Witam chciala bym założyć solarium w domu mam do tego celu przygotowane pomieszczenia,jaka kwota pieniężna jest mi potrzebna,od czego powinnam zaczać ,jakie dokumenty sa mi potrzebne........itp.
Chcialabym zalozyc solarium razem z kolezanka ale nie ma pojecia od czego zaczac i czy to jest oplacalne? mieszkamy w nieduzej miejscowosci ale solarium chcialybysmy otworzyc porzadne z wystrojem itd.skad wziasc łózka i kosmetyki potrzebne..
mysle ,ze najlepiej zwrocic sie po informacje do firmy z bogatym doswiadczeniem .
Zapraszam na nasze strony cosmedico.pl sun4u.pl i tam poprzez maila mozna sie do nas zwrocic. Polecam
witam sledzę forum i mamy chyba ten sam problem ja tez z koleżanka myslałam o czyms takim tylko problem sie zaczyna własnie od tego czy to bedzie opłcalne, nie wiem gdzie wy mieszkacie ,my koło tarnowa ,niewiemy jaki lokal jest na to potrzebny weszły nowe przepisy unijne, adresy firm napewno znajdziecie na internecie,jest taki wybór kabin że bedziecie miały problem z wyborem ,kupic ale kupic dobre to jest .........no i to dofinansowanie z uni też trzeba wziasc pod uwagę,napiszcie ile macie mieszkanców i czy niedalego was jest juz solarium
Szczrze mowiac nie wiem ile u nas jest mieszkancow ale to miejscowosc nieduza.w prawdzie sa 3 solaria ale takie ze sie wyraze do dupy.chcialabym otworzyc takie z prawdziwego zdarzenia klimat i te sprawy ale nie wiem jak sie do tego zabrac.czy wogole trzeba miec jakies pojecie o tym zeby zalozyc takie solarium.Kogo mozna poprosic o pomoc