• Widzę że tak jak jakiś czas temu Autor: leser1 [91.233.250.*]
    Byli tu naganiający na wzrosty bajkopisarze tak teraz jest tu sporo trolli którzy piszą na spadki :-)
    A najciekawsze jest to że widać że część naganiaczy sprzedała w strachu a teraz troluje, chyba po to żeby odkupić :-)
    A ja tu cały czas siedzę i czytam te bzdurki.
  • Re: Widzę że tak jak jakiś czas temu Autor: ~Niki [145.14.241.*]
    Cos mi sie zdaje ze sie obkupiles papierem w ostatnich dniach:)) punkt widzenia w twoim przypadku chyba zalezy od stanu pasiadania. czyli mowisz ze raport w cenie? hmm no moze.moze
  • Re: Widzę że tak jak jakiś czas temu Autor: ~Mort [212.180.168.*]
    Za kwartał kupimy po 8 złotych za papier?
  • Re: Widzę że tak jak jakiś czas temu Autor: ~Nowicjusz [109.243.130.*]
    Miejmy nadzieję, że ostatnie mega spadki były pod raport, i że jest on w cenie:-) nie zmienia to faktu, że spółka radzi sobie katastrofalnie źle i gdyby nie kasa Biofundu to już niedługo by się zwijali stąd prowadząc biznes w taki sposób:-)
  • Nowicjusz Autor: ~Piracik33 [45.128.38.*]
    Nie skacz po watkach:)
    Chyba dodawac I odejmowac potrafisz:)

Proste pytanie.
    Czy raport za 2q jest lepszy niz za pierwszy?

Tak czy Nie.
  • Re: Widzę że tak jak jakiś czas temu Autor: leser1 [91.233.250.*]
    Osoba myśląca po tym co się działo i co mówił Prezes nie spodziewała się super wyników tylko czegoś podobnego co się dziś pokazało. Dlatego nie powinno być katastrofy. A trzeba mieć w pamięci że zaczyna się ostatni kwartał, czyli czas certyfikatu. I to pozostawia coraz mniej czasu na kombinacje na kursie bo kurs trochę podskoczy. Nie ma się co jednak spodziewać rakiety. Moim zdaniem po Vcast nie przebije 30 złotych.
  • Laser1 Autor: ~Piracik33 [45.128.38.*]
    Padlem. Wiekszej beszczelnosci nie widziałem.....:)
    Czyta się ciebie jak dziecko:)
    Wal jutro śmiało ja czekam żeby odkupic czego mi się nie udało we wtorek:):):)
  • Re: Laser1 Autor: ~Nowicjusz [109.243.130.*]
    Jedź lepiej do Afryki, tam podobny poziom ekonomii do Ciebie mają:-)
  • Nowicjusz Autor: ~Piracik33 [45.128.38.*]
    Tyle w temacie....:)

Oj pazie jestescie straszne...:)
  • Re: Nowicjusz Autor: ~test [91.94.4.*]
    Raport spodziewany, bardzo słaby. Przychody mniejsze niż w 1q, strata na podobnym poziomie. Kierunek 18 i emisja na horyzoncie
  • Re: Nowicjusz Autor: ~Ihaaaaa [46.134.115.*]
    Emisja powiadasz hehehehe brawo ty
  • Piracik33 Autor: leser1 [91.233.250.*]
    Mnie może się czyta jak dziecko, tyle że spełniało się to co pisałem a Twoje bajki jakoś nie. Nim znowu zaczniesz kogoś obrażać to pomyśl bo może być mądrzejszy niż Ty.
[x]
MEDICALG -0,15% 33,00 2025-11-14 17:01:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.