• czekamy na przejęcie Medappu Autor: ~zibi [195.248.254.*]
    Wydaje mi sie ze przejecie medappu jest nieuniknione przez jakiegosc duzego gracza.Wycena społki smieszna a technologicznuie dobrze rozinieta.Są duze perspektywy.
  • Re: czekamy na przejęcie Medappu Autor: ~Rycho [37.128.46.*]

Przejecie

chyba tylko mpo mogloby przejac

• Re: czekamy na przejęcie Medappu Autor: ~pri [5.173.233.*]
    szkoda, że jakoś nikt po za tobą tego nie widzi a i kurs pokazuje odwrotnie
  • Re: czekamy na przejęcie Medappu Autor: ~Autor [176.103.72.*]
    kurs pokazuje dokładnie przejęcie, jak Ty interpretujesz? Zaniżony do ustalonego poziomu. Teraz popatrzmy na wartości które są jak napisał zakładający wątek, śmieszne! wartość spółki rynkowa do jakości produktów spółki daje do myślenia.
  • Re: czekamy na przejęcie Medappu Autor: ~drit [185.48.129.*]
    Żeby uzyskać większość udziałów w MedAppie, trzeba kupić ponad 30% z 80% niedopuszczonych do obrotu na GPW,
    które Zalewscy, Mędrala i przyjaciele dostali za 10 gr lub za darmo, więc kurs około 20 gr to wciąż horendalnie drogo,
    bo dla nikogo normalnego nie ma sensu brać udziały 2x drożej niż ludzie, którzy przez lata głównie doili i rujnowali spółkę.

Gdyby w MedApp miał faktycznie wejść inwestor, to negocjowałby jak najtańszy zakup akcji z poza giełdy;
    a przy tym preferował zachowanie jak najwyższego kursu na giełdzie, żeby jak najszybciej na tym zyskać;
    więc w aktualnym kursie nie ma żadnego "ustalonego poziomu", który jest zbędny i nie ma sensu.

Jaka niby jest "jakość produktów spółki", które nie wzbudzają zainteresowania, się nie sprzedają i nie zarabiają,
    więc MedApp nie przynosi zysków i potrzebuje "zaniżać wartość", żeby móc się sprzedać?

Racjonalnie analizując sytuację nie warto inwestować w zakup MedAppu jako całości,
    lepiej poczekać na upadłość i kupić od syndyka tylko co wartościowsze składniki - na takie przejęcie można poczekać.
  • Re: czekamy na przejęcie Medappu Autor: ~Autor [176.103.72.*]
    czas pokaże.
  • Re: czekamy na przejęcie Medappu Autor: ~fiśper [91.215.35.*]
    jesteś przesiąknięty złością co do spółki bo jak wspominałeś potraktowano Cię nie ładnie ,ale to nie jest powód żeby tylko wylewać żale jak będzie info poparte mocnymi argumentami to kurs szybko wróci do wyższych poziomów jak na razie i nic się nie zmieni to ilość akcji w obrocie jest 41 mln szt Skutecznie tu pozbyto się drobnego akcjonariatu więc ruch w górę może być bardzo duży jak i w drugą stronę,ale czy to już nie jest nisko ? każdy niech sobie odpowie
  • Re: czekamy na przejęcie Medappu Autor: ~drit [185.48.129.*]
    Coś Ci się pomyliło. Ja nigdzie nie twierdziłem, że potraktowano mnie nieładnie,
    a jedynie tyle, że znam kilka osób, które pracowały w MedAppie i słyszałem co ich spotkało.

Ja na MedAppie straciłem, bo zainteresowałem się spółką z powodu pracy tam moich kolegów,
    której efekty niestety nie zostały dobrze wykorzystane i przekute na zyski, a wprost przeciwnie,
    więc wartość MedAppu od tamtego czasu mocno spada.

Może już nie być żadnego dobrego ESPI, tylko dalsze słabe raporty kwartalne i w końcu upadłość.
    Nie ma powodu by oczekiwać tu cudu, jeśli ciągle widać to samo nastawienie i takie same działania.
    Samo się nie poprawi, najpierw ktoś musi dokonać faktycznej zmiany.
  • Re: czekamy na przejęcie Medappu Autor: ~Ja [93.174.30.*]
    Sprawdźcie Facebook, kolejna operacja ale w Niemczech
    to przepraszam że coś pomyliłem ale żeby być obrażony na spółkę że straciłeś ,to na giełdzie nikogo by nie było
    MEDAPP teraz ma atut żeby mocno zwyżkować więcej niż od mega wzrostów gdzie kurs hulał po 2 zł ,a systemy CarnaLife i CarnaLifeHOLO są na niebo wyższym poziomie
    czekać spokojnie ale każdy podejmuje decyzje samodzielnie nie pod wpływem forum

• Re: czekamy na przejęcie Medappu Autor: ~drit [5.173.86.*]
    Stratę na wahaniach kursu kalkuluje się podejmując ryzyko,
    ale windowanie kursu efektownymi pozorami to oszustwo,
    do którego uzasadnione jest zupełnie inne podejście.

Czy ludzie by nie kupowali mieszkań, bo deweloperzy oszukują na jakości?
    Oczywiście nadal będą kupować, bo potrzebują gdzieś mieszkać,
    ale nie kupią więcej od oszusta, wystawią mu złe oceny i odradzą znajomym;
    więc dokładnie tak samo można co do takich lipnych spółek.

Gdyby produkty MedAppu się rozwinęły od stanu przy kursie około 2 zł,
    to by się sprzedawały, przynosiły zyski i kurs by nie spadł na taki poziom,
    a jest jak jest, bo zarząd skupiał się na giełdzie, a nie na pracy technicznej,
    zaniedbali produkty, stracili specjalistów i teraz mają co mają...
    Dnia 2024-09-27 o godz. 15:56 ~Ja napisał(a):
    > Sprawdźcie Facebook, kolejna operacja ale w Niemczech

Operacja z przed roku - transmitowana na konferencji w październiku 2023,
    ale wykorzystali okazję, że ogłoszono, że ten szpital wysoko w rankingu.

Tylko co do ma do MedAppu?
    Wyniki sprzedaży lub ilość aktywnych subskrypcji by podali.
    z deweloperem to zły przykład tam są liche i partaczne mieszkania przypicowane ,a jak zaczniesz mieszkać to wyjdzie cały ten badziew ,a ludzie tak kupują bo to owczy pęd będzie drożej więc kto ma kasę ten kupuje tu jak zrobią podbitkęto spekuła i kółkowicze zrobią swoje ,ale o to nie chodzi tu musi być podparte espi konkretami ,a gdyby tak jeszcze mocny gracz wszedł do spółki to rakieta do nieba
    Z deweloperami to bardzo trafny przykład,
    bo tu też są popisy na konferencjach branżowych,
    a nie ma produktu o rynkowej funkcjonalności i jakości,
    dlatego kończy się na pojedynczych kupujących,
    a nie ma dobrych wyników sprzedaży, bo nie ma czego.

Na spekulacje i podbitki można dać się nabrać raz czy dwa,
    ale zawiedzeni tu więcej nie wrócą, więc giełdowy rynek się wyczerpał.

Żeby były dobre ESPI muszą być najpierw działania,
    a poważny inwestor nie ma powodów by tu wchodzić,
    bo taniej i lepiej zrobi własny produkt.
  • Re: czekamy na przejęcie Medappu Autor: ~Aaaa [178.182.204.*]
    Nie lepiej wymieniać się merytorycznymi informacjami na temat spółki, fundamentów oraz analizy technicznej. Może dojdziemy wspólnie do podobnych wniosków.
  • Re: czekamy na przejęcie Medappu Autor: ~Alek [89.151.41.*]
    Niech kogoś zatrudnią , kto wsiądzie w samochód i zacznie jeździć po Europie i zacznie to sprzedawać ( wciskać) jak inaczej nie potrafią ! i uwierz mi będzie dobrze!! W KAŻDYM MOMENCIE SPÓŁKA MOŻE ZOSTAĆ WYŁĄCZNYM DYSTRUBUTOREM JAKIEGOŚ PRODUKTU POWIĄZAEGO Z BRANŻĄ!
    zgadzam się w 100% szkoda bić pianę i sączyć jad spółka ma produkty wysokiej technologii i jeszcze w najważniejszym segmencie jaka jest medycyna i ratowanie życia ludzkiego

5 bicie piany i sączenie jadu
[x]
MEDAPP -6,28% 0,18 2025-09-19 16:46:22
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.