Do lutego 2025 mają spłacić 10 milionów $ za '' rozliczenie '' - Energokompleks - wymiennych udziałów na Res , które zrobił patro bo nie sprzedał , a wymienił !
18 miesięcy podzielić przez 40 000 000 pln ( 10M$) to daje ok 2,5 miliona miesięcznie na ratę .
Siedzą sowieci i pilnują zastawu do czasu spłaty ,stąd ich udziały w firmie , co będzie później to się okaże .
Zyski na spłatę , dla firmy nic nie zostaje . Papier bez wartości rzeczywistej .
Resbud za 23r mial zyski i poszly na dlugi? A kto ma tu udzialy sami pisaliscie ze tu tylko jest Patrowicz więc tak pisaliscie tu niema udziałowców tylko jest wasz Patrowicz a więc teraz to inaczej piszecie halo halo obudzcie się.
Uchwała Nr 9 Zwyczajnego Walnego Zgromadzenia RESBUD SE z siedzibą w Modlniczce z dnia 26 czerwca 2024 roku
w przedmiocie podziału zysku netto RESBUD SE za rok obrotowy 2023
''' Na podstawie art. 395 §2 pkt 2) ksh Zwyczajne Walne Zgromadzenie Spółki RESBUD SE postanawia, że zysk netto w kwocie 15.871.980,36 zł osiągnięty przez Spółkę w okresie od 01 stycznia 2023r. do 31 grudnia 2023r. zostanie przeznaczony na pokrycie strat z lat ubiegłych. ''' - cytat
56,45 % papiera w ruskich rękach - większość ! - ,których właścicielem jest patrowicz - zastawione do czasu spłaty długu . czego osoba nie rozumie ?? co ??? Zyski w firmy idą dla sowietów .
Wiesz czego nie rozumie jezeli są zastawione to bzdury osoba podaje że patrowicz wywala akcje - jakie ??? jak są zastawione a druga sprawa to są ruskie czy Uzbeckie
Dnia 2024-09-27 o godz. 12:59 ~Fotto napisał(a): > Do lutego 2025 mają spłacić 10 milionów $ za '' rozliczenie '' - Energokompleks - wymiennych udziałów na Res , które zrobił patro > bo nie sprzedał , a wymienił ! > > 18 miesięcy podzielić przez 40 000 000 pln ( 10M$) to daje ok 2,5 miliona miesięcznie na ratę . > > Siedzą sowieci i pilnują zastawu do czasu spłaty ,stąd ich udziały w firmie , co będzie później to się okaże . > > > Zyski na spłatę , dla firmy nic nie zostaje . Papier bez wartości rzeczywistej . >
Dnia 2024-10-01 o godz. 15:01 ~Grek napisał(a): > No to jak jest z tymi akcjami są zastawione i co sprzedaję zastawione? > > Ogarnijcie się.
jak będziesz kiedyś na Dolnym Śląsku , zapraszam Cię do Wrocławia , weź z sobą Ronina i Alonzo ! - dawno nie grałem na cymbałkach ,a mam straszną ochotę ! zapraszam i pozdrawiam .
No słuchaj bardzo ciekawa propozycja i chetnie to ja zagram na cymbalkach ale ja sam będą a twoi koledzy będą bo mi wtydy lepiej wychodzi granie w puste łb.. i podaj adres jak mnie zapraszasz.