Witam.Proszę o informacje gdzie znajdują się centra chandlowe w Pradze w zamian odwdzięczę się adresami ciekawych hurtowni z Niemiec.
pozdrawiam
D.Adamowski
www.extramoda.pl
Witam, szukam adresów Chinskich Centrów Handlowych we Włoszech branża obuwnicza, znam adresy w Pradze możemy sobie nawzajem pomóc,czekam na kontakt. pozdrawiam Darek
interesuja mnie chinskie centra w pradze.znam takowe we wloszech.chetnie polece do chin po zakupy do swojej firmy.mam obawy ze sama sobie nie poradze.moze ktos jest zainteresowany.
hm.... checi znac gdzie jest cenrum w pradze? nieroscie tych ktorzy twierdza ze znaja bo probuja wyciagna kase za info ktore mozna dobyc wbanalny sposob.
W nosze jednak ze osoba ktora zrobi to weglug mojego "projektu" podzieli sie bezplatnie na forum z innymi
idz do ambasady czeskiej i zapytaj w komorce do wspopracy miedzynarodowej a powiedza ci gdzie sa tego typu centra
w wolce kosowskiej robisz zakupy u stalych dostawcow zagadaj powiedza ci sami maja tez tam stoiska, zapytaj kirowcow na czeskich numerach ktorzy sa w wolce i przywaza toar ;)
szukając po internecie, znalazłam ciekawy adres, gdzie piszą za darmo o chińskich centrach handlowych. Pojechałam na miejsce, sprawdziłam i wszystko gra, mam parę kontaktów handlowych, ten adres to www.praga.infoczechy.pl
Witam posiadam 2 adresy Chińskich centrum handlowych w Pradze. Są to miejsca sprawdzone gdyż sam tam jeżdżę co dwa tygodnie. Jeśli ktoś jest zainteresowany proszę pisać na mojego e maila .
Kolega piotrek ma racje, nie radziłbym słuchać wyzyskiwaczy typu "u mnie lepiej", "taniej" itp. Proponuję raz na zawsze zakończyć temat adresów Chińskich centrów w Czechach!!! Sam zajmuję się odzieżą, a konkretnie handlem w Czechach i z Czechami od x lat więc trochę na ten temat mogę powiedziec. Oczywiście za darmo nie tam nie dają, ale jak w każdym tego typu centrum każdy może coś dla siebie wybrać interesującego jakościowo i cenowo.
A żeby nie być gołosłownym podaję ogólne namiary na wszystkie liczące się centra w Czechach:
Praga - SAPA (adres kolega wyżej podał)
Brno - dwa centra chińskie na przeciwko autokomisu "AAA Auto" bardzo duży komis i łatwo znaleźć
Ostrawa - Burza na Hraneczniku
I proszę łaskawie kolegę o nicku INFO o zaprzestanie propagandy w stylu "ci wszyscy zaopatrują się w tylko mi znanym i sekretnie strzeżonym miejscu i po horrendalnie niskich cenach" załosne to już jest, jak również nagminne kopiowanie i umieszczanie swojej reklamy po kilkadziesiąt czy kilkaset razy na tym forum.
W razie jakichkolwiek pytań czy wątplwości dotyczącą Czech służę pomocą: sullo81@op.pl
Zwracam się z prośbą wszystkich bezinteresownych o kontakty na podobne centra we Włoszech.
Jakies lewe te adresy Panie,, kupiec ,,nawet nie podajesz ulicy ani numeru
siejesz propagande w tych kilku postach a na koniec oglaszasz sie pod innym nickiem wstyd.
Naucz sie czlkowieku czytac lub przepisywac najlatwiej uzyc funkcji kopiuj wklej a nie wciskac kitu niby cytatami.Przytaczasz swoje mysli a nie wypowiedzi naszej firmy i podwazasz bezpodstawnie autorytet piszesz o tym ze ,,Sam zajmuję się odzieżą, a konkretnie handlem w Czechach i z Czechami od x lat więc trochę na ten temat mogę powiedziec,, jezeli tak jest do dlaczego wchodzisz na tytuly watkow szukacm centr handlowych itd na bo sam dalej szukasz tzn ze sobie jednak nie radzisz w tych interesach. Podajesz jakies dziwne adresy zam probujac wyzyskac podstepnie od ludzi adresy do Wloch tak sie nie robi to nieetyczne.
zgadzam sie z uzytkownikiem kupiec nie dajcie sie nabrac naciagacza
kilka adresow odemnie
zaplacicie i dostaniecie to co ja podalem
to sa jedne z wiekszych bazarow w czechach nie szukajcie innych ceny podobne pozdrawiam INFO i innych chcacych zarobic
1.ASIA DRAGON BAZAR
Svaty Kriz
350-02 Cheb
www.market-cheb.cz
2.River Town Prague (dawniej targowisko Holesovice)
Bubenske nabr. 306
170 04 Praha 7
www.rivertownprague.cz
W imieniu wszystkich zainteresowanych dziekuję kolegom czapa, witold za pomoc w zakończeniu propagandy typu sprzedam adresy,pod którymi dają chińczycy za darmo, itp - żałosne. Wyobraźmy sobie sytuację, iż zabłądzilismy i pytamy o drogę, po czym dostajemy odpowiedź powiem ale za "X zł". Wiem Panie INFO, że na wszystkim można zarobić, ale są jakieś etyczne zasady i granice!
Pewnie jeden z drugim sam zakupił adresy, po czym nie miał na towar, lub nie potrafił go upłynnić więc postanowił chociaż zarobic na adresach, po raz wtóry, żałosne!!!
Dla zaineresowanych proponuje przeczytać wcześniejsze moje posty, znajdziecie Państwo namiary na centra chińskie w ostravie, brnie i pradze.
messiot sam se naciagnij jak lubisz
serdeczne wspolczucia dla twojej niewiedzy i nieswiadomosci jesli wszystko wiesz napisz tu na forum wszystkie tzw przez ciebie darmowe adresy
Witam. Mam pytanie czy w tych chińskich centrach handlowych w Pradze i w Ostravie można dostać markowe ubrania takich firm jak naprzykład NIKE, PUMA czy ADIDAS?? i czy mozna tam kupować detalicznie czy tylko hurtowo?? Z góry dziekuje
Impex
Kolbenova 29/569
areal BHARAT
praha 9 – Hloubetin
Brno - dwa centra chińskie na przeciwko autokomisu "AAA Auto" bardzo duży komis i łatwo znaleźć
Ostrawa - Burza na Hraneczniku
pozdro
Czy mógł by mi ktoś doradzić które z tych hurtowni jest najtańsz a która najlepsza jakościowo? Oraz w jakich godzinach to jest otwarte i w jakie dni tygodnia. z gory dziękuje...
W przyszłym tygodniu jadę do Czech po towar pierwszy raz i napewno zamieszcze tu info jak było.