re: chińskie centrum handlowe - węgry, czechy, słowacja Autor: ~chodyniecki23 [77.253.65.*]
    WITAM.BARDZO BYM PROSIŁ O INFORMACJĘ CZY W TYM KONTAKCIE ODNOŚNIE WĘGIER:CZY TO SĄ HALE Z ODZIEŻĄ I OBUWIEM NA WZÓR STADIONU DZIESIĘCIOLECIA???PROSZĘ O ODPISANIE NA MAILA LUB O SYGNAŁ NA TEL. KOM. JA ODDZWONIE MOŻE PODAM PANU COŚ NOWEGO TEL:510-654-012
  • Re: chińskie centrum handlowe - węgry, czechy, słowacja Autor: ~czapa2000 [212.109.135.*]
    zgadzam sie z uzytkownikiem kupiec nie dajcie sie nabrac naciagacza
    kilka adresow odemnie
    zaplacicie i dostaniecie to co ja podalem
    to sa jedne z wiekszych bazarow w czechach nie szukajcie innych ceny podobne pozdrawiam INFO i innych chcacych zarobic
    1.ASIA DRAGON BAZAR
    Svaty Kriz
    350-02 Cheb
    www.market-cheb.cz

2.River Town Prague (dawniej targowisko Holesovice)
    Bubenske nabr. 306
    170 04 Praha 7
    www.rivertownprague.cz

3.TTTM Sapa
    Libusska 319/126
    142 00 Praha pisnice
    tel:00420 244 092 416

Jeszcze znam centrum w Budapeszcie(Węgry):
    www.asiacenter.hu
  • Re: chińskie centrum handlowe - węgry, czechy, słowacja Autor: ~fredek [85.89.190.*]
    witam.chcę jechać po wyroby z jeansu. lepiej cenowo opłaca się jechać na Węgry ,Czechy czy Słowację?Dla mnie ważne jest też gdzie jest lepszy wybór asortymentu.Jeśli ktoś może mi doradzić to będę wdzięczny.Może też będę mógł wczymś pomóc.Fredek
  • Re: chińskie centrum handlowe - węgry, czechy, słowacja Autor: ~fredek [85.89.190.*]
    mysle ze powinienes ojechac cocby do Nadarzyna
  • Re: chińskie centrum handlowe - węgry, czechy, słowacja Autor: ~INFO [83.14.163.*]
    1. Re: chińskie centrum handlowe - węgry, czechy, słowacja
    zgadzam sie z uzytkownikiem kupiec nie dajcie sie nabrac naciagacza kilka adresow odemnie zaplacicie i dostaniecie to co ja podalem to sa jedne z wiekszych bazarow w czechach nie szukajcie innyc
    Forum: Ogólne
    2008-02-06 22:20czapa20002. Re: chinskie centrum handlowe Praga
    zgadzam sie z uzytkownikiem kupiec nie dajcie sie nabrac naciagacza kilka adresow odemnie zaplacicie i dostaniecie to co ja podalem to sa jedne z wiekszych bazarow w czechach nie szukajcie innyc
    2008-02-06 22:19czapa20003. Re: PRAGA CHINSKIE CENTRA HANDLU HURTOWEGO
    2008-02-06 22:19czapa20004. Re: CHINSKIE CENTRUM HANDLOWE
    2008-02-06 22:19czapa20005. Re: centrum chinskie w czechach
    2008-02-06 22:17czapa20006. Re: Poszukuję hurtowni w Czechach!!
    2007-11-07 15:35czapa20007. Re: Szukam outlet z Chin
    WITAM POSIADAM 3 ADRESY BAZAROW CHINSKICH 2 CZECHY 1 SLOWACJA WYMIENIE SIE NA INNE KONTAKT 889 353 776 GG 4268765
    2007-11-07 15:32czapa20008. Re: Szukam pomocy - chińskie buty.
    POSIADAM 3 ADRSY 1 SLOWACJA 2 CZECHY CINSKIE BAZARY WYMIENIE SIE NA INNE KONTAKT 889 353 776 GG 4268765
    2007-11-07 15:28czapa20009. Re: chinskie centra handlowe w Pradze
    POSIADAM 3 ADRESY 2 PRAGA 1 SLOWACJA CHETNIE SIE WYMIENIE NA INNE KONTAKT 889 353 776 GG 4268765
    2007-11-07 15:10czapa200010. Re: Poszukuję hurtowni w Czechach!!
    WITAM POSIADAM 2 ADRESY JEDEN W SLOWACJI JEDEN CZECHACH PROSZE O KONTAKT 889 353 776 GG 4268765 ZG.CZAPA@WP.PL POZDRAWIAM
    2007-11-07 15:07czapa200011. Re: Centrum Chinskie
    WITAM POSIADAM 3 ADRESY BAZAROW CHINSKICH 2 CZECHY 1 SŁOWACJA INTERESUJE MNIE WYMIANA NA JAKIES INNE PROSZE O KONTAKT 889 353 776 GG 4268765 ZG.CZAPA@WP.PL POZDRAWIAM
    2007-11-07 15:01czapa200012. Re: chińskie centrum handlowe - węgry, czechy, słowacja
    WITAM POSIADAM 2 ADRESY JEDEN W SLOWACJI JEDEN CZECHACH PROSZE O KONTAKT 889 353 776 GG 4268765 ZG.CZAPA@WP.PL POZDRAWIAM
    2007-10-29 14:02czapa200013. Re: Poszukuję hurtowni w Czechach!!
    POSIADAM ADRES DO CENTRUM CHINSKIEGO W CZECHACH GDZIE MOZNA NABYĆ TOWARY W BARDZO ATRAKCYJNYCH CENACH WSZYSCY CHCA OD TAK DOSAC ADRE ALE ZNALEZIENIE TAKIEGO CENTRUM TEZ KOSZTUJE PALIWO HOTELE CZAS K
    2007-10-29 14:00czapa200014. Re: obuwie z chin czechy
    POSIADAM ADRES DO CENTRUM CHINSKIEGO W CZECHACH GDZIE MOZNA NABYĆ TOWARY W BARDZO ATRAKCYJNYCH CENACH WSZYSCY CHCA OD TAK DOSAC ADRE ALE ZNALEZIENIE TAKIEGO CENTRUM TEZ KOSZTUJE PALIWO HOTELE CZAS K
    2007-10-29 13:58czapa200015. Re: Centrum Chinskie
    2007-10-29 13:57czapa200016. Re: Szukam pomocy - chińskie buty.
    2007-10-29 13:53czapa200017. Re: chinskie centra handlowe w Pradze
    POSIADAM ADRES DO CENTRUM CHINSKIEGO W CZECHACH GDZIE MOZNA NABYĆ TOWARY W BARDZO ATRAKCYJNYCH CENACH WSZYSCY CHCA OD TAK DOSAC ADRE ALE ZNALEZIENIE TAKIEGO CENTRUM TEZ KOSZTUJE PALIWO HOTELE CZAS KI
    2007-10-28 15:20czapa200018. Re: Szukam pomocy - chińskie buty.
    !!! NIE PRZEPŁACAJ !!!! KUP DOBRY ADRES I ZARABIAJ !!! POSIADAM ADRES DO CENTRUM CHINSKIEGO W CZECHACH GDZIE MOZNA NABYĆ TOWARY W BARDZO ATRAKCYJNYCH CENACH DLA PRZYKŁADU DANE Z SIERPNIA 2007 :
  • Re: chińskie centrum handlowe - węgry, czechy, słowacja Autor: ~witold [212.109.135.*]
    adresy sprawdzone i nie trzeba placic a administrator moglby sie zajac osobami ktore spamuja szkoda słow
    Svaty Kriz
    350-02 Cheb

Bubenske nabr. 306
    170 04 Praha 7

Libusska 319/126
    142 00 Praha pisnice
  • Re: chińskie centrum handlowe - węgry, czechy, słowacja Autor: ~kupiec [88.156.70.*]
    W imieniu wszystkich zainteresowanych dziekuję kolegom czapa, witold za pomoc w zakończeniu propagandy typu sprzedam adresy,pod którymi dają chińczycy za darmo, itp - żałosne. Wyobraźmy sobie sytuację, iż zabłądzilismy i pytamy o drogę, po czym dostajemy odpowiedź powiem ale za "X zł". Wiem Panie INFO, że na wszystkim można zarobić, ale są jakieś etyczne zasady i granice!
    Pewnie jeden z drugim sam zakupił adresy, po czym nie miał na towar, lub nie potrafił go upłynnić więc postanowił chociaż zarobic na adresach, po raz wtóry, żałosne!!!
    Dla zaineresowanych proponuje przeczytać wcześniejsze moje posty, znajdziecie Państwo namiary na centra chińskie w ostravie, brnie i pradze.

Pozdrawiam serdecznie
  • Re: chińskie centrum handlowe - węgry, czechy, słowacja Autor: ~jagladmk [84.10.33.*]
    Witam. Mam pytanie czy w tych chińskich centarch handlowych w Pardze i w Ostarvie można dostać markowe ubrania takich firm jak naprzykład NIKE, PUMA czy ADIDAS??
  • Re: chińskie centrum handlowe - węgry, czechy, słowacja Autor: ~Krzysztof Czarniecki [78.88.58.*]
    Witam prosilbym bardzo wszystkich co wiedzia gdzie w Czechach oraz w Polsce moge najtaniej kupic Chinskie ciuchy a mianowicie buty,bluzki swetry spodnie itp,prosze o kontakt napewno sie dogadamy,lub gdy ktos pochodzi z okolic Bielska to mozna wybrac sie razem pozdro
  • Re: chińskie centrum handlowe - węgry, czechy, słowacja Autor: ~jarasvip [77.112.20.*]
    > witam serdecznie mam ok 600.000szt" NOWYCH" rzeczy z Austrii,,100%
    > bawełna
    > > jest bielizna,komplety: majtki,staniki,sweterki sukienki
    > ciążowe,przewaga
    > > odzieży osobistej(bielizna)nowe rzeczy.minimalna ilość do sprzedaży
    to
    > 10.000-15.000szt cena za szt 3.00 zl
    > > warunek sprzedaży tylko hurt...proszę o kontakt tel 510 036 676
    > > woj.wielkopolskie gniezno
  • Re: chińskie centrum handlowe - węgry, czechy, słowacja Autor: ~dominika555 [213.162.66.*]
    hej czy ktos moze wie gdzie jest hurtownia odziezy ciuchöw na slowacji
  • Re: chińskie centrum handlowe - węgry, czechy, słowacja Autor: ~jari [195.26.23.*]
    pomogę w sprawie chińskich centrów handlowych nieodpłatnie proszę o kontakt tel. 791-064-663
  • Re: chińskie centrum handlowe - węgry, czechy, słowacja Autor: ~jari [195.26.23.*]
    pomogę w sprawie chińskich centrów handlowych nieodpłatnie proszę o kontakt tel. 791-064-663
  • Re: chińskie centrum handlowe - węgry, czechy, słowacja Autor: ~BLACK_STREET [79.189.217.*]
    jari Napisał(a):
    -------------------------------------------------------
    > pomogę w sprawie chińskich centrów handlowych
    > nieodpłatnie proszę o kontakt tel. 791-064-663

kazun - daj jakies namiary na siebie... jestem zainteresowany ;-)
  • Re: chińskie centrum handlowe - węgry, czechy, słowacja Autor: ~kazun [77.113.134.*]
    Witam
    Posiadam sprawdzone adresy
    woze ludzi po towar do:
    Francji 650zł
    Włoch 700zł
    Czech 220zł
    cena zawiera przejazd w dwie strony
  • Re: chińskie centrum handlowe - węgry, czechy, słowacja Autor: ~Agnieszka [62.233.174.*]
    Witam!
    Byłabym zainteresowana pana oferta!!
    Proszę o kontakt na e-mail: zahir79@o2.pl
    Pozdrawiam Agnieszka.
  • Re: chińskie centrum handlowe - węgry, czechy, słowacja Autor: ~magda12189 [91.94.174.*]
    Witam,posiadam adres chinskie centrum w czechach.Dowioze na miejsce.Ile jest pan zaplacic za te informacje ??.Ceny powiem z pelna swiadomoscia bardzo konkurencyjne ,warto.
  • Re: chińskie centrum handlowe - węgry, czechy, słowacja Autor: ~hurtbut [83.12.80.*]
    ja kupilem adresy z Pragi od goscia z infohandel@onet.eu i jestem zadowolony dal swoje kontakty i swoje wypracowane ceny bez tego nie dostaniecie lepszej ceny niz na wolce
  • Re: chińskie centrum handlowe - węgry, czechy, słowacja Autor: ~Lbm24com [77.131.186.*]
    Witam.
    Z tymi centrami handlowymi jest trochę różnie.
    Byłem, widziałem, kupowałem tzw. "okazje" i tylko przypadek sprawił, że z chińskiego centrum handlowego trafiłem do oddalonego o 2-3 kilometry miasteczka gdzie jest dom handlowy pełen chińczyków i ich towarów.
    Tych samych identycznych co w centrum. I tu pierwszy szok!
    W centrum z chinką która płakała mi że zbankrutuje sprzedając mi sukienki po 15 euro (gdzie z innymi schodziłem max do 20 za sztukę). Tu te same sukienki, identyczne, były po.... 5 euro bez targowania.
    "Centra handlowe" są fajne by zobaczyć po ile ludzie kupują tzw. okazje.
    I cieszyć się, że przestało się być osłem nabitym w butelkę.
    Szukajcie towarów w obok centr....
    Pozdrawiam
  • Re: chińskie centrum handlowe - węgry, czechy, słowacja Autor: ~Agnieszka [212.244.6.*]
    Mam do was pytanie.W której z poniższych "marketów" mogę kupić zabawki drewniane?
    Lub jak można to poproszę inny namiar.Z góry bardzo dziękuje.

1.ASIA DRAGON BAZAR
    Svaty Kriz
    350-02 Cheb
    www.market-cheb.cz

2.River Town Prague (dawniej targowisko Holesovice)
    Bubenske nabr. 306
    170 04 Praha 7
    www.rivertownprague.cz

3.TTTM Sapa
    Libusska 319/126
    142 00 Praha pisnice

Svaty Kriz
    350-02 Cheb

Bubenske nabr. 306
    170 04 Praha 7

Libusska 319/126