Importujemy z Chin markowa odziez: D&G, Miss Sixty, Dsquared, Max Mara, Marc Jacobs, Chloe, BCBG, Louis Vuitton, Energie, Lacoste, Abercrombie&Fitch, Rock Republic,Zara itd. Zainteresowanych prosze o kontakt
Jestem zaineresowana zakupem markowej odzieży po cenach hurtowych(sklep). Pilnie proszę o oferty i cennik.Bardzo proszę o kontakt na e-maila lub telefoniczny pod nr 792132004.
Prowadze sklep z ciuszkami z 2 reki w Berlinie.
Jestem zainteresowana kupnem odziezy wylacznie markowej.
Jezeli znalazlas jakis dobry kontakt bylabym wdzieczna za pomoc.
Pozdrawiam,
Edyta Simon.
Witam serdecznie. Mam do sprzedania 5 torebek chanel z metkami chanel, extra wykonanie. Cena jaka mnie interesuje to 350zl - 800zl za sztuke w zależności od modelu. Okulary Gucci 250zl, okularki chanel czarne i brązowe 250zł (oczywiście metki + numery seryjne). Sprowadzane z włoch. Portfele chanel po 280zl versace 250zl, kostiumy kąpielowe christian dior 280zł najmodniejszy pink flowers i inne. Do tego skarpetki chanel, dior, apaszki chanel, perfumy. Zapraszam.
asala@wp.pl
sofija25 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Importujemy z Chin markowa odziez: D&G, Miss
> Sixty, Dsquared, Max Mara, Marc Jacobs, Chloe,
> BCBG, Louis Vuitton, Energie, Lacoste,
> Abercrombie&Fitch, Rock Republic,Zara itd.
> Zainteresowanych prosze o kontakt
witam!
jestem powaznie zainteresowany oferta państwa firmy czy mozliwe jest udostepnienie jakiejs oferty? zdjeć? prosze tez o jezeli to mozliwe przykładowych cen w hurcie
WITAM,
Firma SatisFashion Sp. z o.o. jest dystrybutorem markowej odzieży wielu znanych marek sprowadzanych prosto z fabryk producenta; takich jak Prada, D&G, Gucci, Rocco Barocco, Cesare Paccioti, DSQuared, L'ecoleNational, Richmond i wiele innych.
Prowadzimy sprzedaż zarówno detaliczną, jak i hurtową.
Zapraszamy do współpracy. TEL +48601489880
Darek Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Importujemy z Chin markowa odziez: D&G, Miss
> Sixty, Dsquared, Max Mara, Marc Jacobs, Chloe,
> BCBG, Louis Vuitton, Energie, Lacoste,
> Abercrombie&Fitch, Rock Republic,Zara itd.
> Zainteresowanych prosze o kontakt
Proszę o cennik i warunki zakupu
Witam
sprzedam odzież VERSACE I GFF damska - męska, wiosna/lato, pojedyńcze szt. 100 % orginalna Faktury VAT zakupiona od Lilla Moda Distribution wyłączny przedstawiciel w Polsce
info: mnm@onet.pl