• Armagedon Autor: ~Peroniaż [176.122.240.*]
    :-) Jaruś coś po tym zysku co widzisz spada kurs ha
  • Re: ... Autor: ~Har [31.60.35.*]
    Nie używaj nazw, których nie rozumiesz:

Har-Magedon (ArmagedonArmageddonArmagieddon) – miejsce zapowiadanej w Apokalipsie św. Jana (Ap 16,16) ostatecznej bitwy między siłami dobra i zła, w której hordy szatana zetrą się z anielskimi hufcami pod wodzą Chrystusa w zażartej walce. W jej wyniku demoniczne siły i ich sprzymierzeńcy zostaną ostatecznie pokonani, a Boskie zwycięstwo rozpocznie okres tysiącletniego panowania Chrystusa (czyli Millenium). Walkę wygrywają słudzy Boży. Szatan zostaje uwięziony na tysiąc lat w Czeluści. Po upływie tysiąca lat szatan zostaje uwolniony i wtedy siły zła ostatecznie przegrywają. Wszyscy źli ludzie razem z diabłem zostają zrzuceni do „jeziora ognia”. Bóg tworzy nowe miasto, w którym nie ma chorób ani śmierci, głodu, płaczu i smutku. Żyją tam wyłącznie dobrzy ludzie
  • Re: ... Autor: ~ktoś-no1 [37.109.144.*]
    Amen
  • Re: ... Autor: ~Torez [89.73.36.*]
    Zgodnie z tym co przedstawiałem. Kierunek 76 pln.
    Q ... Torez widzę Cie jak rośniesz , normalnie jak live !!! Fakt coś pogmerali z sprzedażą , ale musisz przyznać że kreatywni są
    A i może zauważyłeś , ktoś podstawia co chwilę sobie koszyk. To już pod coś innego
    Żeby było ciekawiej to w arkuszu ogólnie ubyło już kilkuset po stronie sprzedających a przybyło po stronie kupujących.
  • Re: ... Autor: ~Torez [5.173.75.*]
    Nie interesuj się co ja robię. Jakie podejmuje decyzje inwestycyjne. Ja nie interesuje się tym jak ty inwestujesz. Uwzględniając twoja frustrację można sądzić iż fatalnie.
  • Re: ... Autor: ~har [31.60.35.*]
    Bredzisz trollu jak zwykle zresztą.
    Tylko bredzić potrafisz, co ciągle potwierdzasz.
    Lepiej się przyznaj goły trollu spadziowy ile kupiłeś po 25 i jak długo już czekasz.
  • Re: ... Autor: ~aaa [83.31.4.*]
    Pierdu pierdu będzie wiosna!
[x]
IBSM 0,00% 70,40 2025-09-19 11:06:56
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.