Fajnie, a czy notoryczne okłamywanie inwestorów nie jest chorobliwe? Dlaczego przysrałeś sie do mnie pajacu, a nie do oczywistych winnych w tej sytuacji?
Do Adam56 - znam osobiście M.Coopera. chcesz porozmawiać z Nim na zoom? Chętnie przedstawi obraz Państwa L itd. Chcesz poznać większą ilość osób i podmiotów w tym fundusze * wprowadzone celowo w błąd przez Pana EL? Zapraszam. Chętnie udzielimy szczerej rozmowy. Możesz też zabrać Pana EL .Zrobimy konfrontacje pod jego nowym domem
Skoro ja mogę być dla ciebie Emilem, Julią i członkiem zarządu to dlaczego ty nie możesz być powiązany z tymi wpisami. Pamiętaj teraz nie możesz się wycofać. Bo aby po twierdzisz że jesteś kłamcą, chodź i tak to już zrobiłeś dawno temu
Mareen, znów zapewne całkiem przypadkiem zapomniałaś odpisać w tym wątku:
https://m.bankier.pl/forum/temat/15313099
Wytłumaczysz nam równanie niżej?
(urojone)3,17 - (kupione po)2,90 = -0,10(straty)
Podstawiłem dane podane przez ciebie i coś mi się nie zgadza.
(Uwaga przewiduje przyszlosc, Mareen nie odpisze, ale Simjestthebest/Mando nagle sie pojawi i odpisze z takimi sanymi bledami ortograficznymi, co Mareen)
~smijezttheshit, skoro potwierdzasz że jesteś tu tylko na chwilę to co tu jeszcze robisz? Ale skoro już jesteś to napisz wszystkim gdzie się podziały gry sprzedawane na rynku azjatyckim skoro nie można ich nigdzie kupić, gry nie mają tam żadnych ocen ani nawet komentarzy? Wygląda na to jak by tajemniczy inwestor z Azji po prostu nie istniał