Ciszeski pozbył się akcji synerga .. he patrzcie jak was wysterował .. a tak zapowiadał że to jego oczko w głowie .. widzicie teraz z kim macie doczynienia .. on już wie że nie ma żadnej terapi he ..
Przypuśćmy, że sobie nie kpisz ( chociaż lepiej dla ciebie by było zebys jednak kpił)- Przeczytaj sobie uważnie 3 i 4 stronę ostatniego załącznika do zawiadomienia. Ze szczerymi pozdrowieniami :)
Czytałem ktoś kupił ktoś sprzedał tu jakiś emitent tu jakieś coś .. jest sporo akcjonariusz którzy nie rozumieją takiego języka mógłbyś po krotce w prostych słowach uświadomić ??
A z drugiej strony .. hm .. on ma tyle akcji że was tu zasypie i z 3 zł. Nie wypuści .. pamiętajmy że to spekulant .. . Dla niego to dobre info on musi mieć władzę ale dla was to może być katastrofa
Już kasują wpisy może to puszcz —— no ciszeski brał po 1 grosz także z 2 złotych was nie wypuści .. on będzie zarabiał .. to samo było z pewnym panem po dojściu do władzy się mścił .. o kim mówię ????
Już kasują wpisy może to puszcz —— no ciszeski brał po 1 grosz także z 2 złotych was nie wypuści .. on będzie zarabiał .. to samo było z pewnym panem po dojściu do władzy się mścił .. o kim mówię ????.
AAA I JESZCZE JEDNO 3 ZŁ POWIADASZ BĘDZIE DOBRZE .. a pewnie mnie to lata. TYLKO KŁÓCI SIĘ TO TROCHĘ Z WIZERUNKIEM SPÓŁKI I PRZEDSIĘWZIĘCIA .. taki temat taka nagonka taka sprawa słuszna i światowa globalna i 3 złote haha .. toż to już pośmiewisko i upadek by był .. patrz na szefa columbusa na kolego byłego Januarego zobacz jak idzie jak burza ..
szeryf, adam, adolf, fibak... i nie wiem ile jeszcze masz tych nicków, jesteś jedną i tą samą osobą i piszesz sam ze sobą..., wszyscy o tym wiedzą ale ty myślisz że nie...:)))
E to jak mnie rozpoznajecie ?? :). .pol roku temu jakiś szeryf pisał z innego IP ogólnie od 2 lat to IP szeryfa jest zmienne .. nie zdziwcie się jak za tydzień znowu będzie inne IP hehe.. nigdy za mną nie wtraficie ..