• CP ściągną z GPW, ale nie ZEPAk-a Autor: ~początek [46.134.89.*]
    Zepak będzie finansował się emisją akcji pod budowę elektrowni jądrowych. Emisja akcji to najtańszy sposób finansowania akcji i podstawowy powód funkcjonowania na GPW. To również argument dla międzynarodowych instytucji, które będą finansować ew. inwestycję. Wyjście Zepaka z GPW to byłby czysty samobój dla tej firmy i dla jej głw. akcjonariusza.
  • Re: CP ściągną z GPW, ale nie ZEPAk-a Autor: ~Buchaaa [37.47.116.*]
    W przypadku tego człowieka jakkolwiek emisja akcji równa się wykorzystanie akcjonariuszy mniejszościowych. Dopóki ten człowiek będzie u steru omijać szerokim łukiem
  • Re: CP ściągną z GPW, ale nie ZEPAk-a Autor: ~początek [46.134.89.*]
    bez emisji akcji nie możliwości by sfinansował budowę elektrowni - emisja akcji nie oznacza pikowania kursu skoro pieniądze będą przeznaczone na budowę .... błędem logicznym jest oczekiwanie, że kurs będzie windowany bez wpompowania pieniędzy - na czym miałby rosnąć na ????? na marzeniach i wyobrażeniach - TAKA JEST LOGIKA BIZNESU. Co do zaufania do Zegarka to już pokazał na Banku Staropolskim, Midasie i Elektrimie. Wszystko wskazuje, że przymierza się do wycofania z GPW CP, który pikuje od ok. 2 lat. Podejrzewane zmiany kadrowe na to wskazują. Nie mówi się o emisji akcji na CP, który jedzie na kredytach, więc nie ma powodów logicznych, by na GPW funkcjonował.
  • Re: CP ściągną z GPW, ale nie ZEPAk-a Autor: ~Irek [194.146.4.*]
    PZU, NN, ALLIANZ OFE i inne już sprzedają miliony akcji Solorzowi po 12 zł.
    takie bajki, to tylko manipulant Twojego pokroju jest w stanie sprzedawać, byle wyrwać trochę akcji od przestraszonej ulicy.
    Większość inwestorów na CPSie, która ma stratę odda po 13 zł akcję, bo "początek" tak napisał.
    akcji CP nie mam i nie zamierzam mieć nawet po 4 zł za akcję Panie nabzdyczony na realia rynkowe i historyczne perturbacje rodem z Elektrimu - a o 13 zł za akcję to zapomnij, z czasem i to niedługim będziesz jęczał, że przy 12 złotych nie sprzedałeś i masz do tego prawo :-))) To forum nie jest do naganiania, ale do dzielenia się swoimi opiniami.
    Księżniczko, Powiem tak i kończę, bo spamujesz i tutaj i na CPS i szkoda mi życia na konwersację z Tobą.
    Dlaczego nie ściągnął w 2019 ZEPAK z giełdy, kiedy kurs był po 7zł...
    Teraz ZEPAKa tez będzie ściagał

niesamowite, ale ich wyczułeś. Ty to jesteś mistrz.
    Pewno pracujesz jako prokurator albo detektyw.
    Żabko nie powiedziałem, że Zepaka ściągną z GPW, tylko - czytanie te zrozumieniem nie zostało przez Ciebie opanowane. Zepak na 90 % będzie finansował budowę EJ z emisji akcji oraz z pozostałych w/w źódeł. Jednym słowem bzdury wypisujesz, bo nie rozumiesz tekstu ... Papa myszko
    Nie napisałeś wprost, ale skoro twierdzisz, że CPS zostanie zdjęty z giełdy, bo pójdzie w ślady Elektrimu, bo wiadomo kto nim rządzi.
    i że fundy sprzedadzą po kilka zł. CPS, bo mogą stracić, bo to nie są ich pieniądze, a CPS i indywidulani zostaną załatwieni jak na Elektrimie, to w takim razie Pan Solorz zostawi sobie tylko ZEPAK? i jego nie ściagnie z giełdy, a co tam że ma 60% akcji czy więcej ZEPAKa,jego nie ściagnie, ale za to już CPS tak.

Miśku.. gubisz się. nie można twierdzić, że ktoś okantuje kogoś na jednej spółce, bo tak niby zrobił 20lat temu na innej, a za to na kolejnej już tak nie zrobi. A jeżeli tak by było, to byś grosza nie dał do ZEPAKa, bo bałbyś się powtórki.
    Nic sie tutaj nie klei w te Twojej historyjce.
    umoczyłeś na CP na razie z 20 % i tyle w temacie zaklinaczu deszczu - w maju 2024 r. CP chodził po ok. 10 zł, a wtedy nie było takie rozpierdziuchy i Zegarka na wywczasach po zmianie stanu cywilnego - obstawiam wszystko, co mam, że w perspektywie najbliższego roku wycofa CP z GPW - na Elektrimie do dzisiaj sączą jad na tych, którzy sprzedali akcje przed i po wezwaniu - a sami liczą urojone straty po ok. kilkunastu latach - nawiasem cieszy mnie niezmiernie twoja strata :-))))
  • Re: CP ściągną z GPW, ale nie ZEPAk-a Autor: ~re [37.109.147.*]
    niech zrobia wezwanie po 35 i niech sciagaja i wtedy powiem brawo zyga
    zapomnij o 35 zł, cena skupu to średnia z ostatnich iluś tam miesięcy, a skoro w maju tego roku cena była ok. 10 zł, to po tych atrakcjach do ilu zejdzie ???? do 7 zł ?????
  • Re: CP ściągną z GPW, ale nie ZEPAk-a Autor: ~Hty [37.248.253.*]
    Jakie 10 zł???
  • Re: CP ściągną z GPW, ale nie ZEPAk-a Autor: ~rabin [31.0.88.*]
    do początek,
    [...
    nawiasem cieszy mnie niezmiernie twoja strata :-))))
    ..]

Masz jakiś problem ze sobą ?
    Jaki ty jesteś infan..lny.. skąd możesz wiedziec czy mam strate czy zysk na CPS. jak kupowałem po 10-11 to to przy 12 stu mam taką stratę, że mnie z butów wyrywa.

Jesteś przykrym człowiekiem, życzącym źle innym.

Takie Twoje smutne życie, ale masz takie prawo,

Każdy żyje jak uważa, i nawet gdyby była strata, to tylko pięniądze, za to w Tobie jest jad typowego PISowca. :)
  • Re: CP ściągną z GPW, ale nie ZEPAk-a Autor: ~Mvp [89.64.75.*]
    Może i wycofa ma do tego prawo ale będzie musiał grubo do portfela sięgnąć 24-30 zł . Ze pak to maluszek przy cp. Tam ciężko o płynność z większą gotówką
[x]
ZEPAK 0,00% 22,00 2025-10-28 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.