• Czy handel wazywami jest oplacalny ??? Autor: ~arpaint [195.22.127.*]
    Czy handel wazywami jest oplacalny , +/= ile mozna zarobic na tym interesie . ???
  • Re: Czy handel wazywami jest oplacalny ??? Autor: ~mirgag (CoM-TexT) [92.244.32.*]
    Arpaint

Nie pytaj się, czy jest opłacalny, tylko zabieraj się do tworzenia biznesu. Każdy handel jest lepszy niż najlepsza praca na etacie.

Co do zarobków, to zależne jest od punktu handlowego, wyborem warzyw, świeżością itd.

Powiem Ci, że zaopatruję się u mojego stałego dostawcy i... nie kupię warzyw w innym punkcie, chociaż mam do dwóch bliżej.

Rozumiesz co to znaczy przywiązać klienta?...
  • prosze o pomoc Autor: ~koktajl [79.190.137.*]
    witam.mam zamiar na lato popracowac w handlu.mam dzialke i wlasnie z niej zbieram plony.sama sieje ,sadze i tak dalej. mam pytanko jak zaklada sie firme tego typu.warzywa z dzialki sa o wiele lepsze .konkretnie mysle o pomidorach koktajlowych.sprzedawane na kilogramy lub w pojedynczych pudelkach.niska cena dobra jakosc. jakie sa wymaganie prawne i zywieniowe co zrobic pierwsze?gdzie zadzwonic?dzieki.
  • Re: Czy handel wazywami jest oplacalny ??? Autor: ~www.programksiegowy.pl [83.19.39.*]
    Pewnie ze jest oplacalny a czemu by nie. Napewno przyda Ci sie na poczatek jakies autko dostawcze minimum mysle jakis lublin lub inna nyska. Pozniej jak bedziesz mial stalych odbiorcow to juz pojdzie z gorki. Proboj moze to jest to co na Ciebie czeka pozdrawiam.