Dlaczego nikt nie chwali jak wspaniały był to raport? I co wazniejsze, DLACZEGO NIKT NIE KUPUJE AKCJI po tak świetnym raporcie? 5 701 zł obrotu do 12 godziny dzień po raporcie? Co jest? Zupełnie jakby każdy inwestor interesujacy sie gamedevem był swiadomy, ze ta "spółka" to zwyczajny przekret. Jak to wytlumaczycie? Ciagle piszecie, ze nie mam racji, ze spolka "robi swoje", a chętnych brak. Wytlumaczycie mi ten ewenement?
Nie chce mi sie odpowiadac na wasze manipulacje. Wiem tylko tyle ze w tym miesiącu wchodzi nowa gra na platforme PlayStation Wiem też że SF zrezygnował z waszych usług i jesteście bez pracy. Dlatego siedzicie tu 24h na dobe tak jak byście nie mieli normalnego życia.
To jak już tu przylazłeś mareńku to przy okazji powiedz wszystkim czy znasz jakąkolwiek inną spółkę której gry "zarabiają" tyle samo co do grosza? Ewenement na skalę światową
To napiszesz do zarzadu na priv na FB? Mareen, nie daj sie prosić. Masz z nimi tak dobry kontakt, ze odpisuja ci na priv o mnie, wiec na pewno odpisza na temat daty premiery Gumball i Farm and Fix.
jest Mareen/Simjestthebest?~Mareen2024-10-02 12:30IP 77.252.45.*
Wiem tylko tyle ze w tym miesiącu wchodzi nowa gra na platforme PlayStation
Czy My Demon Wife mozna nazwać nowa gra? Bo to wlasnie o ten tytul chodzi? Mało tego, czy ten tytuł można w ogole nazwać gra? Bo z tego co wiem, było to demo zrobione jeszcze przed Gardenia, a ze Leszczynscy nie mieli co wydac, to wydali ów demo/koncept.
Pietrek? A co ja ci na to poradzę żeś tę py. Nie domniemanie te pretensje. Nawet nie wiesz jak dobry z ciebie mam ubaw. Kiedy ty z nerwów cały chodzisz buahahaha
Jeżeli autentycznie wierzysz w to co pisze. Jest mi cie żal, bo tyle zaburzeń osobowsci to ogromne brzemie. Jezeli natomiast jestes tak falszywy swiadomie, to karma cie dopadnie (o ile juz tego nie zrobila).
A nie powinieneś bo się dobrze bawię. Ciekawa teoria. A może to ja jestem tą karmą która do ciebie wróciła jak bumerang przez te wszystkie lata kłamania i obrażania ludzi. Coś w ty jest