Na wyprzedaży na pewno wróci. Myślę, że jest tak jak prezes mówił. Gra się będzie sprzedawała głównie podczas obniżek. Uważam, że każdy może wejść na steamdb i sprawdzić co ile są obniżki. Wystarczy poczekać do dwóch miesięcy i kupić grę o minimum 20% taniej
Akcjonariusze twierdzą że duże updaty z zawartością są co miesiąc.
Jak ktoś stwierdził, że niespecjalnie, skoro przez 5 miesięcy były 2, to został zidentyfikowany jako trol.
Uwaga na trole!
Nie lubią prawdy na tym forum . Oj , nie lubią. Wola snuć fantazje o 30mln zysku netto jak wawelski albo porownywać do Cyberpunka jak orzeł74IQ. O yhmn nic nie piszę, bo diagnoza jest oczywista. Hehehehe
Dzisiaj pierwszy raz od chyba kilku miesięcy z rzędu przez dwa dni brakuje negatywu. Mam nadzieję, że najbliższy update przyspieszy jeszcze bardziej trend.
https://games-popularity.com/overview/292115/infection-free-zone
Cieżko to skomentować. Wysiliłeś się napisać posta, ale już nie starczyło ci energii żeby napisac że dzis jest JEDNA opinia. W ostatnich kilku dniach zreszta jest pare opinii za produkt otrzymany bezpłatnie, co widac na steamie.
Ogólnie wg mnie jest bardzo dobrze )od 24 IX az 85% pozytywów) ale twoje zaklinanie jest podrecznikowe.
W 'sredniej' perspektywie (kilka miesiecy) sporo zalezy od przyjęcia updatu za 2 tygodnie.
Jeżeli miałeś na myśli zaklinanie rzeczywistości to mylisz pojęcia. Oprócz napisania, że jest to najdłuższa seria to jeszcze dałem link do strony gdzie ładnie widać trend opinii. Jest tam widoczne w skali makro jak się poprawiają oceny w czasie. Powoli, ale się poprawiają. Ciągła poprawa może w przyszłości jedynie pomóc w sprzedaży produktu i widać, że zespół powoli coraz lepiej spełnia wymagania graczy.