• jedna sprawa a dwa arbitraze Autor: ~hb [31.61.185.*]
    spolka wpompowala w projekt okoko 80 mln EUR...ponad to zgodnie z obustronna umowa Rumuni mieli wspierac spolke ale nie wywiazali sie z umowy ktora podpisali.... kurs akcji zachowuje sie jakby to spolki byla wina...byc moze Rumuni poczuli ,ze przegraja w TA w Waszyngtonie i sami zglosili sie do TA w Londynie...ciekaw jestem ich argumentacji
  • Re: jedna sprawa a dwa arbitraze Autor: ~Rysiek [5.184.101.*]
    Spokojniutki a jesionkę pocerowałeś już na zimę ?
  • Re: jedna sprawa a dwa arbitraze 2 Autor: ~Rysiek [5.184.101.*]
    Jak myślisz , dlaczego pytam się Ciebie ? A dlatego, że ja to przerabiałem już kilka razy .
  • Re: jedna sprawa a dwa arbitraze 2 Autor: ~spokojny [95.175.7.*]
    Rysiu Rysiu, pochlebia mi iż wywołujesz mnie w nie moim poście
    Ta ośla ławeczka jednak czegoś nauczyła :)
    Jesionka zacerowana, ba nawet w skarpetach dziury zaszyte ot co
    Tylko w butach nadal przecieki, nie wiem co z tym zrobić. Jakieś pomysły??
  • Re: jedna sprawa a dwa arbitraze 3 Autor: ~Rysiek [5.184.101.*]
    ...Tak ,tak są pomyślunki ..Spokojniutki , najważniejszy to jest pomysł i organizacja . Po dokładnym rozważeniu wszelkich możliwości , najprostszy sposób będzie zawsze najlepszym To znaczy najbardziej prymitywna metoda . Ale żeby tu i teraz nie zajmować miejsca i czasu to Rysio napisze Tobie w piątek po 24 Napiszę jak dwóch znakomitych szewców nie zna się na butach a Rysio filozof ich ograł z techniki szewskiego rzemiosła. Spokojniutki to samo jest na gieldzie .
  • Re: jedna sprawa a dwa arbitraze 3 Autor: ~spokojny [95.175.7.*]
    Nic tylko się uczyć
    Choć ja spokojniutki o swoje trzewiki jestem ale doceniam chęć filozoficznej nauki od Rysia, to zawsze ciekawa lektura życia, tzn szycia, tzn butonaprawiania
  • Re: jedna sprawa a dwa arbitraze 3 Autor: ~tak [109.243.0.*]
    Dobry szewc chodzi bez butów, a byle jaki ciągle je naprawia.
[x]
PLAZACNTR -0,36% 2,77 2025-10-10 17:03:59
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.