• Chińskie centrum handlowe w Wólce Kosowskiej Autor: ~Mona [83.238.50.*]
    Witam wszystkich na forum i proszę o jakiekolwiek informacje na temat chińskiego centrum handlowego pod Warszawą. Wybieram się za dwa tygodnie do Warszawy właśnie do chińskiego centrum - chciałabym zakupić odzież ( swetry, skarpetki, bieliznę ). Może ktoś z Was był w tym centrum i wie jakie są ceny, ile sztuk trzeba kupić itd.... Piszcie wszystko co wiecie.

Pozdrawiam

Mona
  • Re: Chińskie centrum handlowe w Wólce Kosowskiej Autor: ~gabcia [83.22.144.*]
    Witam,
    licząc na to, że była Pani juz w chińskim centrum handlowym pod Warszawa chciałabym zapytać o to samo co Panią interesowało.
    Sprzedaję głównie odziez dla nastolatków.
    Zakupy udały sie? Jakie są zasady kupna (ilości, ceny-jest taniej?)
    Jeśli byłaby pani tak miła i podpowiedziała mi trochę, byłabym wdzięczna. Mój adres kropka248@op.pl
    Pozdrawiam,
    Gabi
  • Re: Chińskie centrum handlowe w Wólce Kosowskiej Autor: ~AKCENTA CZ a.s. [81.190.84.*]
    Najlepsze kursy wymiany dewiz, przelewy zagraniczne za 30 zł bez względu na kwotę. Więcej informacji na www.akcenta.pl, kontakt: gtorlinski@wp.pl
  • Re: Chińskie centrum handlowe w Wólce Kosowskiej Autor: ~65roberto [89.239.120.*]
    zainteresowany jestem kupnem rękawiczek skórzanych damskich i męskich proszę o oferty równierz ceny.dziękuje
  • Re: Chińskie centrum handlowe w Wólce Kosowskiej Autor: ~endriu [83.7.91.*]
    Witam serdecznie !
    Bardzo bym prosił o kilka słów z tej wizyty w tym centrum z odzieżą chińską na adres gooallster@gmail.com

Pozdrawiam
  • Re: Chińskie centrum handlowe w Wólce Kosowskiej Autor: ~Michałxxx [83.7.113.*]
    Witam
    Polecam centum Chińskie w Czechach jest o wiele taniej niż unas pod Warszawą. Jeżdze do Czech po odzież już ponad rok i jestem bardzo zadowolony.
    Nie kupujcie informacji z tego FORUM bo tu są sami oszuści którzy w ogóle nie byli w Czechach. Ja sie osobiście kilka razy naciołem (zapłaciłem a adresu dotej pory mi nie przysłali)
    Pozdrawiam
  • Re: Chińskie centrum handlowe w Wólce Kosowskiej Autor: ~Kingx [83.25.72.*]
    Proszę również o podanie adresu tej hurtowni w Czechach.Bede wdzieczna.Pozdrawiam serdecznie
  • Re: Chińskie centrum handlowe w Wólce Kosowskiej Autor: ~fiszbinka [83.14.163.*]
    Michałxxx napisz do mnie na fiszbinka@wp.pl
  • Re: Chińskie centrum handlowe w Wólce Kosowskiej Autor: ~Mały [83.12.76.*]
    Michałxxx czy mogę liczyć na dokładny adres w Czechach? odjazd@odjazd.az.pl
  • Re: Chińskie centrum handlowe w Wólce Kosowskiej Autor: ~ula [83.5.61.*]
    Michałxxx proszę także o adres w Czechach.Chcę rozpocząć działalność a do Czech mi niedaleko.Dzięki z góry ula1957@poczta.onet.pl
  • Re: Chińskie centrum handlowe w Wólce Kosowskiej Autor: ~wilku [194.116.249.*]
    Michałxxx jak byś był tak łaskaw to również prosiłbym o adres w Czechach.na adres willku@plusnet.pl. z góry dzieki
  • Re: Chińskie centrum handlowe w Wólce Kosowskiej Autor: ~maks [87.207.78.*]
    poszukuje adresu chinskich centr handlowych w PRADZE I BERLINIE PROSZE O KONTAKT NA LISEK469@WP.PL
  • Re: Chińskie centrum handlowe w Wólce Kosowskiej Autor: ~ulok [87.204.196.*]
    Sprzedam adres do centrum w Pradze za 50 zł lub wymienie się za adres w Ostrawie.
    ulok79@o2.pl
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [83.16.2.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Chińskie centrum handlowe w Wólce Kosowskiej Autor: ~piotr4 [83.10.4.*]
    INFO Napisał(a):
    -------------------------------------------------------
    > sprzedam adres do Ostrawy i innych miast w
    > Europie,a adres do Pragi dam za darmo. zapraszam
    > na infohandel@onet.eu
  • Re: Chińskie centrum handlowe w Wólce Kosowskiej Autor: ~agaaa83 [87.205.182.*]
    Witam,
    Byłam kilka dni temu w hurtowniach Chińskich w Pradze i Ostrawie.Dokładnie w tych,które były podawane na forum.Tym samym chciałabym obalić mit taniutkiej odzieży od"Chińczyków".

Ostrawa:odzież bardzo niskiej jakości ,inny asortyment podobnie ceny bez rewelacji a już na pewno nie kupicie jeansów za 5 koron.Ceny czasem droższe niż w Wólce Kosowskiej.Jest to bardziej rynek na który przychodzą mieszkańcy Ostrawy.

SAPA:a więc tak:trudno gdziekolwiek zaparkować ,ponieważ wszystkie dostępne miejsca,trawniki,itd zajmują samochody Chińczyków.
    Bardzo wiele hal,w których sprzedają Chińczycy ,ale co mnie najbardziej zadziwiło to nie przyjeżdżają tam Czesi,Niemcy,Polacy itd tylko 99,9% kupującymi byli także Chińczycy!Na nas nawet nie zwracali uwagi.Poza tym nie znają ani angielskiego,ani polskiego i w minimalnej części coś wydukają po czesku,ale w minimalnej.
    Ceny są tragiczne!W większości takie same lub nawet droższe niż u nas w Wólce kosowskiej:np:rękawiczki skórzane-150-160 koron!Mikołaj śpiewający około 30cm-130koron itd TO SA CENY HURTOWE!
    W większości sprzedaż tylko na paczki.
    DROGO,DROGO I JESZCZE RAZ DROGO!

Szczerze nie polecam jazdy do Czech po asortyment bo to strata pieniędzy ,czasu a i samochód może ci ktoś zarysować na ich"parkingach"

Naprawdę lepiej wybrać się do Wólki Kosowskiej lub gdzieś do Polski.

Mam tylko szczęście ,że nie kupiłam tych adresów,a były na forum za darmo.

Pozdrawiam naciągaczy!

piotr4 Napisał(a):
    > INFO Napisał(a):
    > --------------------------------------------------
    > -----
    > > sprzedam adres do Ostrawy i innych miast w
    > > Europie,a adres do Pragi dam za darmo.
    > zapraszam
    > > na infohandel@onet.eu
  • Re: Chińskie centrum handlowe w Wólce Kosowskiej Autor: ~Progres [81.168.246.*]
    Za ile? Jaką mam pewność że je dostanę? Jak wygląda sprawa z przewozem towaru przez granicę?
  • Re: Chińskie centrum handlowe w Wólce Kosowskiej Autor: ~baruchna [83.10.39.*]
    uprzejmie proszę o adres centrum chińskie w Pradze.
    |Ja mam adresy do tanich importerów agd w Polsce w internecie ich niema.
  • Re: Chińskie centrum handlowe w Wólce Kosowskiej Autor: ~wiola [83.7.133.*]
    ja tez bym była wdzieczna za pomoc nie moge nic znaleść a u nas w polsce jest tak drogo że to porażka.Michałxxx byłabym wdzieczna za kontakt!!!
  • Re: Chińskie centrum handlowe w Wólce Kosowskiej Autor: ~wiola [83.7.133.*]
    to mój mail skarbek17@interia.pl
  • Re: Chińskie centrum handlowe w Wólce Kosowskiej Autor: ~ANKA [213.238.65.*]
    Mona Napisał(a):
    > Witam wszystkich na forum i proszę o jakiekolwiek
    > informacje na temat chińskiego centrum handlowego
    > pod Warszawą. Wybieram się za dwa tygodnie do
    > Warszawy właśnie do chińskiego centrum -
    > chciałabym zakupić odzież ( swetry, skarpetki,
    > bieliznę ). Może ktoś z Was był w tym centrum i
    > wie jakie są ceny, ile sztuk trzeba kupić itd....
    > Piszcie wszystko co wiecie.
    >
    >
    > Pozdrawiam
    >
    > Mona

witam ja bylam teraz w sobote i powiem szczerze jestewmz zadowolona z towaru chociaz powiem szczerze nie jest tam az tak tanio jak sllyszalam od znajomych .moja uwaga dla innych to fakt ze trzeba uwarzac na towar bo na niektorych bluzkach ktore kupilam sa skazy i to bardzo widoczne ,jezeli chodzi o ilosc sztuk jaka trzeba kupic to przewaznie bluzki pakowane sa po 10 sztuk ale z tym jest roznie u niektorych mozna brac po 6 za takie same p[ieniadze a u innych nie za bardzo ja tam bylam raz alew ogolem nie jest zle . pozdrawiam
    anka
  • Re: Chińskie centrum handlowe w Wólce Kosowskiej Autor: ~kosierkiewicz [83.13.210.*]
    Wejdz na stronę www.chinyinfo.pl
  • Re: Chińskie centrum handlowe w Wólce Kosowskiej Autor: ~INFO [83.16.2.*]
    Witam posiadam adrsy do 3 chinskich centr handlowych w Czechach. Sa to bezposredni importerzy ktorzy towar maja z pierwszej reki nie bazar. Nasza firma zajmuje sie miedzy innymi tymi centrami od 4 lat jestesmy zaprzyjaznieni z niektorymi importerami dlatego dostajemy super upusty.

Przykladowa cena obowia polbut damski szpilka 50 kc czyli ok 7 zl po przeliczeniu kursu korony lub euro, buty meskie od 60 kc,( 8,22), kurtki damskie od 180 kc (24,66), spodnie jeans 160 Kc (21,92) to sa tylko ceny pogladowe cena zalezy od ilosci zakupionego towaru to sa ceny za balik tzn. opakowanie 10 lub 12 szt cena przy zakupie na kartony jest nizsza.

Cena za 3 centra PROMOCJA tylko 500 zl mozliwosc wspolnego wyjazdu z przedstawicielem naszej firmy cena 1200 zl ( tu 2 hurtownie gratis INDYJSKA oraz Chinska) czyli razem 5 miejsc .

Dajemy gratis namiar na super kantor z mozliwoscia naszych wypracowanych upustow, oczywiscie wytlumaczymy wiele aspektow zwiazanych z przejazdem po autostradzie winieta platna obowiazkowa, oraz pomoc przy zalatwianiu formalnosci tj list przewozowy lub faktura

kontakt e - mail : infohandel@onet.eu
  • Re: Chińskie centrum handlowe w Wólce Kosowskiej Autor: ~kupiec [88.156.70.*]
    Witam,

Kolega piotrek ma racje, nie radziłbym słuchać wyzyskiwaczy typu "u mnie lepiej", "taniej" itp. Proponuję raz na zawsze zakończyć temat adresów Chińskich centrów w Czechach!!! Sam zajmuję się odzieżą, a konkretnie handlem w Czechach i z Czechami od x lat więc trochę na ten temat mogę powiedziec. Oczywiście za darmo nie tam nie dają, ale jak w każdym tego typu centrum każdy może coś dla siebie wybrać interesującego jakościowo i cenowo.
    A żeby nie być gołosłownym podaję ogólne namiary na wszystkie liczące się centra w Czechach:
    Praga - SAPA
    Brno - dwa centra chińskie na przeciwko autokomisu "AAA Auto" bardzo duży komis i łatwo znaleźć
    Ostrawa - Burza na Hraneczniku

I proszę łaskawie kolegę o nicku INFO o zaprzestanie propagandy w stylu "ci wszyscy zaopatrują się w tylko mi znanym i sekretnie strzeżonym miejscu i po horrendalnie niskich cenach" załosne to już jest, jak również nagminne kopiowanie i umieszczanie swojej reklamy po kilkadziesiąt czy kilkaset razy na tym forum.

W razie jakichkolwiek pytań czy wątplwości dotyczącą Czech służę pomocą: sullo81@op.pl

Zwracam się z prośbą wszystkich bezinteresownych o kontakty na podobne centra we Włoszech.

Pozdrawiam serdecznie
  • Re: Chińskie centrum handlowe w Wólce Kosowskiej Autor: ~INFO [83.16.2.*]
    Jakies lewe te adresy Panie,, kupiec ,,nawet nie podajesz ulicy ani numeru
    siejesz propagande w tych kilku postach a na koniec oglaszasz sie pod innym nickiem wstyd.
    Naucz sie czlkowieku czytac lub przepisywac najlatwiej uzyc funkcji kopiuj wklej a nie wciskac kitu niby cytatami.Przytaczasz swoje mysli a nie wypowiedzi naszej firmy i podwazasz bezpodstawnie autorytet piszesz o tym ze ,,Sam zajmuję się odzieżą, a konkretnie handlem w Czechach i z Czechami od x lat więc trochę na ten temat mogę powiedziec,, jezeli tak jest do dlaczego wchodzisz na tytuly watkow szukacm centr handlowych itd na bo sam dalej szukasz tzn ze sobie jednak nie radzisz w tych interesach. Podajesz jakies dziwne adresy zam probujac wyzyskac podstepnie od ludzi adresy do Wloch tak sie nie robi to nieetyczne.
  • Re: Chińskie centrum handlowe w Wólce Kosowskiej Autor: ~kupiec [88.156.70.*]
    Panie szanowny kolego INFO wchodzę na wszystkie wątki związane z poszukiwaniem centrów handlowych by w miarę skutecznie przestrzegac przed takimi naciągaczami jak ty!!! Poza tym sam mam punkty handlowe (patronackie)w niektórych z wymienionych nie tylko już jak widzisz przeze mnie miejscach, jeśli masz jakiekolwiek pojęcie o rynku Czeskim to pewnie doskonale wiesz ile osób w CR sprzedaje Polski towar, ale ty oczywiście dalej będziesz twierdził ze wszyscy zaopartują sie w tylko tobie znanym miejscu, to sie staje juz zalosne i proponuję zakończyć ta propagandę.
    Nie podaję konkretnych aderesów, ponieważ w chwili pisania tych postów nie byłem w stanie podać konkretów, a wychodzę z założenia, że mając takowe dane jak podałem każdy, komu zależy dopyta miejscowych przechodniów o konkretną lokalizację.
    Proszę o potwierdzenie zgodności udostępnionych przeze mnie danych przez postronnych obserwatorów, aby osoby w stylu takich naciągaczy przestały żerować na naiwnych.
    Odnośnie nieporadności w handlu, itp. idt. odpowiem że nie kolegi sprawa.

Odnośnie "cudownych" kantorów oferowanych przez Pana z ogłoszenia, zainteresowanych proszę o kontakt napewno sprzedam taniej :-)))

Pozdrawiam serdecznie
  • Re: Chińskie centrum handlowe w Wólce Kosowskiej Autor: ~jarecki [80.54.27.*]
    masz kolego racje
    Sapa ul lubuśka 161-2adres to tak zwane kominyul. tiskarska w prawo za obi 2 swiatła w lewo
    ja szukam w francji kontaktu ,,paryż;;
  • Re: Chińskie centrum handlowe w Wólce Kosowskiej Autor: ~wtr [212.76.37.*]
    Mam atrakcyjne wachlarze,hurt,zapraszam!
  • Re: Chińskie centrum handlowe w Wólce Kosowskiej Autor: ~kruszyna [83.30.198.*]
    panie jarecki a ten drugi adres co pan o nim pisze to tez praga tzw.kominy? pozdrawiam
  • Re: Chińskie centrum handlowe w Wólce Kosowskiej Autor: ~magnat [83.20.227.*]
    W zupełności się zgadzam z agaaa83 wszyscy myślą , że w Czechach , Francji czy Włoszech są super okazje tymczasem okazuje się , że towar beznadziejny za duże pieniądze ,brawo Aga w końcu ktoś tu mądry na tym forum przemówił , jestem właścicielem hurtowni torebek , byłem wszędzie w Europie i Chinach i znam wszystkie ceny mogę śmiało powiedzieć , że mieścimy się cenowo w czołówce Polski jeżeli chodzi o ceny jak i dostępność towaru ( 10 000 ) sztuk non stop na stanie . W Italy trzeba dać za dobra torebkę 10-14 euro to sa ceny z wczoraj u mnie już za 24 zł , portfel ze skóry 15 zł - www.triviani.pl , wysyłamy paczki na terenie całej Polski UPS 24H , zapraszamy do współpracy wejdź na stronę www,triviani.pl
  • Re: Chińskie centrum handlowe w Wólce Kosowskiej Autor: ~millo [77.115.192.*]
    BRAWO agaaa83!
    Masz pełną racje. Sam z ciekawości wybrałem się do Pragi na te bazary w długi weekend. I strasznie sie zawiodłem. Wcześniej jeżdziłem do francji i włoch po tkanine i to się oplacało a ceny gotowych wyrobów są podobne jak w polsce. Dodatkowo zajmuje się sprzedażą eleganckiej konfekcji damskiej, na zasadzie przedstawicielstwa i miałem nadzieję( chociaż małą) na nawiązanie nowych kontaktów. Oczywiście tam wietnamczycy też sprzedają wyroby polskich firm(i to dobrze mi znanych) ale w cenie takiej samej jak na GŁUCHOWIE czy PTAKU. Niestety jakość wykończenia naganna, i z tkanin(to starocie leżące na magazynach i sprzedawane po 2 zł za metr). Dlatego każdemu może się wydawać że tam jest taniej i lepiej. Ale sam się czlowiek nie dowie jak nie spróbuje.
    Pozdrawiam.
  • Re: Chińskie centrum handlowe w Wólce Kosowskiej Autor: ~jari [195.26.23.*]
    importuję odzież jeansową i sprzedam w polsce po cenach jak Czechach kontakt tel.791-064-663