Byli tu naganiający na wzrosty bajkopisarze tak teraz jest tu sporo trolli którzy piszą na spadki :-)
A najciekawsze jest to że widać że część naganiaczy sprzedała w strachu a teraz troluje, chyba po to żeby odkupić :-)
A ja tu cały czas siedzę i czytam te bzdurki.
Cos mi sie zdaje ze sie obkupiles papierem w ostatnich dniach:)) punkt widzenia w twoim przypadku chyba zalezy od stanu pasiadania. czyli mowisz ze raport w cenie? hmm no moze.moze
Miejmy nadzieję, że ostatnie mega spadki były pod raport, i że jest on w cenie:-) nie zmienia to faktu, że spółka radzi sobie katastrofalnie źle i gdyby nie kasa Biofundu to już niedługo by się zwijali stąd prowadząc biznes w taki sposób:-)
Osoba myśląca po tym co się działo i co mówił Prezes nie spodziewała się super wyników tylko czegoś podobnego co się dziś pokazało. Dlatego nie powinno być katastrofy. A trzeba mieć w pamięci że zaczyna się ostatni kwartał, czyli czas certyfikatu. I to pozostawia coraz mniej czasu na kombinacje na kursie bo kurs trochę podskoczy. Nie ma się co jednak spodziewać rakiety. Moim zdaniem po Vcast nie przebije 30 złotych.
Padlem. Wiekszej beszczelnosci nie widziałem.....:)
Czyta się ciebie jak dziecko:)
Wal jutro śmiało ja czekam żeby odkupic czego mi się nie udało we wtorek:):):)
Mnie może się czyta jak dziecko, tyle że spełniało się to co pisałem a Twoje bajki jakoś nie. Nim znowu zaczniesz kogoś obrażać to pomyśl bo może być mądrzejszy niż Ty.