Proszę o pomoc w znalezieniu hurtownii w Czechach gdzie można kupić okazyjnie odzież turecką. Słyszałam że właśnie jest ona w Czechach. Proszę o informacje na adres: agnesyss@interia.pl
POSIADAM ADRES DO CENTRUM CHINSKIEGO W CZECHACH GDZIE MOZNA NABYĆ TOWARY W BARDZO ATRAKCYJNYCH CENACH
WSZYSCY CHCA OD TAK DOSAC ADRE ALE ZNALEZIENIE TAKIEGO CENTRUM TEZ KOSZTUJE PALIWO HOTELE CZAS KILKA DNI ZA GRANICA WIEC PROSBY O TAKI ADRES SA DLA MNIE SMIESZNE JAK KTOS CHCE NIE MA SPRAWY ODPLATNIE MOGE DAC MAPKE DOJAZDU NA TAKI BAZAR W PRADZE
nie sprzedam wiecej niz trzem osoba z wiadomych przyczyn zaraz wszyscy by tam pojechali
dla pewnosci panstwa wystawie adres na allegro
OTO ASORTYMENT JAKI JEST NA TAKIM BAZARZE
DLA PRZYKŁADU DANE Z SIERPNIA 2007 :
Kolega piotrek ma racje, nie radziłbym słuchać wyzyskiwaczy typu "u mnie lepiej", "taniej" itp. Proponuję raz na zawsze zakończyć temat adresów Chińskich centrów w Czechach!!! Sam zajmuję się odzieżą, a konkretnie handlem w Czechach i z Czechami od x lat więc trochę na ten temat mogę powiedziec. Oczywiście za darmo nie tam nie dają, ale jak w każdym tego typu centrum każdy może coś dla siebie wybrać interesującego jakościowo i cenowo.
A żeby nie być gołosłownym podaję ogólne namiary na wszystkie liczące się centra w Czechach:
Praga - SAPA (adres kolega wyżej podał)
Brno - dwa centra chińskie na przeciwko autokomisu "AAA Auto" bardzo duży komis i łatwo znaleźć
Ostrawa - Burza na Hraneczniku
I proszę łaskawie kolegę o nicku INFO o zaprzestanie propagandy w stylu "ci wszyscy zaopatrują się w tylko mi znanym i sekretnie strzeżonym miejscu i po horrendalnie niskich cenach" załosne to już jest, jak również nagminne kopiowanie i umieszczanie swojej reklamy po kilkadziesiąt czy kilkaset razy na tym forum.
W razie jakichkolwiek pytań czy wątplwości dotyczącą Czech służę pomocą: sullo81@op.pl
Zwracam się z prośbą wszystkich bezinteresownych o kontakty na podobne centra we Włoszech.
Jakies lewe te adresy Panie,, kupiec ,,nawet nie podajesz ulicy ani numeru
siejesz propagande w tych kilku postach a na koniec oglaszasz sie pod innym nickiem wstyd.
Naucz sie czlkowieku czytac lub przepisywac najlatwiej uzyc funkcji kopiuj wklej a nie wciskac kitu niby cytatami.Przytaczasz swoje mysli a nie wypowiedzi naszej firmy i podwazasz bezpodstawnie autorytet piszesz o tym ze ,,Sam zajmuję się odzieżą, a konkretnie handlem w Czechach i z Czechami od x lat więc trochę na ten temat mogę powiedziec,, jezeli tak jest do dlaczego wchodzisz na tytuly watkow szukacm centr handlowych itd na bo sam dalej szukasz tzn ze sobie jednak nie radzisz w tych interesach. Podajesz jakies dziwne adresy zam probujac wyzyskac podstepnie od ludzi adresy do Wloch tak sie nie robi to nieetyczne.
zgadzam sie z uzytkownikiem kupiec nie dajcie sie nabrac naciagacza
kilka adresow odemnie
zaplacicie i dostaniecie to co ja podalem
to sa jedne z wiekszych bazarow w czechach nie szukajcie innych ceny podobne pozdrawiam INFO i innych chcacych zarobic
1.ASIA DRAGON BAZAR
Svaty Kriz
350-02 Cheb
www.market-cheb.cz
2.River Town Prague (dawniej targowisko Holesovice)
Bubenske nabr. 306
170 04 Praha 7
www.rivertownprague.cz
OTO OGLOSZENIA NACIAGACZA CZAPA2000 SAM SIE PRZEDSTAWIL
TO SA JEGO OGLOSZENIA
1. Re: chińskie centrum handlowe - węgry, czechy, słowacja
zgadzam sie z uzytkownikiem kupiec nie dajcie sie nabrac naciagacza kilka adresow odemnie zaplacicie i dostaniecie to co ja podalem to sa jedne z wiekszych bazarow w czechach nie szukajcie innyc
Forum: Ogólne
2008-02-06 22:20czapa20002. Re: chinskie centrum handlowe Praga
zgadzam sie z uzytkownikiem kupiec nie dajcie sie nabrac naciagacza kilka adresow odemnie zaplacicie i dostaniecie to co ja podalem to sa jedne z wiekszych bazarow w czechach nie szukajcie innyc
2008-02-06 22:19czapa20003. Re: PRAGA CHINSKIE CENTRA HANDLU HURTOWEGO
2008-02-06 22:19czapa20004. Re: CHINSKIE CENTRUM HANDLOWE
2008-02-06 22:19czapa20005. Re: centrum chinskie w czechach
2008-02-06 22:17czapa20006. Re: Poszukuję hurtowni w Czechach!!
2007-11-07 15:35czapa20007. Re: Szukam outlet z Chin
WITAM POSIADAM 3 ADRESY BAZAROW CHINSKICH 2 CZECHY 1 SLOWACJA WYMIENIE SIE NA INNE KONTAKT 889 353 776 GG 4268765
2007-11-07 15:32czapa20008. Re: Szukam pomocy - chińskie buty.
POSIADAM 3 ADRSY 1 SLOWACJA 2 CZECHY CINSKIE BAZARY WYMIENIE SIE NA INNE KONTAKT 889 353 776 GG 4268765
2007-11-07 15:28czapa20009. Re: chinskie centra handlowe w Pradze
POSIADAM 3 ADRESY 2 PRAGA 1 SLOWACJA CHETNIE SIE WYMIENIE NA INNE KONTAKT 889 353 776 GG 4268765
2007-11-07 15:10czapa200010. Re: Poszukuję hurtowni w Czechach!!
WITAM POSIADAM 2 ADRESY JEDEN W SLOWACJI JEDEN CZECHACH PROSZE O KONTAKT 889 353 776 GG 4268765 ZG.CZAPA@WP.PL POZDRAWIAM
2007-11-07 15:07czapa200011. Re: Centrum Chinskie
WITAM POSIADAM 3 ADRESY BAZAROW CHINSKICH 2 CZECHY 1 SŁOWACJA INTERESUJE MNIE WYMIANA NA JAKIES INNE PROSZE O KONTAKT 889 353 776 GG 4268765 ZG.CZAPA@WP.PL POZDRAWIAM
2007-11-07 15:01czapa200012. Re: chińskie centrum handlowe - węgry, czechy, słowacja
WITAM POSIADAM 2 ADRESY JEDEN W SLOWACJI JEDEN CZECHACH PROSZE O KONTAKT 889 353 776 GG 4268765 ZG.CZAPA@WP.PL POZDRAWIAM
2007-10-29 14:02czapa200013. Re: Poszukuję hurtowni w Czechach!!
POSIADAM ADRES DO CENTRUM CHINSKIEGO W CZECHACH GDZIE MOZNA NABYĆ TOWARY W BARDZO ATRAKCYJNYCH CENACH WSZYSCY CHCA OD TAK DOSAC ADRE ALE ZNALEZIENIE TAKIEGO CENTRUM TEZ KOSZTUJE PALIWO HOTELE CZAS K
2007-10-29 14:00czapa200014. Re: obuwie z chin czechy
POSIADAM ADRES DO CENTRUM CHINSKIEGO W CZECHACH GDZIE MOZNA NABYĆ TOWARY W BARDZO ATRAKCYJNYCH CENACH WSZYSCY CHCA OD TAK DOSAC ADRE ALE ZNALEZIENIE TAKIEGO CENTRUM TEZ KOSZTUJE PALIWO HOTELE CZAS K
2007-10-29 13:58czapa200015. Re: Centrum Chinskie
2007-10-29 13:57czapa200016. Re: Szukam pomocy - chińskie buty.
2007-10-29 13:53czapa200017. Re: chinskie centra handlowe w Pradze
POSIADAM ADRES DO CENTRUM CHINSKIEGO W CZECHACH GDZIE MOZNA NABYĆ TOWARY W BARDZO ATRAKCYJNYCH CENACH WSZYSCY CHCA OD TAK DOSAC ADRE ALE ZNALEZIENIE TAKIEGO CENTRUM TEZ KOSZTUJE PALIWO HOTELE CZAS KI
2007-10-28 15:20czapa200018. Re: Szukam pomocy - chińskie buty.
!!! NIE PRZEPŁACAJ !!!! KUP DOBRY ADRES I ZARABIAJ !!! POSIADAM ADRES DO CENTRUM CHINSKIEGO W CZECHACH GDZIE MOZNA NABYĆ TOWARY W BARDZO ATRAKCYJNYCH CENACH DLA PRZYKŁADU DANE Z SIERPNIA 2007 :
SA TO ADRESY W KTORYCH TOWARY SA DROZSZE NIZ NA WOLCE KOSOWSKIEJ PONIEWAZ SA TO TZW 3 RECE OD IMPORTERA NA pOLSKICH TARGOWISKACH BULGARZY MAJA NIZSZE CENY SPRZEDAZY NIZ TE CO PODAJE TU
NACIAGACZ CZAPA2000
SAM JE SPRZEDAWAL PSUJAC REPUTACJE FIRMIE INFOBROKERSKIEJ INFOHANDEL MYLAC ADRESY BEZPOSREDNICH IMPORTEROW TZW 1 RECE Z 3 ,,A ZE NIKT NIE CHCIAL KUPOWAC ADRESOW BAZAROW BO WIADOMO W KAZDEJ POLSKIEJ MIESCINIE TEZ JEST TAKI BAZAR ROZPACZLIWIE ODDAJE SIE ZA DARMO TZN ADRESY
jestem po przejsciach z firmą INFOBROKERSKA ZAPLACILEM ZA 8 ADRESOW DOSTALEM 4 WIEC DZIEKUJE BARDZO
A JESLI CHODZI O CENY NA WOLCE A NA SAPIE TO TEM TRZEBA BYC A NIE O TYM CZYTAC JA TOWAR KUPUJE W CZECHACH ZA 1/3 CENY W POROWNANIU Z WOLKA KOSSOWSKA
POZDRAWIAM
TO NIE ANTYREKLAMA TYLKO PRZESTROGA PRZED OSZUSTAMI ,A CO FORUMOWICZOWI DADZA BOKSY TOWARU MNUSTWO ZALEZY KTO CZEGO SZUKA
JA PROWADZE SKLEPY CENY DLA MNIE SATYSFAKCJONUJACE
JESLI MA KTOS PYTANIA CHETNIE POMOGE
POZDRAWIAM WITOLD
Panie szanowny kolego INFO wchodzę na wszystkie wątki związane z poszukiwaniem centrów handlowych by w miarę skutecznie przestrzegac przed takimi naciągaczami jak ty!!! Poza tym sam mam punkty handlowe (patronackie)w niektórych z wymienionych nie tylko już jak widzisz przeze mnie miejscach, jeśli masz jakiekolwiek pojęcie o rynku Czeskim to pewnie doskonale wiesz ile osób w CR sprzedaje Polski towar, ale ty oczywiście dalej będziesz twierdził ze wszyscy zaopartują sie w tylko tobie znanym miejscu, to sie staje juz zalosne i proponuję zakończyć ta propagandę.
Nie podaję konkretnych aderesów, ponieważ w chwili pisania tych postów nie byłem w stanie podać konkretów, a wychodzę z założenia, że mając takowe dane jak podałem każdy, komu zależy dopyta miejscowych przechodniów o konkretną lokalizację.
Proszę o potwierdzenie zgodności udostępnionych przeze mnie danych przez postronnych obserwatorów, aby osoby w stylu takich naciągaczy przestały żerować na naiwnych.
Odnośnie nieporadności w handlu, itp. idt. odpowiem że nie kolegi sprawa.
Witam, mam pytanie: Jak przewozić odzież przez granice? jeśli nie ma metek,
rachunków, ani faktur, czy są jakieś maksymalne ilości do przewiezienia . Z
góry dziękuje za pomoc. Pozdrawiam