• 3/4 pakietu sprzedane dzisiaj Autor: ~xyz [31.0.2.*]
    wiekszosc w widelkach 68-69 ale potem tez walone... musze sie przyznac do porazki czasem tak bywa jednak byl trup w szafie w postaci mocnych spadkow klientow livechat ponad 1k w kwartal to bardzo duzo do tego sami sie przyznaja do bledow roznych wideokonferencja generalnie na mocny minus jak dla mnie 1/4 pakietu zostawiam na wszelki jakby cwaniaki teraz dolek pod kpi chcieli robic i odbitka do gory....bo tak tez moze byc...pozyjemy zobaczymy z wiekszoscia kapitalu przechodze na Rainbow Tours pozdrawiam i powodzonka ;)
  • Re: 3/4 pakietu sprzedane dzisiaj Autor: ~Dexter [188.146.32.*]
    W momencie pisania twojego postu było -10% także część sprzedałeś na -5%, ale resztę na -10%. Wiemy nawet dokładnie ile (dzięki twojej otwartości) - 1/4 pakietu oddałeś na -10% dzisiaj. Piękna jest karma. Cieszę się niemiłosiernie twoją gigantyczną stratą. Straciłeś tu o zgrozo 1/3 kapitału!! Tymczasem gdybyś nie robił niepotrzebnych fikołków to miałbyś zamiast -33%, niemal +20% na Rainbow. Innymi słowy zamiast 67% portfela, miałbyś 120%!! Dla uzmysłowienia ci skali twojej wtopy na liczbach: Załóżmy, że miałeś 500k zł. Po inwestycji w Text masz 335k zł, a mogłeś mieć 600k zł, gdyby nie ten bezsensowny ruch. Chyba twoje ego troszkę ucierpiało co? Czekamy na twoje porady inwestycyjne na twoim kanale yt :))) Pewnie chciałeś założyć jakąś płatną grupę, ale zamiast tego masz grupowe grillowanie :)))
  • Re: 3/4 pakietu sprzedane dzisiaj Autor: ~Marshal [109.243.0.*]
    Dnia 2024-10-03 o godz. 15:38 ~Dexter napisał(a):
    > ......Piękna jest karma. Cieszę się niemiłosiernie twoją gigantyczną stratą......

=======================================

karma powiadasz... kocioł jesteś, czy może garnek?

=======================================

kolego xyz, to kto tu kogo wycisnął powiedz mi, młodzieńcze?

• Re: 3/4 pakietu sprzedane dzisiaj Autor: ~Dexter [188.146.32.*]
    -16% na 1/4 pakietu!! Hip hip hurrra!!
  • Re: 3/4 pakietu sprzedane dzisiaj Autor: ~xyz [31.0.1.*]
    specjalnie dla ciebie ale i troche dla siebie policzylem srednia cene wyjscia dzisiaj z 3/4 akcji 67.15 PLN moj mily takze nie ciesz sie tak bo prawie wycisnalem maxa z tej tragicznej sesji xD no coz nie zawsze sie wygrywa...na swoje usprawiedliwienie moge dodac ze sytuacja byla niedoprzewidzenia co zreszta pokazuje dzisiejsza sesja....konia z rzedem temu kto przypuszczam ze ponad 1k klientow w kwartal straca na glownym produkcie. stracilem lacznie na text 10% mojego portfela obrotowego i 4% majatku...no coz zdarza sie...wspolczuje tym ktorzy kupowali po 150 czy 140 bo oni to dopiero maja problem pamietaj ze ja mialem srednia 79,47 ostatecznie fakt stracilem z 15% to spora strata jak na mnie ale nie przesadzajmy znowu poprostu zbyt zyczeniowo podszedlem do spolki...zalozylem ze trupa w szafie nie bedzie ...a byl niestety....trzymajcie sie
  • Re: 3/4 pakietu sprzedane dzisiaj Autor: ~Baca [178.235.186.*]
    Jak Ty to w ogóle policzyłeś? -15%to miałeś ale na kapitale wtopionym z ostatniego uśrednienia! Wchodziłeś przy 90 i ciągle chwaliłeś się, że uśredniasz. Nie wiem czy grasz 1k czy 1mln ale to nie istotne bo wtopiłeś tym uśrednianiem totalnie. Każde uśrednienie zwiększyło skalę straty a nie zmniejszyło! Jeszcze zaraz będziesz twierdził, że nawet zarobiłeś .... Na to mieszkanie to "kredytem hipotecznym zrobiłeś"
  • Re: 3/4 pakietu sprzedane dzisiaj Autor: ~Inwestor [5.102.67.*]
    Dobrze , że naganiaczy nie słuchałem z yr co wygadywali , że text to perełka jeszcze jak był w okolicach 95-110 zł dziś to albo nie odpowiadają na komentarze niektórzy się przyznają do błędów. Trzeba używać mózgu i myśleć
  • Re: 3/4 pakietu sprzedane dzisiaj Autor: ~Kris [5.173.166.*]
    Tak tak a JSW bedzie po 5 zlotych a cyfrowy Polsat to bankrut jak u Kulczyków. Idzcie się kłócić gdzie indziej dziewczyny. Fundy po 90+ kupowaly i dalej trzymaja. Owszem, sytuacja na spółce jest teraz 50 / 50. Albo będzie trochę lepiej albo trochę gorzej, a spadek 15% pod to lekko gorzej to zdecydowana przesada. Ja dobieram, zobaczymy za rok, czy warto było.
  • Re: 3/4 pakietu sprzedane dzisiaj Autor: ~Mojo [79.190.101.*]
    Do inwestor
    Ty cepie jak niby miałbym wywnioskować że wydarzy sie taki zjazd odejść klientów . Z rozmów z pracownikami . To bzdura .
    Jeszcze w wakacje Droba sral że jest dobrze i zarabiają na AI , że churn spadnie i w ogóle optymizm .

Ja ci powiem że czuję się wprowadzony w błąd po wakacyjnej konferencji .
    A dziś gatka ze AI nie działa , popełnili błąd a odejścia na dużą skalę zaczęły się w czerwcu .
    Sprawdzę to jeszcze raz ale wali mi to oszustwem
  • Re: 3/4 pakietu sprzedane dzisiaj Autor: ~Inwestor [31.0.52.*]
    Ładnie cię pokemonie załatwiło xD jaką Średnia zakupu masz? Bo jak kupowałeś rok temu to wnioskuje że 120-140 okolice
  • Re: 3/4 pakietu sprzedane dzisiaj Autor: ~ktoś [77.65.99.*]
    Co z tego, że liczba klientów spada skoro zyski wzrastają? Więcej klientów to większe koszty obsługi, a jak jeszcze klienci nie płacą to na co komu tacy klienci?
    Ja dokupiłem.
  • Re: 3/4 pakietu sprzedane dzisiaj Autor: ~Baca [188.146.124.*]
    Jak tam Rainbow?
  • Re: 3/4 pakietu sprzedane dzisiaj Autor: ~Dexter [188.146.33.*]
    Uśredniasz w dół tę 1/4 pakietu? Będzie filmik na yt o uśrednianiu w dół?
  • Re: 3/4 pakietu sprzedane dzisiaj Autor: ~Xyz [49.229.165.*]
    Skad wiesz ze ja jeszcze posiadam ? Muahahah
  • Re: 3/4 pakietu sprzedane dzisiaj Autor: ~KaMari [5.173.91.*]
    Gość jest mało poważny, że współczuciem patrzę na kolejne posty czy.
  • Re: 3/4 pakietu sprzedane dzisiaj Autor: ~jac [91.241.5.*]
    Czy klaun w cyrku ma być poważny? :)

• Re: 3/4 pakietu sprzedane dzisiaj Autor: ~eMWu [5.173.216.*]
    Jak się ten kanał YT nazywa ?
  • Re: 3/4 pakietu sprzedane dzisiaj Autor: ~Dexter [92.184.119.*]
    Jak tam 1/4 pakietu? Pracuje na twoją emeryturę pod palmami?
  • Re: 3/4 pakietu sprzedane dzisiaj Autor: ~Okoń [109.243.128.*]
    Współczuję wszystkim, którzy podejmują decyzję na podstawie opinii tego kogoś….xyz sugeruje obawy(słuszne jak się okazuje), że lepiej anonimowo niż realnie
    Polecam parę dobrych książek, a nie tracenie czasu na tą anomalię:)
  • Re: 3/4 pakietu sprzedane dzisiaj Autor: ~Zabcia [188.33.248.*]
    Asior jest z tego pajaca:) dobry dawca kapitału:)
    https://m.bankier.pl/forum/temat/15347141
  • Re: 3/4 pakietu sprzedane dzisiaj Autor: ~Przyjaciel [79.184.246.*]
    Przypominamy tę fascynującą historię!
[x]
TEXT 7,59% 40,80 2026-04-15 17:02:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.