Wg mnie zasady skupu są te same jakie były ostatnio a więc i cena taka sama to jest maksymalnie do 7zł. W ostatnim komunikacie powołują się na ten sam regulamin przyjęty chyba 2 lata temu.
Tak czy siak skoro teraz skupować będą za około 7 , to nie po to, żeby później sprzedać za 4/5 , także być cierpliwym, to i kurs poszybuje ma 12/14 PLN
W arkuszu do poziomu 5.38 czyli raptem kilkanaście procent powyżej wczorajszego zamknięcia jest aż 220tyś akcji to sporo wg mnie. Zanim przebiliśmy poziom 4zł to do tego poziomu było w porywach do 120tyś akcji a z reguły ok 90-110tyś. Tak więc wydaje mi się ze poziom 5,4 będzie znacznie trudniej przebić niż 4 zł.
Oczywiście że oni. To zaniżanie przez całą sesję to też ich sprawka .A że niewielu dało się w to wciągnąć to zebrali górą. Jak już napisałem takim sposobem niewiele skupią.
Bardzo możliwe że chcą za pieniądze firmy odkupić akcje które wcześniej przez ponad 2 lata nabywały słupy dla nich stąd może te nawisy specjalnie pokazane przy ok 5,40. Trzeba być czujnym z nimi. Powodzenia i pozdrawiam