• szukam adresów Centrum Chinskiego we Włoszech Autor: ~obcas [217.97.199.*]
    Witam, bardzo potrzebuję adresy Centrów Chinskich we Włoszech, branża obuwnicza jeśli ktoś jest w stanie mi pomuc będę wdzięczny. Darek
  • Re: szukam adresów Centrum Chinskiego we Włoszech Autor: ~xmena [77.45.5.*]
    Witam. Mam na sprzedaż adresy chińskich centrum handlowych we Włoszech.
    Co do ceny to kwestia dogadania się.
    Zainteresowanych proszę o kontakt :
    avocado92@o2.pl
  • Re: szukam adresów Centrum Chinskiego we Włoszech Autor: ~carlosek112 [151.83.6.*]
    Witam od 5 lat siedze we Wloszech (poludnie, kolo Neapolu) wlasnie otworzylem swoje stoisko na miejskim targu w moim rodzinnym moiescie w Polsce. Mam tu sporo dobrych znajomych ktorzy pracuja w przemysle odziezowym, dzieki nim mam dostep do wielu hurtowni, dlatego postanowilem sprobowac swoich sil w tej dziedzinie. Towar jaki wyslalem do Polski to glownie odziez wloska, ale ostatnio, bylem w dwoch hurtowniach chinskich, i widze ze nie ktore produkty wcale nie odbiegaja jakoscia od odziezy wloskiej, a ceny sa o wiele nizsze, i zastanawiam sie czy nie warto by bylo tez sprobowac importowac troche tego towaru. Ta hurtownie polecil mi znajomy Wloch, ktory handluje wlasnie butami, na miejskich targach w malych okolicznych miasteczkach. Moglbym Ci pomoc, kontakt gg 10712792
  • Re: szukam adresów Centrum Chinskiego we Włoszech Autor: ~kasia [109.243.178.*]
    prosze bardzo o adresy fabryk chinskich torebek lub ubran we wloszech w ok piacenzy, mediolan kasia26kaja@wp.pl
  • Re: Szukam hurtowni i sklepów polskich działających we Włoszech Autor: ~Zbigniew1991 [83.18.250.*]
    Poszukuję sklepów i hurtownii na terenie Włoch z polskimi towarami,które chciałyby dostawę towarów busem izotermą o ładowności 1,1t.z Polski.Jestem w stanie wykonać w tygodniu do dwóch dostaw /świeżych /towarów z każdej hurtowni z terenu Polski.Poszukuję również chętnych do przewozu towarów włoskich do każdego miejsca w Polsce /cytrusy,owoce morza i in./Kierunek Włochy _Polska _Włochy rozpoczynam od stycznia 2008 r.
  • Re: Szukam hurtowni i sklepów polskich działających we Włoszech Autor: ~basik_2811 [2.37.25.*]
    Poszukuję sklepów i hurtownii na terenie Włoch z polskimi towarami,które chciałyby dostawę towarów busem izotermą o ładowności 1,1t.z Polski.Jestem w stanie wykonać w tygodniu do dwóch dostaw /świeżych /towarów z każdej hurtowni z terenu Polski.Poszukuję również chętnych do przewozu towarów włoskich do każdego miejsca w Polsce /cytrusy,owoce morza i in./Kierunek Włochy _Polska _Włochy rozpoczynam od stycznia 2008 r.
    Jak sie z toba skontaktowac???
  • Re: Szukam hurtowni i sklepów polskich działających we Włoszech Autor: ~STANGIFTS [89.75.88.*]
    Każdy kocha prezenty, a my poza tym, że też je kochamy to jeszcze potrafimy je robić!!! Sprawdź naszą ofertę!

http://stangifts.pl/
  • Re: Szukam hurtowni i sklepów polskich działających we Włoszech Autor: ~EVA1311 [213.140.11.*]
    Zbigniew1991 Napisał(a):
    -------------------------------------------------------
    > Poszukuję sklepów i hurtownii na terenie Włoch z
    > polskimi towarami,które chciałyby dostawę towarów
    > busem izotermą o ładowności 1,1t.z Polski.Jestem w
    > stanie wykonać w tygodniu do dwóch dostaw
    > /świeżych /towarów z każdej hurtowni z terenu
    > Polski.Poszukuję również chętnych do przewozu
    > towarów włoskich do każdego miejsca w Polsce
    > /cytrusy,owoce morza i in./Kierunek Włochy _Polska
    > _Włochy rozpoczynam od stycznia 2008 r
  • Re: Szukam hurtowni i sklepów polskich działających we Włoszech Autor: ~NICO [151.57.105.*]
    ZWRACAM SIE Z ZAPYTANIEM Z JAKIMI HURTOWNIAMI MA PAN KONTAKTY, JESTEM BOWIEM ZAINTERESOWANA DOSTAWA PRODUKTOW POLSKICH DO MEDIOLANU. EWENTUALNIE PROSZE O KONTAKT LUB OFERTE NA iwonasi@libero.it
  • Re: Szukam hurtowni i sklepów polskich działających we Włoszech Autor: ~NICO [151.57.68.*]
    Zbigniew1991 Napisał(a):
    > Poszukuję sklepów i hurtownii na terenie Włoch z
    > polskimi towarami,które chciałyby dostawę towarów
    > busem izotermą o ładowności 1,1t.z Polski.Jestem w
    > stanie wykonać w tygodniu do dwóch dostaw
    > /świeżych /towarów z każdej hurtowni z terenu
    > Polski.Poszukuję również chętnych do przewozu
    > towarów włoskich do każdego miejsca w Polsce
    > /cytrusy,owoce morza i in./Kierunek Włochy _Polska
    > _Włochy rozpoczynam od stycznia 2008 r.

JAK SIE MOZNA Z PANEM SKONTAKTOWAC?
  • Re: Szukam hurtowni i sklepów polskich działających we Włoszech Autor: ~marta2 [92.244.32.*]
    witam pana !!jestem zainteresowana adresem hurtowni we włoszech ,czy mogę prosic o kontakt
    mój mail:jumper6@op.pl
    z góry dziekuję
  • Re: Szukam hurtowni i sklepów polskich działających we Włoszech Autor: ~Saltom [213.158.196.*]
    Witam czekam na meila
    salewicz@beautylook.pl
    Pozdrawiam M
  • Re: szukam adresów Centrum Chinskiego we Włoszech Autor: ~Saltom [213.158.196.*]
    carlosek112 Napisał(a):
    Proszę o kontakt !!!!!!!!!!!!!
    salewicz@beautylook.pl

Madzia z Poznania-:)!!!!!!!!!!!!!

> Witam od 5 lat siedze we Wloszech (poludnie, kolo
    > Neapolu) wlasnie otworzylem swoje stoisko na
    > miejskim targu w moim rodzinnym moiescie w Polsce.
    > Mam tu sporo dobrych znajomych ktorzy pracuja w
    > przemysle odziezowym, dzieki nim mam dostep do
    > wielu hurtowni, dlatego postanowilem spróbować
    > swoich sil w tej dziedzinie. Towar jaki wyslalem
    > do Polski to glownie odziez wloska, ale ostatnio,
    > bylem w dwoch hurtowniach chinskich, i widze ze
    > nie ktore produkty wcale nie odbiegaja jakoscia od
    > odziezy wloskiej, a ceny sa o wiele nizsze, i
    > zastanawiam sie czy nie warto by bylo tez
    > sprobowac importowac troche tego towaru. Ta

> hurtownie polecil mi znajomy Wloch, ktory handluje
    > wlasnie butami, na miejskich targach w malych
    > okolicznych miasteczkach. Moglbym Ci pomoc,
    > kontakt gg 10712792
  • Re: szukam adresów Centrum Chinskiego we Włoszech Autor: ~Saltom [213.158.196.*]
    carlosek112 Napisał(a):
    > Witam od 5 lat siedze we Wloszech (poludnie, kolo
    > Neapolu) wlasnie otworzylem swoje stoisko na
    > miejskim targu w moim rodzinnym moiescie w Polsce.
    > Mam tu sporo dobrych znajomych ktorzy pracuja w
    > przemysle odziezowym, dzieki nim mam dostep do
    > wielu hurtowni, dlatego postanowilem sprobowac
    > swoich sil w tej dziedzinie. Towar jaki wyslalem
    > do Polski to glownie odziez wloska, ale ostatnio,
    > bylem w dwoch hurtowniach chinskich, i widze ze
    > nie ktore produkty wcale nie odbiegaja jakoscia od
    > odziezy wloskiej, a ceny sa o wiele nizsze, i
    > zastanawiam sie czy nie warto by bylo tez
    > sprobowac importowac troche tego towaru. Ta
    > hurtownie polecil mi znajomy Wloch, ktory handlu

Proszę o kontakt
    salewicz@beautylook.pl

> wlasnie butami, na miejskich targach w malych
    > okolicznych miasteczkach. Moglbym Ci pomoc,
    > kontakt gg 10712792
  • Re: szukam adresów Centrum Chinskiego we Włoszech Autor: ~andrea [77.91.34.*]
    posiadam 100 procentowe namiary na hurtownie chińskie we Wloszech branże różne .Osobiście jeżdziłem po towar,obecnie zajmuję się inną dzialalnością.Zainteresowani mogą się kontaktować ze mną.
  • Re: szukam adresów Centrum Chinskiego we Włoszech Autor: ~Zbigniew1991 [83.18.250.*]
    Witam!Jestem z rejonu Zielonej Góry ,z porozumieniem się nie będzie problemów ja znam angielski a syn włoski dość dobrze ,branże to najlepiej obuwie lub odzież ,jeżeli chodzi o adresy to już zostałem dwukrotnie nabrany na adresy w Neapolu ,gdzie gość do którego dotarłem zrobił wielkie oczy iokazało się że z handlem nie ma nić wspólnego .Jeden był na emeryturze a drugi to nauczyciel i dużo nie brakowało abym nie skończył u carabinierów.Dlatego chciałbym adres do którego mógłbym dotrzeć telefonicznie lub mailem abym mógł sprawdzić jego prawidłowość.Nie gniewaj się ale drugi raz nie dam się nabrać.Pozdrawiam!!!
    Zbigniew nie dziwię się że masz wątpliwości,sam przez to przechodziłem,ale doszedlem do wniosku ,że najlepiej samemu szukać kontaktow tymbardziej było mi trudno wydeptać ścieżki.Ale efekt byl zadawalający.Znam język wloski w stopniu takim że sobie poradziłem doskonale.Z internetu raczej nie ma szans na jakiekolwiek adresy.Jeśli chodzi o poludnie Wloch to bez sensu.Jeśli temat Cię interesuje mogleś słyszeć o Mediolanie bo to przecież centrum europejskiej mody ,ale to też nie to.Jest tam skupisko chińczyków można rzec że prawie w centrum ale tam nic ciekawego nie znajdziesz.Ja mam namiary na potężnego importera obuwia chińskiego ,znam namiary na torby i galanterię skórzaną oraz na ciuchy.Jeśli chodzi o buty to wiem że z Polski ktoś brał obuwie od tego importera ale parę lat wstecz.Jesli chodzi o torby i ciuchy to importerzy z Polski stamtąd biorą i wszystko to jest w Polsce oczywiście w innych cenach.Ze względów wiadomych nie chcę upubliczniać swoich danych jeśli jesteś zainteresowany można byłoby się skontaktować .Pozdrawiam.
    Zbigniew wysyłam sygnal na Twojego e-maila powinien pokazac Ci się mój adres e-mail jeśli tak się stalo to poklikamy więcej temat jest rozległy.
    Zbigniew dlaczego milczysz?Czas płynie a ja nie widzę Twojego adresu.Jak będzie dostępny możemy przez gg lub skype porozmawiac ewentualnie możemy telefonicznie bardziej szczególowo porozmawiac .Pozdrawiam wszystkiego najlepszego w 2008 r.
  • Re: szukam adresów Centrum Chinskiego we Włoszech Autor: ~bolek [89.228.77.*]
    andrea Napisał(a):
    > Zbigniew nie dziwię się że masz wątpliwości,sam
    > przez to przechodziłem,ale doszedlem do wniosku
    > ,że najlepiej samemu szukać kontaktow tymbardziej
    > było mi trudno wydeptać ścieżki.Ale efekt byl
    > zadawalający.Znam język wloski w stopniu takim że
    > sobie poradziłem doskonale.Z internetu raczej nie
    > ma szans na jakiekolwiek adresy.Jeśli chodzi o
    > poludnie Wloch to bez sensu.Jeśli temat Cię
    > interesuje mogleś słyszeć o Mediolanie bo to
    > przecież centrum europejskiej mody ,ale to też nie
    > to.Jest tam skupisko chińczyków można rzec że
    > prawie w centrum ale tam nic ciekawego nie
    > znajdziesz.Ja mam namiary na potężnego importera
    > obuwia chińskiego ,znam namiary na torby i
    > galanterię skórzaną oraz na ciuchy.Jeśli chodzi o
    > buty to wiem że z Polski ktoś brał obuwie od tego
    > importera ale parę lat wstecz.Jesli chodzi o torby
    > i ciuchy to importerzy z Polski stamtąd biorą i
    > wszystko to jest w Polsce oczywiście w innych
    > cenach.Ze względów wiadomych nie chcę upubliczniać
    > swoich danych jeśli jesteś zainteresowany można
    > byłoby się skontaktować .Pozdrawiam.
    Bolek o co konkretnie Ci chodzi?
  • Re: szukam adresów Centrum Chinskiego we Włoszech Autor: ~agis [77.86.15.*]
    andrea prosze o kontakt pod apiecho@o2.pl jestem zainteresowana wspolpraca
  • Re: szukam adresów Centrum Chinskiego we Włoszech Autor: ~marek501614444 [193.151.76.*]
    Witam
    dzieki ROBERT39 nareszcie ktos prawde napisal. sprowadzam galanterie z Wloch i sprzedam ja w Polsce po cenie z Wloch + transport
    Pozdrawiam marzycieli i poczatkujacych handlowcow
    www.topshop.com.pl
  • Re: szukam adresów Centrum Chinskiego we Włoszech Autor: ~Sebadro [83.12.220.*]
    WITAM ANDREA!
    PROSZĘ CIĘ O KONTAKT W SPRAWIE ADRESÓW HURTOWNI Z WŁOCH, AUSTRII ,CZECH.

Sebadro@interia.pl

Pozdrawiam
    Sebastian
  • Re: szukam adresów Centrum Chinskiego we Włoszech Autor: ~binek77 [62.21.8.*]
    Witam andrea.Potrzebuję namiary na churtownie we Włoszech z odzieżą dziecięcą.Jeśli masz namiary to napewno się dogadamy.Płacę to mój meil binek1977@wp.pl
  • Re: szukam adresów Centrum Chinskiego we Włoszech Autor: ~daga [80.219.152.*]
    Strefa Italia, prosze o maila, chodzi mi glownie o ciuchy DG, g star, diesel, AF itd. moj mail dagmarazawadzka@yahoo.com
  • Re: szukam adresów Centrum Chinskiego we Włoszech Autor: ~tasiao [83.26.241.*]
    witam prosze o podanie adresow do chinskich szwalni dziekuje i pozdrawiam
  • Re: szukam adresów Centrum Chinskiego we Włoszech Autor: ~Maritta100 [213.158.199.*]
    Witam jestem zainteresowana adresami hurtowni Firm KOR@KOR,ANNA BIAGINI,RINASCIMENTO,ROSSO DISERA czy jest mi pani w stanie pomoc!!!
  • Re: szukam adresów Centrum Chinskiego we Włoszech Autor: ~Agata Pilarska [77.253.152.*]
    Szukam adresów Centrum Chińskiego (interesuje mnie odzież) - blisko Mediolanu lub Paryża, zależy mi na adresach wraz z numerami telefonów oraz e-mailami.
    Pozdrawiam:)
  • Re: szukam adresów Centrum Chinskiego we Włoszech Autor: ~marika1 [79.162.39.*]
    Witam jestem również zainteresowana adresami centr hurtowych we włoszech jeżeli możesz skontaktuj się ze mną,na mój adres e-mail, swigon@poczta.onet.pl
  • Re: szukam adresów Centrum Chinskiego we Włoszech Autor: ~kazun [77.114.145.*]
    Witaj
    jak chcesz adres to zadzwon
    jezdze do wloch raz w miesacu a do francji 3 razy
    buty tam sa duzo tansze niz w polskich hurtowniach
    pozdrawiam
    Kazuk
    665321920
  • Re: szukam adresów Centrum Chinskiego we Włoszech Autor: ~majas1 [84.40.190.*]
    Andrea jestem bardzo zainteresowana twoimi adresami do centrum chinskiego we Włoszech.Interesuje mnie głównie zakup odziezy ,obuwia damskiego i torebek.Bede wdzieczna za kontakt i myslę ze się dogadamy.Pozdrawiam
  • Re: szukam adresów Centrum Chinskiego we Włoszech Autor: ~kazun [77.114.145.*]
    WITAM
    mam takie adresy
    moge nawet zawiesc cena wyjazdu 700zl
    ruszamy ze szczecina dworzec pkp
    ze wzgledów liczba towaru zakupionego ograniczona
    POZDRAWIAM
    Kazuk
    665321920
  • Re: szukam adresów Centrum Chinskiego we Włoszech Autor: ~Andara [78.88.180.*]
    Witam jestem zainteresowana współpracą z osobą sprowadzającą odzież męską z Włoch(jeansy np.Mondo,Egoiste,Lagerfield ,koszule, koszuli itd)
    Zainteresowane osoby proszę o kontakt.
  • Re: szukam adresów Centrum Chinskiego we Włoszech Autor: ~ficekandrzej [83.5.3.*]
    jestem zainteresowany centrum chinskim we wloszech
  • Re: szukam adresów Centrum Chinskiego we Włoszech Autor: ~Olivia200 [212.160.172.*]
    Jestem bardzo zainteresowana tym wątkiem czy moglabym prosić o maila z jakimiś danymi kontaktowymi....na maila olivia206@o2.pl lub na gg 6313546
    > posiadam 100 procentowe namiary na hurtownie
    > chińskie we Wloszech branże różne .Osobiście
    > jeżdziłem po towar,obecnie zajmuję się inną
    > dzialalnością.Zainteresowani mogą się kontaktować
    > ze mną.
  • Re: szukam adresów Centrum Chinskiego we Włoszech Autor: ~Olivia200 [212.160.172.*]
    pomyłka z mailem moj mail oliweczka200@buziaczek.pl gg 6313546 jestem zainteresowana hurowniami we włoszech adresy itp....jezeli ktos jest chetny pomóc prosze pisac z gory dzieki...
  • Re: szukam adresów Centrum Chinskiego we Włoszech Autor: ~aga0109 [87.96.92.*]
    andrea Napisał(a):
    > posiadam 100 procentowe namiary na hurtownie
    > chińskie we Wloszech branże różne .Osobiście
    > jeżdziłem po towar,obecnie zajmuję się inną
    > dzialalnością.Zainteresowani mogą się kontaktować
    > ze mną.

jestem zainteresowana, możesz napisac mi twoja propozycje oraz cene
    pozdrawia
  • Re: szukam adresów Centrum Chinskiego we Włoszech Autor: ~Zbigniew1991 [83.18.250.*]
    Mam prośbę do Andrei jeżeli rzeczywiście posiadasz namiary na hurtownie chińskie to odezwij się na mój adres,będę bardzo wdzięczny jeżeli szybko się odezwiesz.Pozdrawiam i życzę Zdrowych i Wesołych Świąt .
    Zbigniew 1991 z jakiego regionu jesteś i bardziej konkretnie jakie branże Cię interesują?Czy zdajesz sobie sprawę z tego że oni tam na miejscu raczej chcą rozmawiać i prowadzić interesy z konkretnymi hurtownikami ,jak u Ciebie ze znajomością języka na migi trudno się dogadać.Najlepiej mieć opanowany włoski bądż angielski.Podstawowa i chyba najważniejsza sprawa takie konkretne informacje trochę kosztują,bo wydeptanie szlaków nie jest takie proste.
  • Re: szukam adresów Centrum Chinskiego we Włoszech Autor: ~arturo [83.22.85.*]
    Witam!Pracuję od lat we Włoszech znam b.dobrze język włoski a od jakiegoś czasu sprowadzam towar włoski do Polski(odzież damska,torebki).Zanim dotarłem do właściwego miejsca z dobrym i tanim towarem minęło trochę czasu.Jest to duże centrum można powiedzieć że hurtownie,ale tam jest to produkowane na miejscu.Praktycznie zakupuje się od producenta.Jest tam też towar chiński ale większość towaru to MADE IN ITALY.Proszę o odpowiedż o co dokładnie chodzi?pozdrawiam
  • Re: szukam adresów Centrum Chinskiego we Włoszech Autor: ~arturo [83.22.85.*]
    arturo Napisał(a):
    > Witam!Pracuję od lat we Włoszech znam b.dobrze
    > język włoski a od jakiegoś czasu sprowadzam towar
    > włoski do Polski(odzież damska,torebki).Zanim
    > dotarłem do właściwego miejsca z dobrym i tanim
    > towarem minęło trochę czasu.Jest to duże centrum
    > można powiedzieć że hurtownie,ale tam jest to
    > produkowane na miejscu.Praktycznie zakupuje się od
    > producenta.Jest tam też towar chiński ale
    > większość towaru to MADE IN ITALY.Mogę udostępnić dokładny adres ,miejsce i trasę dojazdu do tego centrum jak również dni i godziny otwarcia.Pozdrawiam!!!
  • Re: szukam adresów Centrum Chinskiego we Włoszech Autor: ~514233473 [195.205.203.*]
    Witam
    Szukam adresu centrum Chińskiego w e Włoszech bardzo proszę o pomoc.
  • Re: szukam adresów Centrum Chinskiego we Włoszech Autor: ~piotrekxxxx [213.158.196.*]
    Torebki szyte we włoszech kosztują na miejscu u chińczyka od 80eurocentów do kilku euro 5 euro kosztuje taka torebka jak pod łodzią jest za 50zł.
    Chińczycy szyją to na miejscu i wszywają metki made in italy bo przecież jest to szyte we włoszech.
    To tyle w tym temacie dziękuje za uwage ...
  • Re: szukam adresów Centrum Chinskiego we Włoszech Autor: ~giero1979 [87.206.37.*]
    witam za ile,jaka mam pewnosc ze to nie przekret?
    pewne 100 procent adresy hurtowni chińskich we Wloszech branze różne : galanteria skórzana,obuwie ,odzież,tylko konkretne propozycje,do wglądu wizytówki z adresami ,nr telefonów,mapy dojazdu,ewentualna pomoc w zakupach.Znam język włoski,służę pomocą,podkreślam jednak tylko dla konkretnie zainteresowanych.Cena za usługę przystępna.
  • Re: szukam adresów Centrum Chinskiego we Włoszech Autor: ~BUSSINESLIKE [89.228.66.*]
    Dnia 2008-03-11 o godz. 21:04 ~andrea napisał(a):
    > pewne 100 procent adresy hurtowni chińskich we Wloszech
    > branze różne : galanteria skórzana,obuwie ,odzież,tylko
    > konkretne propozycje,do wglądu wizytówki z adresami ,nr
    > telefonów,mapy dojazdu,ewentualna pomoc w zakupach.Znam
    > język włoski,służę pomocą,podkreślam jednak tylko dla
    > konkretnie zainteresowanych.Cena za usługę przystępna.
    Dnia 2008-03-11 o godz. 21:04 ~andrea napisał(a):
    > pewne 100 procent adresy hurtowni chińskich we Wloszech
    > branze różne : galanteria skórzana,obuwie ,odzież,tylko
    > konkretne propozycje,do wglądu wizytówki z adresami ,nr
    > telefonów,mapy dojazdu,ewentualna pomoc w zakupach.Znam
    > język włoski,służę pomocą,podkreślam jednak tylko dla
    > konkretnie zainteresowanych.Cena za usługę przystępna.
    Dzien dobry,prosze o kontakt moj numer gg 3388419,jestem jak najbardziej zainteresowany,pisac nawet jesli jestem niedostepny,pozdrawiam.
  • Re: szukam adresów Centrum Chinskiego we Włoszech Autor: ~elżbieta3501 [89.228.27.*]
    Witam jestem zainteresowana adresem centrum chinskiego we Włoszech.Proszę o kontakt na email ela3501@op.pl dziękuje.Pozdrawiam
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [212.160.172.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: szukam adresów Centrum Chinskiego we Włoszech Autor: ~apexcichy [87.105.231.*]
    też proszę o podanie adresu konkretnie chodzi mi o torebki i paski mój adres apexcichy76@op.pl