irytowały pana pytania o kurs.Mówił pan,że przecież zarząd nie ma wpływu na kurs akcji.Niestety,wasze zaniechania mają dzisiaj realny wpływ na spadek kursu akcji sds optic.
Proszę zwrócić uwagę na działania Zarządu spółki Noctiluca w dniu dzisiejszym. Spółka znalazła się w takiej samej sytuacji jak SDS Optic ale pokazała, że jej zależy na inwestorach.
Dobrze, akcje w niskiej cenie zaprocentują w przyszłym roku. Jestem w stanie podwoić ich stan. Zobaczymy jak to od wtorku będzie wyglądać. Może i 7zl się zdarzy
Trzeba przyznać że NCL się pięknie obroniło. Miałam już palec na enter by kupić ale czekam na te notowania fix bo tam się różne cuda mogą dziać. No ale koniec z kółkami chyba. Na Columbus coś tam kolkowalam między 6 a 7zl o ile pamiętam. Pytanie czy o takim Alercie, giełda nie informuje wcześniej władze spółki ? Sagan wyraźnie zaskoczony byl...
Po 96zl ? Oczywiście. Jest chętny i po problemie, spytaj Sagana czy ma chętnego po 15zl za akcję i niech wyłoży 20 baniek. Silny akcjonariusz jest na NCL
No właśnie,tylko czy po dzisiejszym info duży gracz będzie chciał dać 15 PLN za firmę,która znalazła się w doborowym towarzystwie spółek krzak? Obawiam się, że jeżeli zabawimy tu że dwa kwartały,to kolejna emisja będzie za mniej niż poprzednia (13 PLN).Sds optic trafił do oślej ławki,przed nami trudne czasy.Ciekawe jaka będzie reakcja banku,clairfielda itd.Oby p.Sagan potrafił ugasić ten ogień...
Noctiluca to moja jedna z pereł i mamy piękne zachowanie grubego głównego akcjonariusza. Sypnął od razu kasą na braki kapitałowe i problem rozwiązany. Nawet bierze emisje akcji po wyższej cenie niż kurs giełdowy. Tylko bić brawo...