Aż dziw bierze, że kurs spółki, która w pół roku zrobiła 13 mln przychodów i 9,7 mln straty , spada:-) jakim cudem???? Przecież kiedyś tam będzie Vcast, a wtedy MDG podbije świat:-)
Tobie płacą za atakowanie każdego kto się nie wyraża w samych superlatywach o MDG? Jesteś pieskiem zarządu? Ty i Kezz wyglądacie mi na takich... Każdy kto złe słowo napisze, od razu Pirat i Kezz rzucają się do gardła:-) zastanawiające...:-)
Bez urazy kolego ale nie rozumiem skąd te nerwy u ciebie ?
Czy ja napisałem coś nieprawdziwego? Czy ja kogoś obraziłem?
Ja tylko stwierdzam fakty.
Od pazdziernika 23 piszesz o 20zl . Przy poziomie 23 pytalem Czy masz akcje I potwierdziłeś. Czyli jak to mam interpretować?
Z pieskiem zarządu to dobre. :):):)
Serio...?
Ciekawe co na to Krzysiu? :)
Jakoś dziwnie z piaskowym dzis nerwowo jestescie:) i ten wolumenie taki lichy...coś chyba znow nie pyklo. Może jutro nizej oddadza:)
Nie pisałem nigdy o 20, bo ta spółka jest totalnie nieobliczalna. Ale widać te 20 tu szybciej zobaczymy niż wysokość kursu jaka Ty prognozowales, co zresztą przytaczali już inni forumowicze:-) akcje mam dalej, jestem na bardzo dużym minusie i ten gniot to jest moja największa porażka inwestycyjna:-) żałuję, że nie sprzedałem jak byłem lekko na minusie - też byłem zaślepiony vcastem i podbojem świata przez MDG... A teraz widać, że rządzi tym banda geniuszy biznesowych, którzy potrafią wykręcić 9,7 mln straty na 13 mln przychodów... Dramat...:-) w tym tempie za niedługo będziemy sobie mogli tym papierem wytrzeć, wiesz co... Tyle będzie warty:-)
Dnia 2024-10-03 o godz. 16:31 ~Nowicjusz napisał(a): > Aż dziw bierze, że kurs spółki, która w pół roku zrobiła 13 mln przychodów i 9,7 mln straty , spada:-) jakim cudem???? Przecież kiedyś tam będzie Vcast, a wtedy MDG podbije świat:-)
będzie większe niż śladowe zainteresowanie VCAST to imo wielkie Big Techy wytrenują swoje potężne AI i uruchomią w necie usługę analizy stosownych danych medycznych po 50 zielonych od sztuki