• Symfonia Kadry i Płace premium - proszę o opinie Autor: ~metatron [85.219.182.*]
    Witam

Jestem zainteresowany właśnie tym programem. Przeglądałem stronę produenta, ale znalazłem tylko same zalety, jaki to on wspaniały i jakie nagrody, certyfikaty, ale przeglądając internet nie potrafię dotrzeć do jego wad. Dlatego proszę tych którzy mieli lub mają do czynienia z tym programem o wszelkie opinie, szczególnie interesują mnie wady. I jeszcze jedno czy znacie jakieś firmy gdzie Kadry i Płace zostały wdrożone? Symfonia ma niby 70 000 użytkowików ale to dotyczy wszystkich pakietów a ile z tego przypada na Kadry i Płace?

Pozdrawiam
  • Re: Symfonia Kadry i Płace premium - proszę o opinie Autor: ~Danka [83.23.167.*]
    Przez około 1,5 roku pracowałam na wszystkich programach Symfonii, w tym FK Premium, Kadry i płace. Przy mnie (pod moim nadzorem) zostały wdrożone w mojej firmie. Dziś nie pracuję już w tej firmie, czego bardzo żałuję, bo bardzo chwalę te programy i polecam. Mają ogromne możliwości. Program kadrowo-płacowy szczególnie został bardzo mocno dopracowany do naszych potrzeb i w pełni się sprawdzał.
    Służę dalszymi informacjami w razie potrzeby. Pozdrawiam.
    Danka
  • Re: Symfonia Kadry i Płace premium - proszę o opinie Autor: ~agata.toporek [83.14.110.*]
    Witam,
    ja mam pytanie troche głębszej natrury. Jeteśmy już w posiadaniu programu Kadry i Płace Premium (do 300). Chcę ustawić schematy księgowań i mam z tym delikatnie mówiąc problem. Jakie konta należy podać w schemacie ksiegowań, a jakie w pozycjach schematu księgowań. Brak jest wzorców na podstawie których można było by się odnieść.
    Z góry dziekuj za pomoc.

Pozdrawiam
  • Re: Symfonia Kadry i Płace premium - proszę o opinie Autor: ~tomek4400 [213.238.71.*]
    forum.mojaSymfonia.pl
  • Re: Symfonia Kadry i Płace premium - proszę o opinie Autor: ~riza [213.158.199.*]
    Witam
    Mam pytanie dotyczące zakładki "ostatni kontakt". Mianowicie: czy jest możliwość usunięcia ostatnio używanych dokumentów występujących w tej zakładce?
  • Re: Symfonia Kadry i Płace premium - proszę o opinie Autor: ~www.programksiegowy.pl [83.28.186.*]
    Polecam pełny program księgowy - www.programksiegowy.pl = ksiegowość, płace i kadry, i nie tylko...