Witam kolego myślę ze firma którą ci polecę pomoże Ci w rozwinięciu biznesu z kebabem-(mają zajebi...ty kebab w szerokim asortymencie i kompleksowo zaopatrują lokale gastronomiczne we wszystko co potrzebne do prowadzenia lokalu typu kebab.
www.kebabarena.pl
ja swoją drogą prowadzę 7lat lokal i mam tych samych bywalców którym odpowiada cały czas ten smak oryginalnego kebaba...
Nasza firma zajmuje się dystrybucją mięsa do kebaba, sprzętem oraz służy omocą przy otwieraniu nowych lokali. W przypadku pytan proszę wejść na strone internetowaą eura-doner.zary.com.pl .Rozprowadzamy towar w różne zakątki Polski.Proszę dzwonić pod numer telefonu do Żar.
witam wszystkich serdecznie mam pytanko otwieram kebab w grudniu bedzie skromnie ale czysto obawiam sie wsumie wszystkiego złosliwych klientow sanepidu czy dam rade spłacic kredyt i oplaty jak obliczyc sobie ile ma sie srednio zysku nie chce miec cen zbyt wysokich bo wiem jakie sa czasy i ze ludzie sa poprostu biedni a jesc kazdy ma ochote pozdrawiam i jesli ktos ma ochote prosze odpiac
Mam kasę, wiem gdzie kupić sprzęt i produkty tylko nie wiem od czego się zabrać. Jakie są wymagania (sanepid) odnośnie lokalu, jakie są wymogi odnośnie założenia takiej działalności gospodarczej, czy trzeba mieć zawód kucharza itp.Proszę o rady.Pozdrawiam
Eura Doner Polska Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Nasza firma zajmuje się dystrybucją mięsa do
> kebaba, sprzętem oraz służy omocą przy otwieraniu
> nowych lokali. W przypadku pytan proszę wejść na
> strone internetowaą eura-doner.zary.com.pl
> .Rozprowadzamy towar w różne zakątki Polski.Proszę
> dzwonić pod numer telefonu do Żar.
Eura Doner Polska Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Nasza firma zajmuje się dystrybucją mięsa do
> kebaba, sprzętem oraz służy omocą przy otwieraniu
> nowych lokali. W przypadku pytan proszę wejść na
> strone internetowaą eura-doner.zary.com.pl
> .Rozprowadzamy towar w różne zakątki Polski.Proszę
> dzwonić pod numer telefonu do Żar.
DZIEN DOBRY !!
NASZA FIRMA ZAJMUJE SIE pRZESIKOLENIA I PRZEGUTOWANIA WSZYSTKICH DAN TURECKICH!!PRZEPOMINAM ZE JA JESTEM TURKEM I MAM JUZ DWA LOKALE GASTRONOMCZNE W DOLNYM SLASKU.ZAPRASZAM CHETNYCH 516056532
Witam.Mam pytanko co zrobic i gdzie sie udać zeby otworzyc kebab bar.ILE potrzebuje na to pieniedzy.Lokal jest mały co zrobić zeby przyciagnac klientów.POMOCY.Monika.
Witam wszystkich z wracam sie z pytaniem o pomoc jezeli otozyliscie juz jakis bar kebab to mam pytanie jak brac np sprzet gdzie to kupywac mieso do tego i wogule wszystko co sie na daje to takiego mini kebaba prosze o pomoc:)z gury dziekuje:)
ja pierdole ale wy macie problemy... zero oganięcia.. rejestrujesz działalność.. zgłaszasz w sanepidzie że bedziesz prowadził gastro.. tam ci powiedza jakie wymagania... z tym kupujesz odpowiedni sprzet ( jak znaleźć sprzęt ? goodle i hasło "sprzęt od przyrządzania kebabu").. urządzasz wedle dyrektyw sanepidu i oddajesz do kontroli.. potem juz tylko otworzyc i ustawic cene taka jak inni w miescie...a do kebabu wkladasz co uwazasz za sluszne( miecho.. im wiecej tym lepiej ale wychodzi cie drozej + warzywka najlepiej jak codziennie swieze) i liczysz czy wychodzisz na 0 czy na - czy na + ;] i dostosowujesz ilość składników i cenę do rynku
witam.Mam pytanie czy jest wymagane jakies konkretne wyksztalcenie do otwarcia kebaba?i jakie trzeba mies szkolenia chodzi mi np o hccp.prosze o odpowiedz