Mam pytanko do znawców AT :)
Jak wygląda to na wykresach
Bo mam wrażenie że cały czas upychają papier? Parę zrzutów w ciągu dnia a później na małym wolumenie up
Kolego upychaja a maxa. Ja to wszystko juz prawie sprzedalem I czekam na 18zl zeby odkupic....sory ,wroc. DD napisał ze bedzie 7zl to czekam na 7zl
Pamietaj forum zawsze ci prawde powie a nie jakieś tak espi ze spółki, czy umowy !!!
A moze vcast to wogole sciema I taka Diagnostyka podpisala umowe o wspolpracy dla zartow.:):):)
Naprawde trace wiare w ludzi kiedy czytam takie watki.(:(::(
Wcale nie szopka, padlo wsparcie na 25, ktore teraz jest jak widac mega oporem. Szykuje sie retest 20 i to polaze co dalej. Czy lecimy nizej czy bedziemy sie kiwac 20-25. Trzeba obserwowac. Oststnie odbicie od 25 dobrze nie wrozy niestety. Nawet dobre info sa ignorowane ostatnio. No nie wyglada to optymistycznie. Fundamentalnie sporo obiecanek, konkretow brak, wyniki lipa. Pod co ma rosnac? Pod vcast? Poki z tego kasy nie bedzie to i wzrostow nie bedzie. Po hiperboli na 45 wywalanie ksiazkowe trwa. Popytu brak lub jest zasypywany. Tak to widze.
Przeciez odpowiadam tobie- wszystko ok? piracik nie stresuj sie tak tym spadkiem kursu, pojawiaja sie zaburzebia w ocenie rzeczywiatosci. za kilka lat moze urosnie jak nie splajtuja przy takich wynikach. kasy nie wystatczy na zbyt dlugo
To byl sarkazm kolego:)
Ale widzisz jak nie wiele trzeba żeby zrobić pewne wrazenie plus propaganda na forum.
Po przeczytaniu takich bzdetow tzw. Leszcz zapmni o wczorajszym info I.....wlasnie co zrobi:)
Udanego wieczorku. :)
Dnia 2024-10-02 o godz. 17:22 ~Rk napisał(a): > Mam pytanko do znawców AT :) > > Jak wygląda to na wykresach > > Bo mam wrażenie że cały czas upychają papier? Parę zrzutów w ciągu dnia a później na małym wolumenie up
kilka dni temu na wykresie pojawiła się spadająca gwiazda. Było jedno podejście do jej zanegowania, ale nieudana. Dziś w zasadzie można było rysować co się chciało, bo nie było żadnej, dosłownie żadnej kontry w górę, więc spadająca gwiazda jest nadal w grze. Zakładałem zejście do SMA15 na D1 i dokładnie to się zdarzyło - moim zdaniem rynek dyskontuje na kursie tragiczne wyniki (najwyraźniej nie były w cenie), ale póki co na relatywnie małym wolumenie, co jest w zaistniałej sytuacji można by rzec dobrą wiadomością.
Jak to zdyskontuje - zacznie grać pod przyszłość, która w poetycki sposób opisana jest w raporcie i ewidentnie wskazuje na potencjał...Tyle że ten potencjał już był opowiadany rok temu, ale może może..... Na razie rysownik z "1" po prawej wygrywa.
Tip dla techników: zobaczcie wykres na H1, włączcie sobie średnie i porównajcie z MACD i RSI. Szczególnie MACD w tym układzie technicznym jest niezwykle ważny.
To teraz napisz kolego co z tego zrozumiałeś i jak oceniesz dzisiejsza sesje:):)")
Najbardziej u Piaskowego podobają mi się te podsumowania.
Przed spaskiem na 20 też nie było wolumenu:):)")
Ps.
Nikt nie sypał. Wiem nawet kto zrobil polowe wolumenu z nadzieją ze odkupi dziś,jutro dużo taniej. :):):)
O spadającej gwieździe Sandman napisał na dsco w dniu w którym się pojawiła. Jak widać mamy jej realizację, czy inaczej mówiąc dyskontowanie słabego raportu. AT wyprzedziło fakty.
Zawsze wyprzedza. Pytanie czy kurs zawroci i zrobi podwojne dno na 20 czy jednak nie wytrzyma. Pozyjemy zobaczymy. Poko co wala jak w beben,
20 przyciaga jak magnez.
At nie oszukasz