Witam !
Jestem w posiadaniu mapki z miasta Prato (Italia), z dokladnym rozrysowaniem hurtowni / szwalni z ciuchami, butami, torebkami i inne...
Jesli jestes zainteresowana/y prosze o kontakt na izaiadam@widzew.net
Udostepnie za oplata. Dogadamy sie
beatamila Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> jaeśli byś chciał ader do niemiec di berlina tam
> też są duże centra chińskie to napisz emeil
> beatamila@poczta.onet.pl
>
> >witam Pania serdecznie zaczynam wlasnie handel nie mam za duzo pieniazkow slyszalam ze w Berlinie jest duzo taniej Bardz0o Pania Prosze o odanie adresu tego centrum handlowego pozdrawiam :)
Witam !
Jestem w posiadaniu mapki z miasta Prato (Italia), z dokladnym rozrysowaniem hurtowni / szwalni z ciuchami, butami, torebkami i inne...
Jesli jestes zainteresowana/y prosze o kontakt na izaiadam@widzew.net
Udostepnie za oplata. Dogadamy sie
ps istnieje mozliwosc ze pojade tam z toba i pokaze osobiscie
Witam,
Byłam kilka dni temu w hurtowniach Chińskich w Pradze i Ostrawie.Dokładnie w tych,które były podawane na forum.Tym samym chciałabym obalić mit taniutkiej odzieży od"Chińczyków".
Ostrawa:odzież bardzo niskiej jakości ,inny asortyment podobnie ceny bez rewelacji a już na pewno nie kupicie jeansów za 50 koron:))).Ceny czasem droższe niż w Wólce Kosowskiej.Jest to bardziej rynek na który przychodzą mieszkańcy Ostrawy.
SAPA:a więc tak:trudno gdziekolwiek zaparkować ,ponieważ wszystkie dostępne miejsca,trawniki,itd zajmują samochody Chińczyków.
Bardzo wiele hal,w których sprzedają Chińczycy ,ale co mnie najbardziej zadziwiło to nie przyjeżdżają tam Czesi,Niemcy,Polacy itd tylko 99,9% kupującymi byli także Chińczycy!Na nas nawet nie zwracali uwagi.Poza tym nie znają ani angielskiego,ani polskiego i w minimalnej części coś wydukają po czesku,ale w minimalnej.
Ceny są tragiczne!W większości takie same lub nawet droższe niż u nas w Wólce kosowskiej:np:rękawiczki skórzane-150-160 koron!Mikołaj śpiewający około 30cm-130koron itd TO SA CENY HURTOWE!
W większości sprzedaż tylko na paczki.
DROGO,DROGO I JESZCZE RAZ DROGO!
Szczerze nie polecam jazdy do Czech po asortyment bo to strata pieniędzy ,czasu a i samochód może ci ktoś zarysować na ich"parkingach"
Naprawdę lepiej wybrać się do Wólki Kosowskiej lub gdzieś do Polski.
Mam tylko szczęście ,że nie kupiłam tych adresów,a były na forum za darmo.
Pozdrawiam naciągaczy!
Do Ostrawy bardzo łatwo trafić
ulok Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Posiadam adres do centrum w Pradze. Sprzedam go za
> 50 zł lub wymienię się za adres do Ostrawy.
> ulok79@o2.pl
Witam,
Jestem zainteresowany namiarem na kontakt do Chińskich hurtowni z odzieżą w Pradze i europie środkowej-jestem początkujący w tej branży i nie mam żadnego rozeznania. Bardzo proszę o kontakt za co z góry dziękuję i pozdrawiam. Tomek
witam ja tez bym była wdzieczna za te adresy tylko czy one sa realne??bo juz raz sie naciełam aha i czy ceny sa mniejsze niz u nas bo tu to jest porażka!!!jestem wdzieczna za jaki kolwiek kontakt!!mój mail to skarbek17@interia.pl
jestem mocno zainteresowany adresami szczególnie w niemczech słyszałem ze jest tam tanio! jak na jakosc oferowanych produktów ,jezeli ktoś jest w stanie pomóc w odnalezieniu takich hurtowni szczególnie tureckich prosze o pomoc
Posiadam na sprzedaz namiary na odziez w Niemczech,wlasnie takie ciuszki sa na allegro posiada je np. Alexada, Newdesine_2008 i inni jak obejzycie to bedziecie wiedzieli o jakie ciuszki chodzi bardzo niskie ceny zainteresowanych prosze o kontakt
Witam.Przede wszystkim nie zgodze sie,mieszkam w malopolsce koszt ktory pokrywam oczywiscie paliwa to 80 zl ,uwazam ze ceny sa naprawde dobre (obuwia) warto tam sie wlasnie zaopatrywac ,wspomne do W-wy koszt to jakies 200 zl.jeszcze raz powiem ceny rewelacja!!!!!!!!!!!!
witam ja tez potrzebuje namiarów na te centra pani Lidio jak moge uzyskac ten namiar i czy to jest autentyczne!bardzo proszę o adresy centrum Chińskiego na terenie Czech i Słowacji lub na Węgrzech z góry wielkie dzieki!!to mój mail skarbek@interia.pl
POSIADAM ADRES DO CENTRUM CHINSKIEGO W CZECHACH GDZIE MOZNA NABYĆ TOWARY W BARDZO ATRAKCYJNYCH CENACH
WSZYSCY CHCA OD TAK DOSAC ADRE ALE ZNALEZIENIE TAKIEGO CENTRUM TEZ KOSZTUJE PALIWO HOTELE CZAS KILKA DNI ZA GRANICA WIEC PROSBY O TAKI ADRES SA DLA MNIE SMIESZNE JAK KTOS CHCE NIE MA SPRAWY ODPLATNIE MOGE DAC MAPKE DOJAZDU NA TAKI BAZAR W PRADZE
nie sprzedam wiecej niz trzem osoba z wiadomych przyczyn zaraz wszyscy by tam pojechali
dla pewnosci panstwa wystawie adres na allegro
OTO ASORTYMENT JAKI JEST NA TAKIM BAZARZE
DLA PRZYKŁADU DANE Z SIERPNIA 2007 :
wielki szacunek za bezinteresownosc.wielu prostaków mysli,ze jak sprzeda podanie komus adresu bazaru-od razu uczyni z kogos krezusa.z reguly ludzie ci sami nie sa w stanie nic zarobic,wiec sprzedaja innym opowiesci o bajecznych ofertach i swojej bezinteresownej pomocy-za 1200 zl(z ,,przewodnikiem)..wielki szacunek dla kolegi.ja nigdy tam nie bylem i nic nie moge powiedziec,ale bylbym wdzieczny za opinie kolegi w kwestii-,,czy warto tam jechac,,.mam zwykla budke na targu i jezdze glownie do wólki.pozdrawiam.konrad.prosze o maila bartie25@poczta.onet.pl
WItam. W Chebie jest takie centrum i dobre ceny
a jakie tam Pan/Pani ma adres w Niemczech ? Mnie by interesowały buty damskie..
POdaje link do tego Bazaru
Witam,
interesuje mnie adres centrum chńskiego w Bratysławie, i mam pytanie czy faktycznie opłaca tam sie jechać i czy jest taniej niż w polskim centrum chińskim
Witam!
Ja równiez jestem zainteresowana centrum chińskim,tureckim w Niemczech ,Słowacji,oraz jak ktoś słyszał we Francji.
Wiem ze nie ma raczej chętnych do podzielenia sie takimi informacjami,ale mam nadzieje znajdą sie na forum takie osoby ;)
Proszę o kontakt jezeli ktoś takowe posiada,myślę ze się dogadamy.
Pozdrawiam i proszę o kontakt na:jagoda252@op.pl
Ciekawe gdzie kolego byles podaj adresy na forum skoro tam tak drogo chyba zadna tajemnica i podaj ceny z konkretnych miejsc pozdrawiam
infohandel@onet.eu
Cytuje kolego ,,NIE WIERZCIE OSZUSTOM ZE JEST TANIO CHCA WYCIAGNąć PIENIADZE <<
prosze podac kto dal lub sprzedal Panu te namiary do Pragi prosze podac dane oczekuje tego poniewaz takimi ogolnymi informacjami robi Pan antyreklame mojej firmie.
Mamy w przeciagu kilku lat kilkudziesieciu zadowolonych klientow ze wspolpracy poprzez adresy lub wspolne wyjazdy. Naszymi klientami sa m in importerzy i hurtownicy z Wolki i giełd Głuchowa i Tuszyna oraz kilka koropracji nie wspominajac o wielu tzw. sklepikarzach oraz osob z terenow gield i targowisk.
PS. jest tez mozliwosc ze chce Pan zniechecic konkurencje do wyjazdow po towar do Pragi poniewaz przekonal sie ze jest tam naprawde tanio
zainteresowanych DOBRYMI SPRAWDZONYMI ADRESAMI lub nawet wspolnym wyjazdem zapraszam na infohandel@onet.eu
Witam posiadam adrsy do 3 chinskich centr handlowych w Czechach. Sa to bezposredni importerzy ktorzy towar maja z pierwszej reki nie bazar. Nasza firma zajmuje sie miedzy innymi tymi centrami od 4 lat jestesmy zaprzyjaznieni z niektorymi importerami dlatego dostajemy super upusty.
Przykladowa cena obowia polbut damski szpilka 50 kc czyli ok 7 zl po przeliczeniu kursu korony lub euro, buty meskie od 60 kc,( 8,22), kurtki damskie od 180 kc (24,66), spodnie jeans 160 Kc (21,92) to sa tylko ceny pogladowe cena zalezy od ilosci zakupionego towaru to sa ceny za balik tzn. opakowanie 10 lub 12 szt cena przy zakupie na kartony jest nizsza.
Cena za 3 centra PROMOCJA tylko 500 zl mozliwosc wspolnego wyjazdu z przedstawicielem naszej firmy cena 1200 zl ( tu 2 hurtownie gratis INDYJSKA oraz Chinska) czyli razem 5 miejsc .
Dajemy gratis namiar na super kantor z mozliwoscia naszych wypracowanych upustow, oczywiscie wytlumaczymy wiele aspektow zwiazanych z przejazdem po autostradzie winieta platna obowiazkowa, oraz pomoc przy zalatwianiu formalnosci tj list przewozowy lub faktura