• Długi Autor: ~Fotto [178.36.106.*]
    Do lutego 2025 mają spłacić 10 milionów $ za '' rozliczenie '' - Energokompleks - wymiennych udziałów na Res , które zrobił patro
    bo nie sprzedał , a wymienił !
    18 miesięcy podzielić przez 40 000 000 pln ( 10M$) to daje ok 2,5 miliona miesięcznie na ratę .
    Siedzą sowieci i pilnują zastawu do czasu spłaty ,stąd ich udziały w firmie , co będzie później to się okaże .

Zyski na spłatę , dla firmy nic nie zostaje . Papier bez wartości rzeczywistej .

• (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [188.146.28.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Długi Autor: ~Grek [188.146.28.*]
    Resbud za 23r mial zyski i poszly na dlugi? A kto ma tu udzialy sami pisaliscie ze tu tylko jest Patrowicz więc tak pisaliscie tu niema udziałowców tylko jest wasz Patrowicz a więc teraz to inaczej piszecie halo halo obudzcie się.
  • Re: Długi (specjalnie dla graka) - wyjątek . Autor: ~Fotto [178.36.106.*]
    Uchwała Nr 9 Zwyczajnego Walnego Zgromadzenia RESBUD SE z siedzibą w Modlniczce z dnia 26 czerwca 2024 roku

w przedmiocie podziału zysku netto RESBUD SE za rok obrotowy 2023

''' Na podstawie art. 395 §2 pkt 2) ksh Zwyczajne Walne Zgromadzenie Spółki RESBUD SE postanawia, że zysk netto w kwocie 15.871.980,36 zł osiągnięty przez Spółkę w okresie od 01 stycznia 2023r. do 31 grudnia 2023r. zostanie przeznaczony na pokrycie strat z lat ubiegłych. '''
    - cytat
  • Re: Długi (specjalnie dla graka) - wyjątek . Autor: ~Grek [188.146.28.*]
    Taraz odpowiedz czyja to firma bo pisaliście ze Patrowicza a nie ruskich.
  • Re: Długi (specjalnie dla graka) - wyjątek . Autor: ~Grek [188.146.28.*]
    https://resbud.pl/spolka-z-grupy-resbud-podpisala-porozumienie-w-sprawie-wspolpracy-z-sieyuan-electric-co-ltd/
    Tu też są ruskie? czy Uzbecy
  • Re: Długi (specjalnie dla graka) - wyjątek . Autor: ~Fotto [178.36.106.*]
    56,45 % papiera w ruskich rękach - większość ! - ,których właścicielem jest patrowicz - zastawione do czasu spłaty długu .
    czego osoba nie rozumie ?? co ???
    Zyski w firmy idą dla sowietów .
  • Re: Długi - wyjątek dla troli spadziowych Autor: ~Grek [188.146.28.*]
    Wiesz czego nie rozumie jezeli są zastawione to bzdury osoba podaje że patrowicz wywala akcje - jakie ??? jak są zastawione a druga sprawa to są ruskie czy Uzbeckie
  • Re: Długi Autor: ~Wacek [78.8.98.*]
    Dnia 2024-09-27 o godz. 12:59 ~Fotto napisał(a):
    > Do lutego 2025 mają spłacić 10 milionów $ za '' rozliczenie '' - Energokompleks - wymiennych udziałów na Res , które zrobił patro
    > bo nie sprzedał , a wymienił !
    > > 18 miesięcy podzielić przez 40 000 000 pln ( 10M$) to daje ok 2,5 miliona miesięcznie na ratę .
    > > Siedzą sowieci i pilnują zastawu do czasu spłaty ,stąd ich udziały w firmie , co będzie później to się okaże .
    > >
    > Zyski na spłatę , dla firmy nic nie zostaje . Papier bez wartości rzeczywistej .
    >

dobrze piszesz , w punkt !
    tak trzymaj ,
    No to jak jest z tymi akcjami są zastawione i co sprzedaję zastawione?
    Ogarnijcie się.
  • Re: Długi Autor: ~Fotto [178.36.229.*]
    Dnia 2024-10-01 o godz. 15:01 ~Grek napisał(a):
    > No to jak jest z tymi akcjami są zastawione i co sprzedaję zastawione?
    > > Ogarnijcie się.

jak będziesz kiedyś na Dolnym Śląsku , zapraszam Cię do Wrocławia ,
    weź z sobą Ronina i Alonzo ! - dawno nie grałem na cymbałkach ,a mam straszną ochotę !
    zapraszam i pozdrawiam .
    No słuchaj bardzo ciekawa propozycja i chetnie to ja zagram na cymbalkach ale ja sam będą a twoi koledzy będą bo mi wtydy lepiej wychodzi granie w puste łb.. i podaj adres jak mnie zapraszasz.
    No cóż prawda zabolała i wasze klamstwa wyszły trolle.
[x]
EQUNICO 0,00% 0,93 2025-09-23 16:44:12
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.