Jestem zainteresowany właśnie tym programem. Przeglądałem stronę produenta, ale znalazłem tylko same zalety, jaki to on wspaniały i jakie nagrody, certyfikaty, ale przeglądając internet nie potrafię dotrzeć do jego wad. Dlatego proszę tych którzy mieli lub mają do czynienia z tym programem o wszelkie opinie, szczególnie interesują mnie wady. I jeszcze jedno czy znacie jakieś firmy gdzie Kadry i Płace zostały wdrożone? Symfonia ma niby 70 000 użytkowików ale to dotyczy wszystkich pakietów a ile z tego przypada na Kadry i Płace?
Przez około 1,5 roku pracowałam na wszystkich programach Symfonii, w tym FK Premium, Kadry i płace. Przy mnie (pod moim nadzorem) zostały wdrożone w mojej firmie. Dziś nie pracuję już w tej firmie, czego bardzo żałuję, bo bardzo chwalę te programy i polecam. Mają ogromne możliwości. Program kadrowo-płacowy szczególnie został bardzo mocno dopracowany do naszych potrzeb i w pełni się sprawdzał.
Służę dalszymi informacjami w razie potrzeby. Pozdrawiam.
Danka
Witam,
ja mam pytanie troche głębszej natrury. Jeteśmy już w posiadaniu programu Kadry i Płace Premium (do 300). Chcę ustawić schematy księgowań i mam z tym delikatnie mówiąc problem. Jakie konta należy podać w schemacie ksiegowań, a jakie w pozycjach schematu księgowań. Brak jest wzorców na podstawie których można było by się odnieść.
Z góry dziekuj za pomoc.
Witam
Mam pytanie dotyczące zakładki "ostatni kontakt". Mianowicie: czy jest możliwość usunięcia ostatnio używanych dokumentów występujących w tej zakładce?