• Do Piotra Autor: ~adam56 [176.102.191.*]
    chyba się zapędziłeś i nie widzisz że twoja aktywność zaczyna być chorobliwa.
  • Re: Do Piotra Autor: ~Piotr [89.8.162.*]
    Fajnie, a czy notoryczne okłamywanie inwestorów nie jest chorobliwe? Dlaczego przysrałeś sie do mnie pajacu, a nie do oczywistych winnych w tej sytuacji?
  • Re: Do Piotra Autor: ~adam56 [176.102.191.*]
    pisząc posta nie miałem nic złego na myśli ale skoro nazywasz mnie pajacem to chyba powinieneś udać się do lekarza specjalisty.
  • Re: Do Piotra Autor: ~Oooo [31.0.54.*]
    Do Adam56 - znam osobiście M.Coopera. chcesz porozmawiać z Nim na zoom? Chętnie przedstawi obraz Państwa L itd. Chcesz poznać większą ilość osób i podmiotów w tym fundusze * wprowadzone celowo w błąd przez Pana EL? Zapraszam. Chętnie udzielimy szczerej rozmowy. Możesz też zabrać Pana EL .Zrobimy konfrontacje pod jego nowym domem
  • Re: Do Piotra Autor: ~Buhaasaaaaaaaa [46.112.102.*]
    https://m.bankier.pl/forum/post/64982507

Tak trolliku ,urzekła nas twoja historia:)
  • Re: Do Piotra Autor: ~Borys [185.192.69.*]
    Zamiecione:)
  • Re: Do Piotra Autor: ~Piotr [89.8.129.*]
    Jakis random wpis z innych spółek, który w żaden sposób nie jest powiazany ze mna. Zamiecione to wy macie we łbach.
  • Re: Do Piotra Autor: ~Simjestthebest [188.33.248.*]
    Skoro ja mogę być dla ciebie Emilem, Julią i członkiem zarządu to dlaczego ty nie możesz być powiązany z tymi wpisami. Pamiętaj teraz nie możesz się wycofać. Bo aby po twierdzisz że jesteś kłamcą, chodź i tak to już zrobiłeś dawno temu
  • Re: Do Piotra Autor: ~Piotr [89.8.129.*]
    "Po twierdzić" to mogę, że jesteś analfabeta. Kolejna zmasowana akcja atakowania mnie (krytyka spolki) przy raporcie. Jakie to zalosne.
  • Re: Do Piotra Autor: ~Simjestthebest [188.33.248.*]
    Buahahaha ale przynajmniej nie ładuje w gacie że strachu że simfabric urośnie parę złotych
  • Re: Do Piotra Autor: ~Gracz [94.254.233.*]
    Najlepsze to jak piotr cytuje ricardo i z nim prowadzi dyskusje. A to ten sam pacjent:):):)
  • Re: Do Piotra Autor: ~Piotr [89.8.163.*]
    Pacjentami są osoby takie jak ty, udajace ze SF nie jest krzakiem, gdzoe i w mediach i na gieldzie kazdy smieje sie z tego przekretu.
  • Re: Do Piotra Autor: ~Piotr [89.8.163.*]
    Urosło po raporcie?
  • Re: Do Piotra Autor: ~Mareen [195.160.185.*]
    tu bedzie 150zł
  • Re: Do Piotra Autor: ~Ricardo [77.255.99.*]
    150 zł za 100 akcji, pełna zgoda.
    Docelowo 150 zł za 1000 akcji o ile wcześniej GPW nie zawiesi notowań
  • Re: Do Piotra Autor: ~Piotr [89.8.162.*]
    Mareen, znów zapewne całkiem przypadkiem zapomniałaś odpisać w tym wątku:

https://m.bankier.pl/forum/temat/15313099

Wytłumaczysz nam równanie niżej?

(urojone)3,17 - (kupione po)2,90 = -0,10(straty)

Podstawiłem dane podane przez ciebie i coś mi się nie zgadza.

(Uwaga przewiduje przyszlosc, Mareen nie odpisze, ale Simjestthebest/Mando nagle sie pojawi i odpisze z takimi sanymi bledami ortograficznymi, co Mareen)
  • Re: Do Piotra Autor: ~Simjestthebest [188.33.232.*]
    Pietrek dawaj ten link w którym pisze że jestem przez przypadek i na chwilę. Długo mam na niego czekać?
  • Re: Do Piotra Autor: ~Ricardo [77.255.99.*]
    ~smijezttheshit, skoro potwierdzasz że jesteś tu tylko na chwilę to co tu jeszcze robisz? Ale skoro już jesteś to napisz wszystkim gdzie się podziały gry sprzedawane na rynku azjatyckim skoro nie można ich nigdzie kupić, gry nie mają tam żadnych ocen ani nawet komentarzy? Wygląda na to jak by tajemniczy inwestor z Azji po prostu nie istniał
  • Re: Do Piotra Autor: ~Simjestthebest [188.33.232.*]
    Chrum
[x]
SIMFABRIC -3,29% 1,88 2025-10-03 09:36:52
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.