• Hurtownia internetowa - pilne Autor: ~mkot28 [83.14.135.*]
    Witam,
    chciałabym się zapytać czy korzystaliście kiedyś z serwisu CHH.pl? Od znajomego, który prowadzi hurtownię słyszałam, że za pośrednictwem CHH pokazuje swoje towary w internecie. Chciałam korzystać kiedyś z zentrady, ale to droga inwestycja, nie mam zamiaru w ciemno wydawać takiej ilosci pieniędzy.
    Może ktoś z was z tego korzystał?
    Zakładają podobno darmową hurtownię internetową z panelem, gdzie samemu się wdraża produkty. Pobierana jest tylko prowizja za zakupy (2%), a dla większego sensu rejestrować się mogą tylko osoby, które mają działalność gospodarczą.
    Co o tym myślicie?
  • Re: Hurtownia internetowa - pilne Autor: ~helios [83.19.39.*]
    Odradzam, troche jestem na rynku a o tym nie slyszalem, jakos nie mam przekonania ze musialbys korzystac z ich uslug lepiej zastanow sie nad magazynem i pieniazkami na twar to jest podstawa bo majac hurtownie wypada miec na stanie towar jak sie zjawi klient - oni nie lubia czekac

Marcin - zapraszam na www.programksiegowy.pl
  • Re: Hurtownia internetowa - pilne Autor: ~mkot28 [83.14.135.*]
    Helios, ale ja nie mówię, że nie mam magazynu i towaru. Chciałabym tylko poszerzyć grono Klientów, to mnie najbardziej interesuje. Pomyślalam więc o reklamie w internecie. Może to być sposób
  • Re: Hurtownia internetowa - pilne Autor: ~helios [83.19.39.*]
    mkot28 - rozumie zle zrozumialem, zatem hmmm ja osobiscie proponuje reklame tansza a w wiekszej ilosci miejsc...

rozumie ze wlasna strone www posiadasz ?

jesli tak to co z jej reklama i pozycjonowaniem ?
    nie posiadam własnej strony, własnie tam mi proponują stronę www + pozycjonowanie w necie za darmo. Nie wiem tylko czy ten portal jest na tyle znany, czy strony w czyimś serwerze to dobry pomysł??
  • Hurtownia internetowa www.hurt-shop.dl.pl Autor: ~vb [83.30.15.*]
    www.hurt-shop.dl.pl
    coś mało produktów :)
    Wracając do CHH to się zdecydowałam. Spróbuję, może mi w czyms pomoże :)
    już jestem po rejestracji, 5 min mi to zajęło. Największy był kłopot ze skanami dokumentów, więc zrobiłam foty ;)
    czekam teraz na domenę i jadę z koksem :P
    czekajcie, zawojuję e-commerce :P