Zagraniczne media piszą o konflikcie w imperium Zygmunta Solorza. "Obawy rynku są uzasadnione"
Nie chcę nikogo zaczepiać ale jestem ciekawy jaka strategia działania porozumienia ele będzie kreowana w kontekście zdrowia i konfliktu w ele. Czy można usłyszeć cokolwiek od osób które od lat namawiają akcjonariuszy żeby nie sprzedawać , bo już tuż tuż i że solo zostanie zmuszony na kolanach itd :)
Czy jest jakiś merytoryczny pomysł i możliwości zagrania piłki z Kulką , która najwyraźniej wszystko samodzielnie rozgrywa?
Kontynuować sprawy w sądach prokuraturach instytucjach nadzorczych na forum Polski oraz forum zagranicznym. Współczujemy panu Zygmuntowi solorzowi z powodu jego stanu zdrowia oraz sytuacji rodzinnej życzymy mu powrotu do zdrowia i normalizacji w rodzinie ale jednocześnie Przypominamy że sprawy związane z rozliczeniami stacjonariuszami i mniejszościowymi to nie jest zagadnienie z ostatniej chwili tylko jest to sprawa zabagniona od ponad 10 lat a może nawet od lat 18.
Przypominam że my też mamy nasze rodziny członkowie naszych rodzin chorują mamy różne problemy jakoś nikt się na mnie nie przejmuje
Panie żeby pan czasem nie pomyślał że my chcemy pańskich pieniędzy, My tylko chcemy naszych pieniędzy którymi pan w tej chwili dysponuje i mamy tego już po dziurki w nosie
https://ludzie.fakt.pl/zygmunt-solorz-zak-zdradza-gdzie-jest-obiecalem-zonie/4e9slx8
"-Rzadko pozwalam sobie na takie wyznania, ale obiecałem żonie podróż poślubną, której ze względów zawodowych nie mogliśmy odbyć wcześniej. Jesteśmy w Europie w trakcie rejsu. Jednak cały czas jestem na bieżąco ze sprawami firm i biorę udział w ich pracach. Proszę się o mnie nie martwić, mam wszystko pod kontrolą – powiedział "Super Expressowi" Zygmunt Solorz-Żak. – Dzieci są już dorosłe, mają ponad 30 i 40 lat, mają swoje życie, a ja mam swoje, przecież to normalne – dodał Solorz