nareszcie, brawo dla tych co nakupili słuchając Mustafy (tego prawdziwego, którego już na forum nie ma) , tak samo namawiał na zakup Krezusa przed upadkiem. A ostrzegałem :))))))))))))))))))))))))))))))))
No krótko i na temat fajny pomysł dac info o braku raportowania i zwalić winę na KNF że to ono zawiesiło pbg do samego końca chytre i wyrafinowane . No cóż to koniec. Kasa I akcje przepadły. Fajnie było tu z wami być 7 lat ... polska to kraj tylko dla przebiegłych złodziei oraz polityków którzy są poza prawem. Giełda to największe zło
Nie ze wszystkim mogę się zgodzić z tym co piszesz. Ile czasu było wiadomo o sytuacji spółki, ja też miałem akcje i jakiś czas temu sprzedałem i poniosłem stratę. Ponownie chciałem kupić ale się wstrzymałem. Co spółka może zaprezentować sobą jak nic nie robi, 0 przychodu itd.
Czy to oznacza, że tutaj już o niczym więcej się nie dowiemy i, że to był ostatni komunikat że spółki?
Zaglądałem tutaj, żeby zobaczyć kiedy im zabiorą akcje Rafako ale chyba stąd się o tym już nie dowiemy ...
,,Powzięcie informacji o zawieszeniu obrotu akcjami PBG S.A." ...........przecież ta informacja to nie jest wycofanie akcji z obrotu , tylko ..powzięcie informacji o zawieszeniu" - bo giełda je zawiesiła z powodu braku zatwierdzenia bilansu przez biegłego rewidenta , co może mieć wiele różnych przyczyn