• hurtownie ŁÓDŹ Autor: ~KAMILA [193.58.232.*]
    WITAM, UPRZEJMIE PROSZE O POMOC GDZIE W ŁODZI SA FAJNE HURTOWNIE Z MLODZIEZOWYMI CIUCHAMI DO BUTIKU(KTORE POLECACIE?) Chodzi mi np: o ciuchy cinema donna i cos w podobie.
  • Re: hurtownie ŁÓDŹ Autor: ~klm [83.5.57.*]
    w jaki sposob chcesz prztrfac na rynku jezeli bedziesz brala towar z tego samego miejsca co wszyscy?
  • Re: hurtownie ŁÓDŹ Autor: ~KAMILA [193.58.232.*]
    czy wiecie kiedy i gdzie przyjezdzaja importerzy z
    wloch i Francji i czy ich ceny za towar sa wygorowane?
  • Re: hurtownie ŁÓDŹ Autor: ~KAMILA [193.58.232.*]
    Gdzie się odbywa ta giełda (zaznaczam że nie interesujemnie odzież chińska) . Wiem tylko tyle że w Łodzi i Poznaniu-gdzie są te giełdy??
  • Re: hurtownie ŁÓDŹ Autor: ~Kazików [83.5.46.*]
    heheh pytanie np spodenie jeansowe ktore kupujesz na giłdzie w łodzi kosztuja u chinoli 10-15 zl w hurcie te same tylko francuskie raz tyle
  • Re: hurtownie ŁÓDŹ Autor: ~barber79 [87.96.32.*]
    Witam czy ktos wie na jakich ulicach znajduja sie hutownie art. fryzjerskich ?prosze atresy lub strony internetowe. dzieki
  • Re: hurtownie ŁÓDŹ Autor: ~frix [83.26.240.*]
    Koło jednej hurtowni z akcesoriami fryzjerskimi przejeżdżam prawie codziennie, ul.Narutowicza nie zwróciłem uwagi jaki numer, między Kilińskiego a placem Dąbrowskiego. Jeżeli to ważne spiszę numer budunku.
    Czy taka informacja wystarczy ?

FRIX
  • Re: hurtownie ŁÓDŹ Autor: ~sebolg2005 [83.10.109.*]
    Tanie ładowarki do każdej nokii..zainteresowani prosze o kontakt pod e-mailem era4@o2.pl pozdrawiam sebolg2005
  • Re: hurtownie ŁÓDŹ Autor: ~Marcin1987 [83.31.205.*]
    KMarcinNapisał(a):
    -------------------------------------------------------
    >Mam pytanie gdzie mogę kupićciuchy damskie lub męskie. Chodzi mi dokłądnie o kupienie ciuchó tanio i wystawienie ich na aukcji .Proszę o pomoc.