• logo dla nowej firmy? Autor: ~salbertone [85.193.232.*]
    Niedawno zacząłem prowadzić biznesik. Szukałem firm, które się zajmują projektowaniem logotypów i całej wizualizacji.

Ceny jakie proponują są kosmiczne. Osobiście zakładałem firmę w oparciu o dotację z PUP dla bezrobotnych. Oczywiście musiałem zakupić gdzieś logo wizytówki itp. żeby klienci traktowali mnie poważnie. Gdybym podał we wniosku o dotację, że zakupię logo za 3 tys zł tak jak to średnio sobie liczą to złotówki bym od urzędu nie dostał. Myślę, że nawet z przepchnięciem 1 tys miałbym problem.

Znalazłem coś takiego jak pakiet Biznes Start w niewielkiej agencji Creall. Naprawdę cena super niska w porównaniu do jakości otrzymanych projektów. Szczerze polecam wszystkim startującym z własną firmą.

www.creall.pl

Pozdrawiam
    sal
  • Re: logo dla nowej firmy? Autor: ~mirgag (CoM-TexT) [92.244.32.*]
    Czy "super niska cena" to jest to, na co się zwraca uwagę?

Nie cena, lecz jakość. Walka ceną jest najgorszą walką jaka istnieje.

Jestem ciekawy, czy Ty będziesz brać za swoje usługi np. 1/10 właściwej ceny i ile na tym interesie pojedziesz?

Ale jeśli tak mówisz, to pewnie masz rację...
  • Re: logo dla nowej firmy? Autor: ~salbertone [85.193.232.*]
    Witam.
    Pewnie, że to jakością się podbija rynek a nie ceną. A najlepiej jeszcze, jak tę jakość można zaoferować w atrakcyjnej cenie.
    Tak też pisałem "super niska cena w porównaniu do jakości otrzymanych projektów" Creall jest naprawdę w porządku.
    pozdrawiam
    sal
  • Re: logo dla nowej firmy? Autor: ~www.programksiegowy.pl [193.138.241.*]
    Osobiście mysle ze na starcie firma moze we wlasnym zakresie zrobic logo na poczatkunie oszukujmy sie nie jest az tak bardzo istotne.