Jakiekolwiek akcje oze capital są na tym rachunku czy od szorta czy inne mogą zostać zaraz sprzedane. Wiecie co to znaczy prawda? Pisałem o takim scenariuszu (tylko zamiast o US to o syndyku) wiele miesięcy temu.
Pamiętam jak się te nieudaczniki z haka pluły wtedy jak to pisałeś. A teraz jak się to spełniło to nagle gdzieś poznikali i siedzą cicho jak mysz pod miotła.
Nic mi się nie pomyliło, wkleiłem link w którym wyraźnie jest napisane o jaka spółkę chodzi. Ponadto według waszych informacji ta spółka ma posiadać akcje oze capital zwrócone przez shorta, więc jest to informacja ważna w kontekściem samego oze capital. Do kogo zadzwonisz do pani z KNFu? I oczywiście że jest paragraf na to co robisz. Dokładnie Art.238 KK a także cała droga cywilnoprawna z której skorzystam przeciwko tobie. Tak więc czekam z niecierpliwością :)
Dnia 2024-10-03 o godz. 19:57 ~DonS napisał(a): > Vincent ty się naucz czytać ze zrozumieniem przecież jest tam link do PGF. Swoją drogą piękna akcja co?
To nie bocwański, to ten stalbeton czy jak mu tam, a podobno miał dopiero głos zabierać przy 3,5 zł Ile bym dał żeby spotkać w realu te miernoty.
Dnia 2024-10-05 o godz. 12:12 ~takaPrawda napisał(a): > a gdzie ty zadzwonisz do Siary ?? haha
On nie rozumie tego co czyta to też nie rozumie gdzie dzwoni, może do Polskiego Związku Wędkarskiego zadzwoni? A potem się dziwią że spekulant ich goli do gołej skóry jak rozumu za grosz nie mają.
A może to tobą się powinien zająć KNF za próbę zatajania informacji, które potencjalnie mogę mieć wpływ na kurs akcji? Alejajaja wkleił link z którego wyraźnie wynika, że sama spółka PGF informuje o tym że jej rachunek maklerski został zajęty przez Urząd Skarbowy! Dlaczego więc żądasz usunięcia tej informacji? Jeśli na rachunku maklerskim PGF znajdują się akcje oze capital zwłaszcza że podobno miały być one zwrócone PGF do końca września (I transza pożyczki) to jest to informacja bardzo ważna dla akcjonariuszy oze capital. Jaki masz interes w tym żeby ją zataić? Robię screena twojej wypowiedzi wraz z twoim IP bo kto wie czy jeszcze się nie przyda.