wyniki dino odkąd pamiętam zawsze były po sesji , zawsze można sprawdzić na stronie dino i zobaczyć . 2 zakład agro rydzyna budowa zakończona , centrum budowy idą tak samo sklepy . Czekamy na wyniki i mam nadzieję że będą bardzo dobre .
ja tam jednak nie spodziewam się fajerwerków w Dino, bo jest jak jest … handel leży i kwiczy Eurostat dzisiaj podał: „Sprzedaż detaliczna w Polsce we wrześniu spadła o 3,0 proc. rdr - Eurostat”
handel leży i kwiczy ??? , widzieliście co się robiło w piatek i sobote w marketach , SZALEŃSTWO ZAKUPOWE BEZ KOŃCA, przejrzyjcie na oczy , takiej konsumpcji to chyba jeszcze nigdy nie było
To prawda ruch w dino był ogromny , kolejki spore do mięsnego . Ale wiadomo święto i wolne to ludzie kupowali . Dane GUS to dla mnie dziwna sprawa bo i ja widzę że w dino spory ruch . Może to jeszcze polityczny gry władzy czy jednej czy drugiej . Tak czy siak ja widzę żę dino zwiększa udział w Polskim handlu i coraz więcej ludzi lubi tam zakupy robić . To na plus ,a tu nowe sklepy i informacje co do spółki
I kolejna inwestycja w dobrym miejscu , działeczka kupiona więc budować , inwestować i zarabiać .Szkoła, przedszkola obok więc dzieciaki od małego będą wiedzieć że dino to zakupy i tam idziemy
Widać że w tej gminie rządzą ludzie co wiedzą co to okazja dla społeczności i poprawa bytu . Doceniają że dino przychodzi do nich i daje pracę oraz rozwija ich region . A nie jak inni jakieś g łupie protesty . Brawo dino rozwijać się i budować centra , sklepy itd
U mnie jest podobnie i o dziwo obydwa markety mają obłożenie bywam w obydwu towar jest świeży i o dziwo chyba najtańszy ze wszystkich marketów,przekonasz się miesiąc po otwarciu.
W pobliżu mojej miejscowości jest Biedronka obok niej Chata a po drugiej stronie ulicy w odległości 20m.jest Dino w chacie pusto w Biedronce co nieco a w Dino ruch na całego w prosty nie do wiary.
Najpierw niech te ubojnie i hodowlę mięsa poprawią. Istne bagno , nikt tego nie skontrolował jak się nalezy. Nie wiadomo o co chodzi ? O hajs. Trafi się uczciwy kontroler