Nie mam już siły do tego papierku umęczyła mnie giełda tak że lepiej rowy kopać szybciej bym zarobił jak siedzieć ty latami. Jeśli oto im chodzi to tak przyznaje jestem wyczerpany oddam wam ten szmelc za pół ceny to jął dzień świstaka.
Wacek po 14 może nie ale zrobiłem Deal sprzedając paier na stracie zamieniając na PGE widziałem potencjał wydawało mi się że to pewniak Państwowy poważna firma patrząc na Tauron czy Czeski CEZ ale się grubo pomyliłem śmiecie porosły ccc, Milenium i inne cd projket, kghm a tu jak kula u nogi.
Przyznam, że faktycznie nie jest to papier, który zachwyca, ale jak dla mnie nie ma lepszego na GPW. Idzie w atom, wiatraki i fotowoltaikę. Nie wiem kiedy zarobi, ale jak dla mnie jest skazany na sukces. Niestety jak się komuś spieszy to niestety nie tutaj. WIG20 opanowują duzi gracze i to oni decydują o kierunku i czasie. A jak wiadomo grubi są ociążali. Ja nie liczę na zarobek w tym roku. Nie spodziewam się stałej zwyżki w przyszłym, ale finalnie stawiam, że kiedyś będzie to stablina firma, może nawet dywidendowa, a o takich cenach jakie są teraz przyszli inwestorzy będą marzyć. Oczywiście to tylko moje zdanie.