• och i ach i ehhh Autor: ~Corgi_inwestor [195.38.12.*]
    Nie wierzę, co się dzieje… Cena akcji Mirbud leci na łeb na szyję… miała być stabilna inwestycja, a teraz wszystko się wali jak domek z kart!
    Przez ostatnie miesiące ryzykowałem każdą wypłatę złotówki w te akcje, bo wierzyłem w ten projekt, w rozwój, w długoterminowy zysk. Teraz? Na moim koncie widać tylko czerwień!
    co poszło nie tak? Czuję, że wszystko, na co pracowałem, przepada. Ostatnia próba na ryzyko topnieje, aw myśl tylko jedno pytanie – co dalej?
    Czy ktoś ma jakieś informacje, co się dzieje? Może nie wszystko stracone?
  • Re: och i ach i ehhh Autor: ~jcf [80.54.213.*]
    Tak corgi mam informację. Jesteś spadziowym trolem i wielonickowcem próbującym straszyć leszczy. Mam nadzieję, że pomogłem :).
    Do leszczy: nie dajcie się takim młotkom analizujcie sami i zastanówcie się, w jakim celu ktoś chce wam wyrwać akcje.
  • Re: och i ach i ehhh Autor: ~Maxymuss [5.173.180.*]
    Nie chcę się mieszać ale Sporo ludzi się nacięło na tę spółkę dzięki twoim twitom
  • Re: och i ach i ehhh Autor: ~jcf [80.54.213.*]
    Czyim twittom? Jeśli piszesz do mnie, to nie używam twittera. Natomiast myślę, że na tą spółkę nikt się nie naciął. Słabe ręce muszą oddać bezwzględnym sigmom i tyle. Ja wierzę w spółkę i dokupuję na takich zrzutach. Jeśli ktoś ma wątpliwości to niech sprzeda jak najszybciej. Pewnie znów coś skubnę i szybciej kurs obierze kierunek w górę. Przeanalizuj sobie wykres i zobacz, ile razy już tu były takie numery. Mądry by się nauczył. Spółka działa stabilnie, przynosi rosnące z roku na rok zyski, płaci dywidendę, ma kontrakty na 3 lata do przodu, jest w trakcie ekspansji na rynek kolejowy. Nie dziwię się, że jest regularnie odleszczana. Powtórzę - na giełdzie kapitał płynie od niecierpliwych do cierpliwych. Tak było, jest i będzie.
  • Re: och i ach i ehhh Autor: ~Verso [31.183.167.*]
    W punkt. Koszyczek nadstawiony:) Leszcze oddawać papier szybko, bo idę na browara.
  • Re: och i ach i ehhh Autor: ~PTRKis [94.254.155.*]
    Dzięki takim jak Corgi zarabiam na GPW
[x]
MIRBUD -1,89% 10,88 2026-05-11 17:01:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.