W ostatnim czasie zauważyłem w moim mieście że powstaja kiermasze butów i przyciągaja duże ilości osób. Prosze o pomoc gdzie są hurtownie z takimi rzeczami gdzie mozna kupić buty za 1zł do 10zł max. Prosze o jakieś adresy itp.
Chiny śą na celownikiu calej europy albo placi sie ogromne clo za towary z tamtad albo zatrzymuje sie je na granicy - po co zaopatrywać się wtowar ztamtych krajów jeżeli można go mieć za tyle samo czasmi minimalnie drożej z krajów arbskich .
Jezeli ktośby był by zaiteresowany sprowadzeniem taniej nowej odzieży badz obuwia z krajów arbskich może się zemną śmiało skontaktować, gdyż jestem wstanie zaznajomić go z kilkoma hurtowniami lub sklepami
moj e-mail ; sevac90@hotmail.com
Piszcie bo juz tu mnie nie będzie
witam!ja rowniez zadalem pytanie 3 miesiace temu!niech sie pan ,pani,nieludzi ze ktos poda adres tych centr!ja sam zdobylme je dzieki znajomosciom w poslikch centrach od naszych zachodnich przyjaciol!i to mnie jeszcze kosztowalo!juz od ponad 3 miesiecy robie naprawde satysfakcjonujace oboroty!postanowilem wiec stworzyc taki maly niezbednik na temat tych centr!w tressci znajduja sie dokladne mapy jak dojechac z kazdego zakatka poslki do czech az dokladnie pod samo centrum!jest ich 4 i sa 4 mapy!dokladny opis co na kazdym sie znajduje i co mozna kupic !na co trzeba uwazac itp!naprawde warto!cena takeigo niezbednika to tylko kilkanascie zloty!pisz na joeel@interia.pl lub dzwon na numer 513-897-343 ,istnieje mozliwosc po wczesniejszej oplacie ,moge wylas niezbednikh na skrzynke pocztowa ,lub poczta polska!JAK Kto woli!naprawde warto!twoje zarobki powieksza sie o minimum 60 -70 % !zaufaj a sie przekonasz!pozdro!
uwaga gratis dodaje wszelkie inforamcje na temat wszystkich istniejacych centr handlowych w poslce o raz calej europie!
Jestem juz w handlu kilkanasie lat i juz sie dorobilem teraz czas na ciebie!
joeel Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> witam!ja rowniez zadalem pytanie 3 miesiace
> temu!niech sie pan ,pani,nieludzi ze ktos poda
> adres tych centr!ja sam zdobylme je dzieki
> znajomosciom w poslikch centrach od naszych
> zachodnich przyjaciol!i to mnie jeszcze
> kosztowalo!juz od ponad 3 miesiecy robie naprawde
> satysfakcjonujace oboroty!postanowilem wiec
> stworzyc taki maly niezbednik na temat tych
> centr!w tressci znajduja sie dokladne mapy jak
> dojechac z kazdego zakatka poslki do czech az
> dokladnie pod samo centrum!jest ich 4 i sa 4
> mapy!dokladny opis co na kazdym sie znajduje i co
> mozna kupic !na co trzeba uwazac itp!naprawde
> warto!cena takeigo niezbednika to tylko
> kilkanascie zloty!pisz na joeel@interia.pl lub
> dzwon na numer 513-897-343 ,istnieje mozliwosc po
> wczesniejszej oplacie ,moge wylas niezbednikh na
> skrzynke pocztowa ,lub poczta polska!JAK Kto
> woli!naprawde warto!twoje zarobki powieksza sie o
> minimum 60 -70 % !zaufaj a sie przekonasz!pozdro!
> uwaga gratis dodaje wszelkie inforamcje na temat
> wszystkich istniejacych centr handlowych w poslce
> o raz calej europie!
> Jestem juz w handlu kilkanasie lat i juz sie
> dorobilem teraz czas na ciebie!
Skoro jak twierdzisz już się dorobiłeś , to czemu chcesz kasę za informację cwaniaczku ? Wklej ludziom gratis info!
Witam jeżeli dostanie pani adresy miejsc gzie mozna kupić takie buty to proszę o przekazanie mi tej informacji ponieważ równiez szukam hurtowni jeżeli ja dowiem sie o czymś to powiem pani. napewno jakieś buciki dostanie pani w centrum chińskim pod warszawą
Buty na pewno można dostać w Poznaniu na ul.Głogowskie 246, ale trzeba mienć zarejestrowaną firmę i przynajmniej 3 faktury dotyczące zakupu w innych hurtowniach wielkopolska giełda.
w Nadarzynie za W-wą...na 100% bo to jest centrum odzieży chińskiej i nie tylko...ale tam się dopiero wybieram...
Pozdrawiam! Czekam również na adresy.
Ps.Chińskie centrum ma powstać pod Łodzią.
wybieram się do wólki kosowskiej. chciałbym kupić dużą ilość odzieży jeansowej nie wiem tylko o której najlepiej być tam na miejscu w wólce i gdzie najlepiej się udać. proszę o pomoć.
mój adres. kam.kamil@interia.pl
Witam ,
mam torebki damskie w HURTCIE !! i DETALU !!!
DUZO FASONOW, MODELI, WZOROW , KOLOROW, jestem w stanie załatwic kazda ilosc !! po bardzo atrakcyjnych cenach !
Jesli jest Pani zainteresowana prosze o kontakt : kamil_mistrz@tlen.pl
Witam mozna wyslac oferte na e-maila??
> Witam ,
> mam torebki damskie w HURTCIE !! i DETALU !!!
> DUZO FASONOW, MODELI, WZOROW , KOLOROW, jestem w
> stanie załatwic kazda ilosc !! po bardzo
> atrakcyjnych cenach !
>
> Jesli jest Pani zainteresowana prosze o kontakt :
> kamil_mistrz@tlen.pl
>
Witam, jestem zainteresowany zakupem za gotówkę 500 szt. torebek damskich różnych kolorów i fasonów tygodniowo, proszę o podanie ceny bez i z transportem do: 58-100 Świdnica, woj. dolnośląskie.Pozdrawiam
www.Zukko.pl to sklep internetowy z najmodniejszymi fasonami torebek miejskich. Wejdź i sprawdź nasze modele. Tylko renomowane marki takie jak: David Jones, Paul Rossi. Najlepsza jakość wykonania. Sprawdź to.
Kamil Napisał(a):
> Witam ,
> atrakcyjnych cenach !
>
> kamil_mistrz@tlen.pl
>
Kamil Napisał(a):
> Witam ,
> atrakcyjnych cenach !
>
> kamil_mistrz@tlen.pl
>
czesc wybieram sie do Wolki do centrum chinskiego.Nie wiem tylko o ktorej nijlepiej tam byc na miejscu.Czy naprawde mozna tam tanio kupic i gdzie sie udac
centrum chińskie znajduje się w Wólce Kosowskiej pod Warszawą nie byłem tam jeszcze ale się wybieram interesuje mnie elektronika wszystko jest na stronie internetowej GD POLAND DISTRIBUTION CENTRE jest tam też mapka dojazdu to narka
witam!
właśnie chciełbym zacząć handel chińskimi rzeczami i poszukuje kontaktu na jakieś centa jeśli byś mogła mi pomuc i podać jakieś konkretne adresy to bym był bardzo wdzięczny
z góry dziękuje i pozdrawiam!
szukam importerów okuc metalowych do ogrodzeń np:szyszek,grotów,rozet,cetek itd.z Chin.Czy ktoś mógł by pomóc?? z góry dziękuje.podaje numer gg 12486058.Bardzo prosze o szybkie informacje
Witam
Joel moglys napisac cos wiecej na temat platnosci za "informator" no i jakas gwarancja ze te miejsca sa faktycznie sprawdzone.... i jeszcze jedno male pytanko... masz adresy rowniez w Pradze???
Ronwniez szukam adresow owych hurtowni.Cikawe informacje prosze pszysylac mailem ,ja rowniez posiadam pare adresow chinskich hurtowni w polsce. Na Moj adres e-mail :)
właśnie chciełbym zacząć handel chińskimi rzeczami i poszukuję jakiś kontaktów jeśli możesz mi podać adres to będę bardzo wdzięczny .
pozdrawiam i dziękuje !