• Pożyczki akcji Autor: ~Luk [5.173.166.*]
    Po co im kasa z tych pożyczek akcji skoro jak oddadzą im akcje to kasę będą musieli oddać. Skąd nagle wezmą tyle kasy skoro według co niektórych wydali je na programistów ?
  • Re: Pożyczki akcji Autor: ~qu [195.54.187.*]
    Kasę wezmą ze sprzedaży gry.
    Teraz jest potrzebna kasa, żeby opłacić programistów, więc pożyczają akcje.
    Jak będzie premiera gry, to pojawi się i kasa na odkupienie akcji
    To tak w teorii a jak jest naprawdę, nie mam pojęcia.
  • Re: Pożyczki akcji Autor: ~Vuko_Drakkainen [78.11.73.*]
    to mogli zrobić poważną emisję na działalnośc społki z konkretnymi wyliczeniami a nie jakieś szemrane interesy... gdyby chociaż wyjaśnili o co chodzi...
  • Re: Pożyczki akcji Autor: ~Luk [178.235.232.*]
    Ale co zyskują ci co pożyczyli te akcje ? To jest ważna kwestia. Jeżeli są inwestorami to udzielają pożyczki a akcje są zabezpieczeniem ale oni przedstawili tą sytuację odwrotnie i poinformowali że pożyczyli akcje a nie że wzięli pożyczkę zastawiając akcje. Jaki to ma sens. Ci co pożyczyli te akcje muszą mieć w tym jakiś cel i ta niewiadoma jest tu kluczem. Po co ? I jeszcze ten skrajny optymista kpo który zbiera te wszystkie akcje nie jest dobrym omenem bo tworzy jakąś iluzję a takie nagony nie wróża dobrze. Sprawiają poprostu wrażenie że będzie tutaj te 5 zł żeby kogoś na te akcje złapać.
  • Re: Pożyczki akcji Autor: ~Kpo [31.60.97.*]
    Ale się czepiles mnie
    Ja po prostu zbieram kwit bo widzę tu interes i nie obchodzi mnie co sądzą inni mogą sprzedać i mogą kupić każdy robi co chce
    Poprostu twój skrajny optymizm jest nieuzasadniony żadnymi argumentami bo to że wypisujesz że będzie 5 zł to nic nie znaczy. Już tu jeden taki pisał i co ile jest ? Płynność jest dramatyczna ,kurs mieli sie w miejscu bo nikt ta spółka się nie interesuje. Tak jak na aux nie będzie tu nigdy a tam 300 procent urosło w kilka dni i to bez infa. A tutaj szemrane interesy i prezes z zarzutami a Ty nawet kropli dystansu nie masz i dalej opowiadasz o 5 zł bez kszty krytyki. Jak zwykły troll więc dlatego się czepiłem. Jak jesteś taka gruba ryba to podbij to chociaż do 1,5 i się pożegnamy.
    Na Aux zrobili pompe pod powódź, która nie jest w centrum zainteresowania AUX :) tutaj musi być też jakiś wabik do pompy, ale póki co nie ma...może być nim premiera gry, ale na to musimy poczekać dość długo...
    I co to za pora na espi wogole ? Po północy. Kto niby jest jeszcze w spółce o tej porze ? Jeszcze na dodatek musi być to jakaś osoba zarządzająca
    No widzisz ja zachwalam swoje i jestem pewny tego co mam a ty podobno masz akcje a biadolisz na lewo i prawo a teraz nawet czepiles się pory espi bo za późno
    To jest dopiero dziwne i to bardzo
    Pomyśl o tym a jak jak tak ci zlento pkc na lewo
  • Re: Pożyczki akcji Autor: ~sternik [185.251.37.*]
    nie wiadome jest dalej oczywiscie dla nas po co to zrobili
    opcja wysypać w rynek i odkupić taniej mało realna i nielogiczna dla pożyczającego
  • Re: Pożyczki akcji Autor: ~qu [195.54.187.*]
    Pożyczający po prostu odsprzeda prezesowi drożej po wydaniu gry. Spółka będzie miała kasę z gry a pożyczający zarobi.
    Warto też zauważyć, że pożyczający widzi jakieś nadzieje w spółce, skoro pożycza.
    Dlatego ja dokupuje bo nie wierzę w te ciermerzne teorie troli
    5pln należy się jak psu buda
    I jeszcze Jakub z playway na pokładzie
    Dodatkowo większość poszła po 1.9 i 1.4 czyli czas na zakupy najlepszy z możliwych co oczywiści obniży mi średnio w okolice 1.23
    Ja mam za 1,19 i nie jestem optymistą po tych szemranych pożyczkach. A to nie mam akcje nie znaczy że mam piać z zachwytu. Kupiłem spekulacyjnie i szybko chciałem sprzedać a tu taki marazm że 10 tys akcji teraz puścić to mamy kurs później zeta i to grubo. Nawet pohandlować się tym nie da. Tylko nie wyskakuj mu tu żebym to puszczał pkc i że to zgarniesz bo to już nudne jest. Ty chyba naprawdę widzisz inne notowania. Pierwszy raz widzę gościa który pieje z zachwytu nawet jak kurs jest codziennie na minusie.
    To ty faktycznie masz inne notowania
    W ty momencie do złotówki masz chętny do kupna za około 33 tys
    Ręce opadają co ty za brednie pleciesz ukasz
    I nie dziw się teraz że piszę do ciebie ukasz
    To czemu nikt nie kupuje skoro po prawej można brać do woli ?
    Pisze że kłamiesz i piszesz glulotybo sprzedac 10kola możesz bez problemu i kurs nie zanurkuje nie bój się
    Po co mają kupować w górę jak są Jelonki co chętnie oddają ....
    Odpuszczam bo skrajny z Ciebie mitoman. Poczekam jeszcze miesiąc i zobaczymy co będzie.
    Po prostu zwalczam kłamstwo.
    Taa odpuszczasz rano wstaniesz i pewnie znowu kpo i kpo
    Ps
    To jak tam ile w arkuszu masz na kupnie pochwal się
  • Re: Pożyczki akcji Autor: ~Ala [91.192.199.*]
    Masakra dzieciaku Luk sprzedaj i koniec tematu.
    Kto niegadaj że tyle kupujesz bo próg informacyjny przekroczyłeś
    Już prawie
  • Re: Pożyczki akcji Autor: ~sternik [185.251.37.*]
    ale sie tłuczecie
    tutaj widać że każda potencjalnie zła informacja niec nie znaczy już dla kursu i niżej raczej nie spadnie
    pożyczali po 1.9 1.4 i po 1 czyli średnia grubo ponad 1
    uważam że to dno totalne na kursi i można tylko dobierać każde nowe dobre info to będą widły
    no została jeszcze chyba tylko w zanadrzu jakaś informacja o sytaucji z prezesem...to by mogło zachwiać kursem, więc nie byłbym tak optymistyczny przy zakupach :)
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [31.0.78.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
[x]
BLACKROSE 0,00% 0,48 2026-04-13 12:50:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.