Ano po pierwsze
Ukończyli port gry
Kolejne porty możliwe na dniach
Info odnośnie kto objął akcje 10 dni od rejestracji też już powinny upłynąć
Jakieś info odnosnie gry jaki progres itd
Mało?
nic z tych rzeczy...było już kilka premier wcześniej, które tu wklejałem i nic nie pisali - dlaczego mieliby zrobić wyjątek? Po drugie podsumowanie framework było w raporcie, po trzecie info o objęciu akcji, tak jak ala pisała, dopiero po rejestracji a ta ma być dopiero koło marca z tego co jej pisali... czysta spekulacja...
To twoje zdanie ja się trzymam swojego
Także 5pln i kto powie że nie
Na auxilla co takiego spektakularnego się stało że z 70gr na 4 PLN poszo
Nic tutaj zninfo czy bez ja czekam do min 5pln i możesz to nazywać jak chcesz :)
Na razie pleciesz głupoty .
Framework
Portowanie gier,
Wlasna gra,
Nowy członek zarządu górna półka,
Prezes wolny, nic nie mają, domniemanie niewinności najpierw muszą z prefabrykować dowody.......
..... .. I czekamy na Super espi
Wszystko ma swój czas....
O powodzi ostrzegali UE, Czechy a barany wody nie spuścili z zapór...I tu będzie to samo dlaczego rośniemy bo jest tanio i rzucą się na akcje a wtedy ja sprzedam i i będzie nawet 10 zl
a co ty vuko chciałeś żeby wiecznie leciało w dół kapitalizacja była już 1.5 banki i co miało spaść na grosze i 200koła... też zejdz na ziemię 16 była za dużo zgoda ale 1.2 to chyba za mało uczciwie chyba będzie 5 pln jak pisze kpo
mi chodzi tylko o to, że nie ma póki co podstaw do tego żeby rosło...(aż tyle)....nie wydarzyło się nic nadzwyczajnego w spółce, ani wczoraj, ani dziś... nie zdziwię się, jak jeszcze dziś wróci do bazy, bo nie uda się wciągnąć za dużo ulicy w "wyszczał"...
tam też nie było... tam było to co tutaj...powiesili ludzi tam i teraz przyszłi zamącić wode tutaj...tak ja to widzę...tam zarobiłem to i może tu sie uda :)