• Lepsze wrogiem dobrego Autor: ~dozorca [37.109.149.*]
    Znane powiedzenie o tym że lepsze jest wrogiem dobrego znajduje swoje potwierdzenie w całej rozciągłości w przypadku tego nowego wynalazku. Może i chęci były dobre, ale inne powiedzenie głosi, że dobrymi chęciami piekło jest wyściełane. A teraz optymistycznie, jesień nam nastała, gdzieniegdzie świeci słońce, a i następne tygodnie statystycznie wzrostowe dla akcji giełdowych.
  • Re: Lepsze wrogiem dobrego Autor: ~leon [78.88.193.*]
    Jak to jest że wczoraj dałem anulowanie zlecenia na koniec sesji 17:05 a dzisiaj,że zostało zrealizowane tj Godzinie 10:46 czyli wogóle nie trafiło do anulowania przed sesją czy system im tak przymula ,że się nie przebiło ???
    Szkoda gadać i produkować się bo i tak konsument jest traktowany jak bydło ,najlepiej głosować portfelem.

• Re: Lepsze wrogiem dobrego Autor: ~Irra [78.30.102.*]
    Nie zauważyłam żeby zbierali opinie klientów o nowym panelu. Najwidoczniej panel nie jest na potrzeby klientów, tylko na potrzeby firmy, która go stworzyła. Ciekawe ile kosztował.
    BTW, tabelki z notowaniami są w porównaniu do poprzedniej wersji nieczytelne.

• Re: Lepsze wrogiem dobrego Autor: ~Klient [185.246.208.*]
    Masz racje nie zbieraja opini klientow, bo nowy program kosztowal ciezkie pieniadze i musi byc sukcesem. Niewazne ze dka nas-klentow jest duzo gorszy niz stary.
  • Re: Lepsze wrogiem dobrego Autor: ~Tomek [37.248.171.*]
    Nadal nie mogę złożyć zlecenia co to ma być
  • Re: Lepsze wrogiem dobrego Autor: ~Seba [37.248.219.*]
    Pytanie do jakiego biura się przenieśc, jakie jeszcze DM pracuje na NOL3, widziałem ze Alior, ktos cos w temacie
[x]
SANPL 0,06% 482,00 2025-12-03 17:04:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.