witam. Interesują mnie tanie bluzeczki damskie i meskie z chin i nie tylko,zresztą jeśli tanie i dobre to kazdy ciuch mnie interesuje. Z góry serdeczne dzieki. Pozdrawiam
witam wszystkich potrzebuje namiary na hurtownie taniego obuwia w polsce najlepiej z chin lub czech jesli ktos mi poda napewno sie odwdziecze ,zaplace.daniel126@o2.pl
Czesc.Chce założyc stojisko tarkowez z obówiem poszukuje hurtownie do współpracy z obówiem młodzieżowym najlepiej z woj.opolskiego i sląskiego,a tagże z czech(bo sie tam chyba opłaca)podajcie namiary bende wam wdzieczny.z góry dzieki mój email:parkenelo@interia.pl
POSIADAM ADRES DO CENTRUM CHINSKIEGO W CZECHACH GDZIE MOZNA NABYĆ TOWARY W BARDZO ATRAKCYJNYCH CENACH
WSZYSCY CHCA OD TAK DOSAC ADRE ALE ZNALEZIENIE TAKIEGO CENTRUM TEZ KOSZTUJE PALIWO HOTELE CZAS KILKA DNI ZA GRANICA WIEC PROSBY O TAKI ADRES SA DLA MNIE SMIESZNE JAK KTOS CHCE NIE MA SPRAWY ODPLATNIE MOGE DAC MAPKE DOJAZDU NA TAKI BAZAR W PRADZE
nie sprzedam wiecej niz trzem osoba z wiadomych przyczyn zaraz wszyscy by tam pojechali
dla pewnosci panstwa wystawie adres na allegro
OTO ASORTYMENT JAKI JEST NA TAKIM BAZARZE
DLA PRZYKŁADU DANE Z SIERPNIA 2007 :