Akcje już dawno kupiłem. Czekam na podbitkę, o której piszecie aby sprzedać razem z Michałem i tymi jego 3 mln akcji. Mi będzie łatwiej pozbyć się mojego pakiety bo nie mam takiej ilości, a jak jemu spadnie o 0,5mln wyskoczy komunikat. Więc nie przegapimy momentu.
Tylko nie wiem przy jakim poziomie Michał będzie wychodził , tak jak mówię przy takim pakiecie akcji na pewno będzie to widać. Więc spoko oko trzeba obserwować co robią więksi i kopiować ich ruchy.
A może sprzedadzą inwestorowi w transakcjach pakietowych po za rynkiem, przecież dobrze wiedzą że gdyby chcieli teraz sprzedawać to kurs by się mozno zaniżył i jaki to interes dla nich mając akcje super spółki. Jakoś to się nie trzyma kupy.
Można gdybać o strategii wyjścia jak dowiozą komercyjną wersję boxa. Czyli jakoś tak za rok inshallah
Puki co siedzimy na akcjach i dobieramy jak jest kasa albo gramy na kółkach i powiększamy pozycję o parę %. Jak nie spadnie tu jakaś rakieta albo nie będzie poważnego fakapu to jest git. Trzeba tylko czekać i bawić się z pozytywnym w przycinki od czas do czasu.