Podczas gdy TW jest na wczasach miodowych z damą do .... lub na wczasach zdrowotnych w Sosnowcu ? Na CP instytucjonalni pokazali, jak ufają Zegarkowi w słusznym wieku i na etapie romansowych pląsów :-)))
skoro CP tak leci od długiego czasu to tym bardziej Zepak dostanie kopa - dziatwa nie ma takiego zaplecza i wyrobienia politycznego, bez którego to tu będą muł i wodorosty - bez ojca zacznie się szarpanina, jak to przy pieniądzach w rodzinie, a tego inwestorzy nie lubią
Ty to chociaż kupiłeś, a santander zmienił aplikację do giełdy i ni uuja nie idzie się do nich dodzwonić (miałem logowanie biometrią i nowa aplikacja nie nadpisała starej także trzeba się logować od zera a ja nie mam pod ręką danych logowania...) nawet przez logowanie bankiem nie daje się przejść na giełdę... normalnie geniusze...
mam rachunek też w Santander, ale od lat nie korzystam - polecam umiarkowanie mbank (gdy ma się tam też konto fajnie i szybjko można korzystać ze środków na rachunku) - parę przypałów miałem też z mbankiem - umowy są takie, że z grubsza klient może ich pocałować - ryzyk fizyk