• Artykół w Wyborczej Autor: ~sobotaWyborcza [46.204.13.*]
    Zagraniczne media piszą o konflikcie w imperium Zygmunta Solorza. "Obawy rynku są uzasadnione"

Nie chcę nikogo zaczepiać ale jestem ciekawy jaka strategia działania porozumienia ele będzie kreowana w kontekście zdrowia i konfliktu w ele.
    Czy można usłyszeć cokolwiek od osób które od lat namawiają akcjonariuszy żeby nie sprzedawać , bo już tuż tuż i że solo zostanie zmuszony na kolanach itd :)

Czy jest jakiś merytoryczny pomysł i możliwości zagrania piłki z Kulką , która najwyraźniej wszystko samodzielnie rozgrywa?

• Re: Artykół w Wyborczej Autor: ~hwds [37.47.118.*]
    Kontynuować sprawy w sądach prokuraturach instytucjach nadzorczych na forum Polski oraz forum zagranicznym. Współczujemy panu Zygmuntowi solorzowi z powodu jego stanu zdrowia oraz sytuacji rodzinnej życzymy mu powrotu do zdrowia i normalizacji w rodzinie ale jednocześnie Przypominamy że sprawy związane z rozliczeniami stacjonariuszami i mniejszościowymi to nie jest zagadnienie z ostatniej chwili tylko jest to sprawa zabagniona od ponad 10 lat a może nawet od lat 18.
    Przypominam że my też mamy nasze rodziny członkowie naszych rodzin chorują mamy różne problemy jakoś nikt się na mnie nie przejmuje
  • Re: Artykół w Wyborczej Autor: ~Jasne [37.47.118.*]
    Panie żeby pan czasem nie pomyślał że my chcemy pańskich pieniędzy, My tylko chcemy naszych pieniędzy którymi pan w tej chwili dysponuje i mamy tego już po dziurki w nosie
  • Re: Artykuł z Faktu Autor: ~Kjd [80.238.108.*]
    https://ludzie.fakt.pl/zygmunt-solorz-zak-zdradza-gdzie-jest-obiecalem-zonie/4e9slx8
    "-Rzadko pozwalam sobie na takie wyznania, ale obiecałem żonie podróż poślubną, której ze względów zawodowych nie mogliśmy odbyć wcześniej. Jesteśmy w Europie w trakcie rejsu. Jednak cały czas jestem na bieżąco ze sprawami firm i biorę udział w ich pracach. Proszę się o mnie nie martwić, mam wszystko pod kontrolą – powiedział "Super Expressowi" Zygmunt Solorz-Żak. – Dzieci są już dorosłe, mają ponad 30 i 40 lat, mają swoje życie, a ja mam swoje, przecież to normalne – dodał Solorz
  • Re: Artykuł z Faktu Autor: ~Kjd [80.238.108.*]
    To jest walka o władzę i pieniądze. Są przekłamania, pomówienia itp.
    My nie wiemy jaka jest prawda. Lepiej żeby zegarek jeszcze tykał
[x]
ELEKTRIM -11,88% 6,01 2008-01-10 16:29:47
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.