Jeszcze etap spadziowy przed nami - zniecierpliwieni -powieszeni od lipca będą pewnie odcinać się w okolicy 0. Tu na wymęczenie idzie, tylko jeden posterunkowy popiskuje bo odciął się trochę nie w czas ;) Zawsze, ale to zawsze, na każdym papierze jest taki antywskaźnik, który przykrywa każdy wpis, bo sprzedał w samym denku... domyślam się, że tak właśnie w tym przypadku się wydarzyło ;)
I polarniku się mylisz kupiłem kilka dziesiat tysięcy akcji po niskiej cenie trolu ale nie śpieszę się jak wy na północ bo walkarze jeszcze mogą coś wymyśleń.
Hah i dlatego tak jęczysz. Dopiero piszczales żeby nie brać powyżej 90gr bo wydymaja...a tu proszę... Masz pakiet xd ciężki przypadek mamy... Siostro.. Tabletki!
Trolu każdy ma swoje rozegranie ja nie jestem taki trol jak ty że jak podejdzie na zielono to kupuje na wyścigi masz łeb to pomysł nieraz nie zaszkodzi.
ostatnio ktos kupil 50k akcji cos sie bedzie dzialo tu byle info i mamy 2zl a gdyby faktycznie spolka sie zajela czyms sensownym to spokojnie 4zl bedzie. nawet jak ja sprzedadza to znowu powinna byc podbiitka jak poprzednio na 1,8zl