• Nowa zła aplikacja Santandera! Autor: ~Olo [89.64.69.*]
    Czy ktoś z Was ma problemy z ta aplikacją? Kursy moich akcji rosną, a ja mam , ze portfel zmalał...
    Kupiłem 1500 akcji dzisiaj a mam pokazane tylko 500 starych jako prawo własności, powinno byc 2000 akcji jako prawo własnosci.

• Re: Nowa zła aplikacja Santandera! Autor: ~JJ [37.47.183.*]
    Ta apka to kaszana straszna, na tym nie da się trejdować, już mogli by starą apkę zostawić. Czy ktoś może polecić dobre konto maklerskie z dobrze przemyślaną i wygodną appką do tradingu na kontraktach futures na akcje i indeksy W20? Nie chodzi mi o cfd
  • Re: Nowa zła aplikacja Santandera! Autor: ~barceloniarz [178.37.103.*]
    Potwierdzam w całej rozciągłości.

FATALNA aplikacja, pełna niedoróbek. Stary NOL był dużo lepszy niż ten gniot.

Żeby nie być gołosłownym:

- nie ma opcji sprawdzenia rentowności inwestycji w momencie składania zlecenia. Jest opcja "oblicz", ale poza sumą transakcji i pobieraną kwotą prowizji, nie ma rentowności. 

W starym NOL-u było to wyrażone zarówno w procentach jak i kwocie pieniężnej.

- w notowaniach nie ma średniego kursu transakcji na danej spółce.  Przecież to jest niezmiernie istotna "wartość" !!!

W NOL-u to było.

- arkusz zleceń jest tak beznadziejnie nieczytelny, ułożony w pionie.

W NOL-u było to przejrzyste w tabeli równoległej.

- w pulpicie głównym jest tylko "Top 5 wzrostów/spadków" dla GPW a nie ma np. dla NC.

Zgłaszałem to ich "fachowcom" kilka razy telefonicznie, mejlowo, bez skutku.

Widocznie mają za dużo pieniędzy i nie liczą się z opinią klientów.

Jednego niedawno stracili...

• Re: Nowa zła aplikacja Santandera! Autor: ~stary [194.116.193.*]
    Potwierdzam!
    Niezadowolenie, obrzydzenie narasta - do czasu.