• Info Autor: ~Luk [178.235.232.*]
    Tak kurs dzisiaj szaleje że info murowane. Pewnie jakiś list intencyjny z playway 11 bit i CDprojekt na 150 mln bo walka o akcje kosmiczna.
  • Re: Info Autor: ~sternik [185.251.37.*]
    Dziękujemy że zechciałeś san uraczyć swoimi spostrzeżeniami!!!
    Jak zwykle bardzo merytorycznie i w punkt...
  • Re: Info Autor: ~Luk [178.235.232.*]
    Myślisz że da się merytorycznie wytłumaczyć co się dzieje na kursie ? Wygląda to tak jakby ci co pożyczyli akcje poprostu upychali je na rynku bo wiedzą że za jakiś czas odkupią znacznie niżej. W jakim innym celu mieliby pożyczyć akcje ? Po co komuś pożyczone akcje ? To nie ma żadnego sensu. Jedyne po co pożycza się akcje to żeby drogo je sprzedać i taniej później odkupić. Ktos zna jakiś inny powód ?
  • Re: Info Autor: ~sternik [185.251.37.*]
    a co powiesz na fakt że do 10 dni od rejestracji akcji serri C, które jak wiadomo są już objete i opłacone?
    wszystki pożyczone akcje (oprócz tylko 30 tys) mają zostać oddane
    czyli już chyba na dniach
    co na to powiesz, jakie masz wytłumaczenie?
  • Re: Info Autor: ~Vuko_Drakkainen [78.11.73.*]
    to jest dokładnie taki powód o jakim piszesz...czy ma to dla ciebie jakiekolwiek znaczenie w kontekście chęci pozbycia się waloru? Sprzedaj na podbitce albo teraz ze stratą i już...zrobili sobie ze spółki bankomat, ale cóż...to jest NC... fundamenty nadal są...ja licze na odbicie...
  • Re: Info Autor: ~Kpo [31.60.119.*]
    No znowu kłania się czytanie ze zrozumieniem dla do niektórych
    Czekam na jakakolwiek podbitkę i uciekam. Mam nadzieję że chociaż pod 1,5 doleci. Szkoda że sie auxyli nie kupiło jak obserwator pisał że będzie tam grubo. Dzisiaj widać po TKO cyrk tam się dzieje ale możliwe że pokazali takie właśnie żeby złapać jeszcze paru i powiesić na haku. Przecież to nie może rosnąć w nieskończoność. W sumie tu spada w nieskończoność to tam może i będzie rosło.
    ja dokupiłem dziś z rana Aux...nie mam dużego pakietu ale kilka tysi może wpadnie... tam może sporo urosnąć...może nie za jednym strzałem ale docelowo pod 10 może podejść...
    Po takich wzrostach po drugich górnych dzisiaj to strach wchodzić. Może na korekcie warto wskoczyć na małą spekulacje. Pamiętaj że tu też pisali chyba tylko o 5 zł a kurs kisi się na aktualnych poziomach bez perspektywy podbitki także tam też może być podobnie chyba że dadzą jakieś info kto np zebrał te akcje.
    tam rośnie pod perspektywy...juz na początku września pisali, że wzrósł im portfel o 250%... tutaj też będzie dobrze...trzeba tylko poczekać na konkretne informacje...
    No ale ponoć tutaj też są perspektywy a kurs ani drgnie. Już jakiś John się pojawił i będzie przejmowal spółkę i sprzeda ją chinczyka. No z takim akcjonariatem to raczej wzrostów nie będzie. Sami pacjenci szpitala. Kpo ciągle kupuje tylko z lewej jak to na rekina giełdowego przystoi i dla niego kurs wzrośnie do 5 zł bo on przestanie brać z lewej i nagle pojawia się plotki które będą brać z prawiej. No istny cyrk.
  • Re: Info Autor: ~Kpo [31.60.119.*]
    No widzisz UKa
    Pamiętaj 5pln
[x]
BLACKROSE 0,47% 1,06 2025-11-20 09:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.