Czekam tak jak inni , ale nie sądzę ,że się doczekam nie sądzę też ,że ci co kupywali w nowej emisji , sprzedali nam to pniżej ceny księgowej , a jak widać akcje są ogarnięte na tych poziomach , niecierpliwi się wysypali a wystarczyło wejść na ich stronę www by troszkę oleju w głowie zostało i popatrzeć na wyniki kruka , wiadomo inna skala ale chodzi o całokształt i jakie ludzie długi mają w Polsce ,te spółki to kopalnia diamentów dla inwestora pewne jak śmierć i podatki . Wyniki za miesiąc nie mam szklanej kuli ale myślę ,że będzie zaskoczeniem dla wielu :))
Dodam ,że moim zdaniem nie dogadali się i doszło do wygaśnięcia umowy :))) ale kto by oddał kopalnię diamentów czy złota za bezcen ? to było do przewidzenia , radzą sobie coraz lepiej moim zdaniem i będzie tu coraz lepiej :)) przypomina mi to Excellence jak chodziło po 11 - 12 groszy pies z kulawą nogą tam nie zaglądał tylko ,że tam 150 0000 000 akcji :) a tu 50 :))) myśleć rodacy fortuny rodzą się w bólach ale potem jaka radość :))