Oooo wrócił jeden z naszej wielkiej trójcy Nostradamusow z Pierdziszewa
Kosa, Londonboy, abc
Co boli ze nie kupiłeś po 1 pln bo jak pozostała dwojka bredziłeś o kolejnych spadkach ?? :D
Teraz znowu ta sama śpiewka aby wskoczyć do pociągu
Te same brednie wygłaszasz na kilku innych spółkach
Aż oczy pieką jak się czyta te Twoje wypociny :)
Przecież już bylo mózgu chciał się z Tobą założyć gość o nicku "haha" pisałeś że nie przebije 2.5 zł i że będzie baza na 1.5 zł wtedy spekales i przebiło 2.5 i poszło na ath 3.68 a ty tu dalej udajesz Nostradamusa ? Kiedy 80 groni ? Masz te 50 k czy oddałeś po 1 zł ? Jak masz to zrzuć nam kursik w poniedziałek na 1 zł. Teraz ja Ci proponuje zakład. skoro jest źle i masz 50 k akcji zrzuć je w poniedzialek rano na otwarciu pkc/pcr. Idę o zakład o literę lychy za 5 k ale dobrej sezonowane że tego nie zrobisz. Wchodzisz ? Wejście w zakład aktualne do poniedziałku do godziny 9:00 jak wchodzisz zostaw jakiś namiar na siebie, kup kartę prepayd na jakiegoś żula czy załóż mu mejla. Wchodzisz ?
Daj spokój przecież to jest smutny człowiek sam w mieszkaniu mamusi w piwnicy
Musi sobie jakoś ego podbudować wiec ciśnie brednie :)
Akcje jak mial to sprzedał na dołku i teraz żółć go zalewa że mógł opchnąć dużo drożej :)
Zresztą co chwila zmienia wersje a temat gdzie go wypunktowałem i pokazałem co i dlaczego spowodowało spadki to mod usunął- zapewne po skomleniu kosy o to :D