• Automatyczne zlecenia Autor: ~Openerem [79.184.103.*]
    Dziś z nudów kupuje i sprzedaję akcje Energi po 2 5 czy 10 sztuk między różnymi kontami i z obserwacji wynika że po każdym zleceniu kupna automatycznie pojawiają się kolejne zlecenia zakupu o różnej wielkości ale już sprzedając akcje takie zlecenie nie jest ponawiane więc prawdopodobnie jakiś algorytm kontroluje zakupy
  • Re: Automatyczne zlecenia Autor: ~Openerem [79.184.103.*]
    Przykład zlecenie przed chwilą ja 10 sz na kupno i 1 sekunda później kolejne zlecenia tym razem większe ale myślę że wywołane moim
  • Re: Automatyczne zlecenia Autor: ~Openerem [79.184.103.*]
    I kolejne ja 3 system 82 samz sobą handluje
  • Re: Automatyczne zlecenia Autor: ~en22 [85.128.118.*]
    i w takim stanie nieważkości pomiędzy 13,40 a 13,60 jesteśmy już 10 dni
  • Re: Automatyczne zlecenia Autor: ~darek [83.28.208.*]
    oj tam 10 dni,niektórzy w stanie nieważkości są znacznie dłużej;-),a tak trochę poważniej,czy "drobni" handlują za pomocy algorytmu?nie,więc kto?animator,sternik,gruby,jak zwał,tak zwał,wsparcie na 13,5 zł połamali już naście razy,do góry nie pozwalają,w dół też nie bardzo,wiec na coś czekamy,wszyscy wiemy,że o kasację chodzi,bo o co innego?
  • Re: Automatyczne zlecenia Autor: ~Openerem [31.61.187.*]
    Czekamy na informacje o interpretacji wyroku - zostaję już tylko piątek i poniedziałek
  • Re: Automatyczne zlecenia Autor: ~darek [83.28.208.*]
    interpretacja będzie/jest taka, jaka zlecający interpretację sobie zażyczył i zapłacił,gdzie 2 Polaków tam 3 zdania,dlaczego wsród prawników ma być inaczej?
[x]
ENERGA -1,24% 14,38 2025-09-22 13:20:35
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.