Mam dobry pomysl na firme(bynajmniej tak mi sie wydaje).Mieszkam w dosc duzym miescie bo 15000 mieszkanców, konkurenta mam jednego z tym ze trudno go znalezc w internecie.Od strony informatycznej jestem perfekto chcem ladna stronke zrobic i dobrze sie zareklamowac.Na start niepotrzebuje duzego nakladu finansowego, awiec jak by nie wypalilo zadozo niemam do stracenia.Boje sie tylko jednego mam 22 lata nieumiem nawet pitu wypelnic a co dopiero formalnosci zwiazane z firma tzn.urzad skarbowy, ksiegowosc i tak dalej.Czy mam szanse z takim startem nie zginac w papierach.I czy to tak zle wyglada jak mi sie wydaje??
Jeżeli znasz sie na interesie, któy chcesz robic i bedziesz miał z tego pieniążki to i z papierami sobie poradzisz. Co najwyżej biuro rachunkowe ci pomoże. Najwiekszy problem to pieniadze zrobic, reszta jakos pójdzie.
Firma BODEX jest producentem najwyższej jakości przyczep handlowych do handlu obwoźnego.
Zapraszamy na naszą stronę www.bodexcompany.eu
Zapytania proszę kierować na adres: biuro@firmabodex.com.pl
Szukasz pomysłu na działalność gospodarczą? Nie wiesz jak zacząć? Przeraża Cię brak wiedzy na temat podatków, rachunkowości, administracji?
Mogę pomóc w założeniu działalności gospodarczej. Poprowadzę Cię "za rękę" przez wszystkie procedury i pomogę wystartować. Możesz korzystać z mojej pomocy dopóki się nie usamodzielnisz. Pomogę w sprawach administracyjnych i księgowych.
W dzisiejszym gąszczu przepisów trudno jest się połapać. Sam popełniałem mnóstwo błędów na początku prowadzenia firmy. Dzisiaj po wielu latach prowadzenia własnej działalności mogę doradzać innym. Jeśli ktoś potrzebuje rzetelnej wiedzy, może napisać do mnie.
Na początek muszę wiedzieć jaką działalność mógłbyś prowadzić, w jakim mieście, czy masz już jakiś kapitał, urządzenia, wiedzę?
Swoje usługi świadczę odpłatnie, ale zapewniam Cię, że zainwestowane dzisiaj pieniądze w rzetelną informację pozwolą zaoszczędzić wielu kłopotów w przyszłości.
Postaram się odpowiedzieć na każde pytanie. Adres e-mail: helpme@final.net.pl . Strona: www.final.net.pl Telefon kontaktowy: 0609 190 886 - Jacek P.
Witam :)
Prowadze dzialalnosc gospodarcza - uslugi transportowe. Mam wszystkie niezbedne licencje dla przewoznika. Zlecenia transportowe biore od posrednikow , ktorymi sa spedytorzy. Posrednicy za duzo pieniazkow odbieraja mi od danego frachtu i nawet czesto spozniaja sie z platnosciami co jest bardzo zle dla mlodej firmy. Nie mam wystarczalnego kapitalu by utworzyc spedycje bo potrzeba az 50 tys E . Lecz niedawno uslyszalam ze wystarczy zarejestrowac dzialalnosc jako ,, dzialalnosc pozostalych agencji transportowych" by uniknac kolejnych licencji do oplacenia i tego ogromnego zabezpieczenia. CZY TO PRAWDA ??? O jakies info prosze na e-mail iga502@autograf.pl Z gory serdecznie dziekuje . Titiritek :)
Biuro Rachunkowe oferuje księgowość internetową. Internet to przyszłość, niedługo nikt już nie będzie pamiętał, że firmę i księgowość prowadziło się w sposób tradycyjny. Jeżeli zgadzają się Państwo z tym stwierdzeniem i jesteście gotowi zmienić i udoskonalić w sposób nowoczesny księgowość swojej firmy, zapraszamy do nas.
Dzięki, że się o mnie martwisz ale myślę, że to jest zupełnie niepotrzebne, gdyż narazie radzę sobie całkiem dobrze:) zmiana zawodu nie wchodzi w grę, ponieważ wybrałam tą drogę z zamiłowania. Dla mnie ważniejsza jest satysfakcja z wykonywania tego zawodu niż pieniądze.