• Współpraca z Microsoft HQ - widzieliście to? Autor: ~mario [195.238.184.*]
    widzieliście to?
    https://www.linkedin.com/posts/karolsudnik_optimizing-erp-security-configuration-and-activity-7245829378662649856-ZuyJ?utm_source=share&utm_medium=member_desktop
  • Re: Współpraca z Microsoft HQ - widzieliście to? Autor: ~Xxx [88.156.138.*]
    Wielkie wieści! Jestem niesamowicie dumny, że mogę ogłosić naszą udaną współpracę z Microsoft HQ w zakresie bezpieczeństwa Dynamics 365. To ogromny zaszczyt powiedzieć, że nasze rozwiązania stały się standardem Microsoft, a nasze rozwiązanie do bezpieczeństwa i zgodności (Executive Automats Security Setup) zostało wybrane do włączenia do Dynamics 365! Wybór jako rozwiązania standardowego i zintegrowanie z tak szeroko stosowaną platformą jak Dynamics ERP jest dowodem na jakość i innowacyjność naszej pracy. Teraz każdy klient na świecie może bezproblemowo zarządzać swoją zgodnością (w tym SOX, SOP, POD) i wszystkimi innymi potrzebami
    Tak dobrych wiadomości dawno nie było może doczekamy się że sam Microsoft będzie zainteresowany przejęciem części spółki.Czy to jednoznaczne oznacza wejście spółki w globalny system sprzedaży 365 ?
    Jeśli tak to będzie grubo .
  • czy Microsoft zmuszony został robić odsyp kasy ? Autor: ~kraken [77.111.245.*]
    Mario to żeś mi zabłysnął dzisiaj bo po tym poście z marca 2021 to obok Mac, Gutka, Wiosny, Draxara, teraz też VVV, to klasyfikowany byłeś jako typowy NAGANIACZ. baanndda.

Zacytuję żeby nie było:
    " mario2021-03-16 07:33IP 91.231.9.*
    Czyżby już to był koniec korekty po ostatnich dużych wzrostach. Korekty której w zasadzie nie było bo brak chętnych do sprzedaży po tej cenie. 5-6 zeta po wynikach Q1 2021 i ogłoszeniu dywidendy jak najbardziej realne."
[x]
XPLUS 0,00% 2,49 2025-09-26 16:49:27
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.